newyork 18.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Będą ocieplać mi blok w jakim mieszkam.Dowiedziałem się na ostatni moment,a akurat jestem w trakcie prowadzenia kabli z anteny satelitarnej.W jaki sposób położyć kable żeby nie trzeba było ich zrywać ?...a może niema wyjścia i kable będą kładzione na styropianie ? :/...a może poprostu nie jest to żaden problem dla monterów i kłada styropian prosto na kable ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tofik482 18.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Poleć z kablami po murze. Jak będą kleić styropian to najzwyczajniej w świecie go przykryją. u mnie ekipa nawet się nie zająknęła że im to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 19.06.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Bo nie przeszkadza.Owiń te kable (masz więcej niż 1?) razem w kilku miejscach, żeby się nie rozlazły pod elewacją.Końce kabli też możesz zabezpieczyć, żeby klejem/tynkiem nie upaprali.Jak się z nimi dogadasz to Ci jeszcze porządnie antenę zamontują do tego styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 20.06.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ok,dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts