joyrad 28.06.2004 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Bardzo mi przykro lecz wszystkie moje zdjęcia i albumy na o2.pl zostały usunięte. Odtworzyłem część z nich lecz zawarte są już tylko w wątku : Zdjęcia domów forumowiczów - pod tematem "Chatka Madzi i Radka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joachna 28.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Jestem pod wrażeniem i domu i ogrodu.Właśnie jestem w trakcie zakładania mojego ogródka i chętnie ściągnę kilka pomysłów.Może uda ci się zamieścić więcej fotek,byłoby super.Naprawdę cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 tak coś się popsuło, nic nie można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.07.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ja też nic nie widzę, ratunku, może mam coś z oczami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 06.08.2004 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Przepraszam za braki - odtworzyłem część zdjęć i umieściłem na początku mojego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 A u mnie tylko chwasty i chwasty no i jescze mam .......chwasty. Joyrad masz piękny ogród, no i dom też. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
italka 08.08.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Cudowny ogród. Brak słów po prostu. Czy mając takie cudo, chce się człowiekowi wyjeżdżać np. na wakacje?? Ja bym chyba siedziała i patrzyła od rana do wieczora... Małe pytanko: co to za roślina - kremowy wysoki kwiat na pierwszym i przedostatnim zdjęciu? Urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 09.08.2004 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa. Italko rośliny o które pytasz to kwitnące odmiany juki. W tym roku kwitły po raz pierwszy i rzeczywiście są śliczne. No i masz rację, nigdzie na dłużej nie wyjeżdzamy bo u siebie nam najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.04.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Czy możesz mi odpowiedziec jak pielegnujesz lawendę, urosla wam pieknie a ja marze o takiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowka 19.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Coś pieknego!!! Gratuluję! Nurtuje mnie tylko jedno niedyskretne pytanie: ile godzin dziennie/tygodniowo poświęcacie na pracę w swoim raju? Czy do zajmowania się tak pieknym i dużym ogrodem trzeba być np. na emeryturze? Nie wiem jak Wy to robicie, ale nam (małe dzieci, 2 pełne etaty) brakuje czasu nawet na podstawy ogrodnictwa. Czyżbym była mało zorganizowana Może kiedyś nam też się uda mieć odobne cudo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Joyrad,a zdjęcia z tego roku będą, please? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniczka 22.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jestem pod wrażeniem. Ukłony w stronę ogrodnika! pozdro Aniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ...nawet nie wiem co napisac...... ja tez tak chce...... jedno wiem...nie chce zadnej kory.....chciałam kamienie i juz wiem ze to był dobry pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciach 21.12.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 A może są jakieś aktualne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 A może są jakieś aktualne zdjęcia? iwciach - watpię byś zobaczyła jakieś nowsze zdjęcia. joyrad zniknął z Forum już ponad 2 lata temu. Łatwo to było sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts