zyzolek 20.06.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam,mam zamiar postawić blaszak na auto 3x5.Jak najlepiej przygotować grunt pod garaż, żeby było tanio i dobrze.Co wybrać, kamień, płyty betonowe a może wylewka?Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 20.06.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ja akurat planuje kostkę betonową pod garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 20.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Heh - uważam że naszybciej i najtaniej będzie kupić duże płytki chodnikowe 50 x 50 x 7 cm, ułożyć. Standardowo - 60 szt ich wejdzie i po zawodach. Wylewka betonowa popęka od "pracy" a jak zrobisz ze słabego cementu to sól ci ją zje i może się okazac, że po kilku zimach pozamiatasz kilka cm betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 21.06.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A co myślicie, jakby wysypać przyczepę drobnego kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 21.06.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A co myślicie, jakby wysypać przyczepę drobnego kamienia? Jak Ci się przysłowiowy "chlew" zrobi to ani tego nie posprzątasz, ani nie zamieciesz. W takim blaszaku to zawsze jest co zamiatać: z kołami błoto będziesz przywoził, itp. Ja też jestem za płytami chodnikowymi. Jak dobrze poszukasz to z rozbiórki starego chodnika za darmo dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts