bettka 19.06.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nie chodzi mi o producenta, ale o właściwości. Wylewkarz mówił mi, że ma być EPS 100 0,38, tymczasem słyszę w hurtowni, że ludzie kupują styropian dach/podłoga o wytrzymałości 2t/m2, lambda jak powyżej. Ten EPS 100 niestety nie jest dostępny od ręki no i drożej wychodziłby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 20.06.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Zależy jak grubą masz mieć wylewkę jak grubo styropianu, czy zbrojona itd. Generalnie pewniej jest ułożyć EPS100(twardszy) ale dach/podłoga (EPS70)przy 10 cm styro i minimum 5cm wylewki też wystarczy wkońcu nie na darmo styropian się tak nazywa. Umnie na składzie jeden i drugi był dostępny od ręki różnica w cenie coś koło 20 pln, na m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 20.06.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 acha ja u siebie pożyłem dach/podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 20.06.2012 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 na dole mam 13 cm styropianu i na to 7 cm wylewki. Góra to 3 cm styropianu i 5 cm wylewki. Chciałam zrobić całość zbrojoną. pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 24.06.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 jak kupisz za miekki styropian plyty na dylatacjach moga Ci klawiszowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 24.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ja taki miękki kupiłam mimo, że dach/podłoga - (teoretycznie) firmy Beliz. ODRADZAM STYROPIAN FIRMY BELIZ - porażka. Na etapie kładzenia kafli musiałam sporo zainwestować w naprawianie wylewki na miękkim styropianie. Organika na ścianę jest twardsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts