Sepior 18.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam, Kupiłem sztachety szer. 10 cm, gr. 2,5 cm długość 175 cm na płot, ale nie są do końca suche. Mam pytanie jak najlepiej dosuszyć takie sztachety, bo Ja planuję ułożyć Je na równej powierzchni, jako przekładek użyć sztachet i wszystko skręcić bardzo mocno przy pomocy szpilek fi 8. Sztachety mam suszyć w domu przy otwartych oknach. Czy takie postępowanie uchroni mnie przed skręceniem się sztachet, czy może lepiej ułożyć Te sztachety w stos i niczym nie obciążać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 20.06.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Miałem podobny problem z wilgotnoscią sztachet.dosuszyłem je ukladajac w stosie przy uzyciu przekladek.Z tym,że robilem to na dworze a nie w domu(tak doradzili mi w tartaku podczas ich zakupu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts