Jarek.P 20.06.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Do tej pory dodawanie grafiki do postów było proste: było zdjęcie na zewnętrznym serwerze, brało się link do zdjęcia, robiło w poście "dodaj obrazek", wstawiało link i obrazek zjawiał się w poście. Od dziś mam inaczej: jest inne okno dodawania grafiki, pozwala podać zarówno link, jak i bezpośrednio grafikę z lokalnego dysku - dotąd super.ALE: grafika dodaje się do postu jako miniaturka. Nie chcę tak! Chcę mieć jak dotychczas możliwość wstawienia dużego obrazka. Da się to zmienić na dotychczasowy układ? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.06.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 W oknie, które Ci sie otwiera po wpisaniu linku do zdjęcia odznaczyłam "Retrieve remote file and reference locally" i weszło zdjęcie normalnych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.06.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Test grafiki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.06.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No i super, działa, nie zwróciłem uwagi na ten "ptaszek", dzięki! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.06.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Nie ma za co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.06.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Program forum został zaktualizowany i wyskoczył taki kwiatek. Zgłosiliśmy problem programistom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts