Tomek_1974 19.06.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam, nabyłem wraz z dobrodziejstwem inwentarza dom, a wraz z nim betonowy basen ogrodowy 3x6 m. Rok produkcji 198..któryś.Problem w tym, że basen nie został poprawnie zaizolowany i pękło mu do. Zakładam, że podchodzi woda gruntowa i zamarzając rozsadza dno. Remontowałem je przez ostatnie 3 lata, ale mam już dosyć.. Dodatkowy problem stanowi fakt, że om zlokalizowany jest na pochyłej działce i jakakolwiek próba odkopania basenu może skończyć się nieciekawie...Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, aby do istniejącej niecki wstawić nieckę poliestrową. Czy to dobry pomysł? Czy macie doświadczenia z tego typu sprzętem, i w końcu, czy znacie firmy godne polecenia.Za wszystkie informacje będę niezmiernie wdzięczny. Mile widziany kontakt od wykonawców tego typu robót. Pozdrawiam, Tomek_1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 19.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Taniej od wstawienia niecki poliestrowej powinno wyjść wyłożenie basenu folią.Są firmy które sie tym zajmują.Poszukaj w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 26.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Znajomy jakiś czas temu miał podobny problem z samodzielnie wykonanym basenem.Przyczyną było opróżnianie na zimę basenu z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Sugerowalbym pekniecia zszyc zywica epoksydowa z wykorzystaniem kamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 04.07.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 no mi sie tez wydaje , ze żywice tu nic nie dadzą... z kamerami? hehe... tu nalezy skuć dno , zagęścić ile wlezie i wylać jeszcze raz, przezbrojoną nawet siatką do posadzek, wylewką... nachodząc delikatnie na ściany ... potem wykleic na zakład specjalną folią do basenów i moze da rade?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.07.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 literowka, klamerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts