monika996 26.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witajcie laseczki:) Wróciłam wczoraj w nocy z Warszawy. Z krzesłami:lol2::lol2::lol2::lol2: Dwa pomarańczowe i 4 białe, bardzo wygodne. Jednak wzięlismy te na metalowych nózkach, mąż się uparł i i też te drewniane to raczej brzoza niż dąb. balismy się że gryzło by się z drewnem stołu. bravo dla M . mi też się widzą metalowe bardziej!!!! i do twojej kuchni bardziej pasują a te smalto cudne, super będą wyglądać u ciebie!!! szukaj vczegoś w tym stylu, przeciez nie musi być smalto znam tą Panią, mam tą Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Jest jak powiew letniego wietrzyka ...sitting in the middle of nowhere, standing here with nothing to do... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.06.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzieńdobry, przybiegłam z wątku kuchennego po oblukaniu fotek kuchni Fajowa jest - i baardzo podobna do tej którą sobie zaplanowałam Układ taki sam i kolorki... - jakie są jej wymiary? I też mam takie poprzeczne okno , tylko nieco krótsze chyba. A'propos tegoż okienka - jakie ono jest duże? To fix jest, prawda? Te szafki nad nim na jakiej są wysokości od blatu? I świetne te niektóre krzesełka wcześniej wklejane - właśnie szukam inspiracji, więc będę zerkać na nie i ew. pozwolę sobie pomęczyć (jeśli można) o źródła Pozdrawiam Mila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 26.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 szukam klamki która wygląda podobnie do tej poniżej http://ekskluzywneklamki.pl/files/total_EL.jpg ale tyle nie kosztuje Pomóźcie coś namierzyć wprawdzie juz troche czasu minęło, ale ja chciałabym rzucić mała uwagę na temat takiej klamki. Mam z takim klamkami na co dzień do czynienia - w pracy. Boli mnie dłoń nawet na widok zdjęcia tej klamki - sa okropnie niewygodne i nieprzyjemne w uzytkowaniu, wcinają sie w dłoń, są nieergonomiczne - trzeba użyć dużo większej siły aby otworzyc drzwi niz przy normalnie wyprofilowanej klamce. Tak więc nie musisz żałować, że ta klamka jest taka droga, bo nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Monika smalto cudne ale mała średnica boję się że się zgubi, a t w tym stylu cięzko znaleźć coś sensownego Milek witam Cię u siebie, okno poziome nad blatem to fix narożny małe ma 60*60 a duże poziome ma 60*200, krzesełka maja we właściowściach obrazka źródło skąd pochodzą. Inspiruj się po to jest forum, zapraszam częściej. Zielony ogród – no widzisz zatem nie załuję , tak sobie też o tym pomyślałam bo z reguły te kwadratowe i prostokątne nie leżą za dobrze w ręku. Nie ma jak to cos okrągłego. Już zresztą zakupiłam inne, te co zawsze mi się podobały i zawsze będą w modzie: Klamka 2002Q 16 szyld kwadratowy stal nierdzewna inox Image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ola ty mi tutaj nie tutaj bo własnie idę do ciebie na drineczka , ja wiem że wczoraj polewałaś ale może chociaż w szklaneczkach na dnie coś zostało:lol2: nie macie pojęcia jak się cieszę że się Wam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Własnie zapadła decyzja odnośnie lampy: kupujemy Smalto potrójna, wykorzystamy klosze bo są piękne , mąż przerobi rozstaw aby stół był lepiej doświetlony .http://nokautimg3.pl/p-6e-e6-6ee67d136a3e1b77c5752fc846257662500x500/lampa-wiszaca-potrojna-smalto.jpg Rere dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Własnie zapadła decyzja odnośnie lampy: kupujemy Smalto potrójna, wykorzystamy klosze bo są piękne , mąż przerobi rozstaw aby stół był lepiej doświetlony . http://nokautimg3.pl/p-6e-e6-6ee67d136a3e1b77c5752fc846257662500x500/lampa-wiszaca-potrojna-smalto.jpg Rere dziękuję. no i piękne będą te smalto x3:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 tak i kosztują całe 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malkul, bardzo mi miło, że mogłam pomóc Ps. Jak jestem w Pl, to często mijam 'dom z Widokiem'. Jest jeszcze w stanie surowym zamkniętym, ale już jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.06.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 O,czyli Ty też na emigracji ....nawet nie wiedziałam ,a gdzie jeśli wolno spytać ?? Ja się bawię na Wyspach Ładna lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.06.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki za wymiary okna - moje jest takie samo na wysokość ale krótsze - 180cm. Otwierane mam i kiełkuje mi od pewnego czasu pomysł, żeby jednak je wymienić na fixa, bo mi tej szybki jakoś mało... Tym bardziej, że też mam obok takie wyjście tarasowe... A napiszesz mi jeszcze na jakiej wysokości masz te szafeczki nad oknem? Inspirki będę wykorzystywać i zaglądać po kolejne, bo mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.06.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ola nie widzę tej twojej lampy, popraw prosze foto lub daj link, bom ciekawa dziś mam urwanie maryny zjem i lecę na budowę , mycie mnie czeka szpargołów kuchennych. może uda mi sie te obiecane foty wreszcie cyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.06.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Malkul, tylko bez szaleństw. Uważaj na siebie Na foto czekam, ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.06.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 I jak tam -wyszorowane wszystko czy padlas bidulko ? Ty troszke zwolnij tempo skoro lekarz kazal sie oszczedzac:yes: Malkul a pokazywalas gdzies swoje lazienki? Po obejrzeniu kuchni spodziewam sie ze tez jest na czym oko zawiescic i z checia bym zobaczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Skradam sie tu po cichutku (bo bez fotek-niestety:oops:) Milek mam dla ciebie wymiary: blat mam na wysk.85cm od podłogi, potem będzie 30 cm szyby, potem zaczyny się okno wys.60c, a potem do sufitu szafki wysokie na ok. 80cm. Zatem 85+30+60=175cm czyli wychodzi ze dół górnych szafek zaczyna się gdzieś na około 175cm. Powiem ci szczerze ze u nas to akurat regulowała wysokość umiejscowienia okna , ale ja jestem mała kobitka i musze koniecznmie kupić sobie jakiś piękny stołek, taborecik lub inne czarostwo aby dosięgac do górnych półek. kakusek - mamy dwie łazienki jedna w bieli a druga rudo-biała. neistety obie niedokończone więc wstyd foty wstawić na razie. Ale mogę wstawić inspirację dla mojej górnej łazienki: http://www.bathroomdesignsidea.com/wp-content/uploads/exclusive-home-Spa-picture-design-from-Sieger-Design-and-Dornbracht.jpg W zamyśle ruda glazura +biała cała reszta. Ola - teraz widze fajny zwisek, bedziesz dawała białe? Rere-obiecuję być grzeczną Idę zamawiać lampę , bo wczoraj nie miałam wolnej chwilki. dziś znów pranie i pakowanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Szanowni Państwo mam przyjemność zaprezentować : Kolejne kuchenne marzenie: http://www.all4home.pl/product/image/9318/BottGrind-C-A-4418199-Download-300dpi-JPG-CMYK-20809.png :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym Młynekiem do soli i pieprzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) O kurna jakie fajne. Widziałam już to gdzieś, ale nawet nie zajarzyłam, że to młynki Idę czaić cenę Edit: Znalazłam, omg- nie tanie, ale ciut tańsze w uk Edytowane 28 Czerwca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kuźwa oszaleję z ta lampą SMALTO. na każdej stronie podaja inny kolor:czarny, brązowy i antracytowy. Wreszcie u producenta dowiedziałam się że to jest lampa o kolorze: CZARNY MATOWY. I mam zgryza co teraz, czy będzie pasowała?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jak ja kocham sklepy internetowe i ich opisy zgodne z towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts