Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mobilne Forum MURATORA - doniesienia z terenu

Redakcja

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drodzy Forumowicze,

- są już linki w wersji mobilnej

- działa subskrypcja.

Czekamy zawsze na Wasze uwagi!

Ja natomiast mam taką uwagę/prośbę, aby dodać do gridmenu i uruchomić listing subskrypcji.

Ponadto także przyłączam się do prośby o umożliwienie przejścia na wersję standardową.

Dzięki z góry.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Gość Konto usunięte na żądanie

Jest prosty sposób aby ominąć nieszczęsną wersję mobilną tego forum:

Jeśli mamy telefon lub tablet z androidem instalujemy przeglądarkę CHROME lub OPERA. W chrome w ustawieniach wybieramy WERSJA KOMPUTEROWA.

W Opera w ustawieniach w opcjach zaawansowanych wybieramy desktop zamiast mobile.

Cieszymy się klasyczna wersją forum.

P.s. w chrome nie ma reklam gdyż ich skrypt nie działa pod androidem- co tylko utwierdza mnie w przekonaniu o niskiej kompetencji adminow (nie mylić z moderatorami).

Edytowane przez Konto usunięte na żądanie

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...
witam, jak przełączyć z powrotem do wersji mobilnej, (firefox na androidzie)? potrzebował am na mo ent pełnej wersji, ale chcę z powrotem mieć mobilną...

z góry. dziękuję. za pomoc

Podpinam się pod to pytanie. Wszędzie info że dostępna wersja mobilna ale jak do jasnej mam się na tę wersję przełączyć?

• 1 month później...
witam, jak przełączyć z powrotem do wersji mobilnej, (firefox na androidzie)? potrzebował am na mo ent pełnej wersji, ale chcę z powrotem mieć mobilną...

z góry. dziękuję. za pomoc

Podpinam się pod to pytanie. Wszędzie info że dostępna wersja mobilna ale jak do jasnej mam się na tę wersję przełączyć?

Też mam ten problem. Przełączyłam się "na chwilę" do pełnej wersji, bo musiałam na cito do grup zajrzeć, a teraz nie wiem jak wrócić do wersji mobilnej:(

Pomożecie?!?!?!

Też mam ten problem. Przełączyłam się "na chwilę" do pełnej wersji, bo musiałam na cito do grup zajrzeć, a teraz nie wiem jak wrócić do wersji mobilnej:(

Pomożecie?!?!?!

U mnie pomogło wyczyszczenie cookies. Ale tracisz wszystkie inne ciasteczka. Ewentualnie można przełączyć się w tryb prywatny/incognito w celu przełączenia się na pełną wersję tymczasowo.

Oprócz tego w moim tablecie w przeglądarce chrome jest opcja "Wersja komputerowa" - można to włączać i wyłączać i działa tak, że forum jest wyświetlane w wersji mobilnej (opcja wyłączona), albo desktopowej (opcja włączona) -- Ta metoda jest najwygodniejsza.

EDIT: dodam, że wygodna jest głównie dlatego, bo nie trzeba się powtórnie logować.

EDIT (2): też jestem ciekaw co z tym tapatalkiem... straszna bieda jeśli chodzi o tematykę budowlaną na tapatalk.

Edytowane przez celafon

• 5 months później...
  • 8 months później...
Niestety - tapatalka nie będzie. Przepraszamy. Inne informacje wkrótce

A czym to jest spowodowane. Przecież wasza strona bez problemu obsłuży tapatalka. Nie jest to nawet skomplikowane. Bowiem wasze forum jest całkiem nowoczesne i jest to tylko forma pluginu. W szczególności, że dla was wtyczka jest dostępna za darmo i nic nie musicie płacić ani teraz ani w przyszłości.

• 3 months później...
  • 5 months później...