Arsen 31.03.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Córka zażyczyła sobie takie drzewko Wierzby sadzić nie chciałbym, bo nie mam dużej działki, ale moze jest coś karłowatego, moze wierzba szczepiona na pniu ??? Macie coś takiego w ogrodzie ? Jak to się hoduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 31.03.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 jak już to uprawia też jestem zainteresowany, szczególnie by miała takie duże i ładne bazie. w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 31.03.2004 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Kotki sie hoduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 31.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 racja, hodowla kotków na uprawie wierzby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 31.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Wierzba iwa'Klimanrock'(inna nazwa-wierzba iwa'Pendula')- zwisła forma,niewymagająca, wysokość zależy od punktu szczepienia-zwykle to 1.8 do 2.5 metra.bazie w marcu/kwietniu złociste, spore.wierzba integra'Pendula'-też zwisła forma, a długimi pedami aż do ziemi.Bazie - marzec/kwiecień, ładne, czerwonawe pędy.Musi miec trochę wilgotniejsze podłoże, zacisznie i słoneczniewierzba płożąca srebrzysta- niski, zwarty krzew (tez na pniu, ale nie zwisły,płaczący),listki od spodu srebrne, bazie w kwietniu, drobne, żółte.Toleruje suszę.Te chyba są najłatwiejsze w uprawie, a całkiem malowniczePozdrowieniaMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 01.04.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Mam mała szczepioną. Nie z rodzaju płaczących. Ma całe mnóstwo drobniutkich kociaków a potem do późnej jesieni takie "meszkowate" liście. Ładna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts