rysiekel 22.06.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Kupiłem markize (ok. pół roku temu po 820zł) do domu typu bliźniak, jednak zmieniły się plany co do koloru elewacji i jestem zmuszony ją sprzedać. Odbiór osobisty możliwy w podwarszawskim Piasecznie lub mogę dowieźć markizę w promieniu kilkanastu kilometrów, proszę o kontakt mailowy, często nie mogę oderbać telefonu SZEROKOŚĆ: 395 centymetrów WYSIĘG: 250 centymetrów (markiza rozsuwana jest z rolki, wysięg jest regulowany i można wysunąć do 250cm.) Jest to dodatkowa zaleta ponieważ zwinięta markiza nie brudzi się jak markiza składana WAGA: ok. 30kg KOLOR: żółto- szaro-zielono - biały CENA: 500zł TKANINA POLIESTROWA: 280g / m2 Markiza jest zapakowana w oryginalny karton. Idealnie nadaje się do osłonięcia przed promieniami słonecznymi zarówno na przydomowym tarasie, w sklepie, czy restauracji... poszycie z nieprzemakalnego materiału 100% POLIESTER Markize można montować zarówno do ściany jak i do sufitu Odbiór osobisty w podwarszawskim Piasecznie, markiza zapakowana jest w pudełko ok. 397x40x40 Pozdrawiam, mój mail: [email protected] TEL +48 720 527 694 Proszę o kontakt mailowy ponieważ często nie mogę odebrać telefonu. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez rysiekel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekel 19.08.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/markiza-ogrodowa-395x250-4metry-x2-5m-taras-balkon-i2568987983.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts