Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kupiłem markize (ok. pół roku temu po 820zł) do domu typu bliźniak, jednak zmieniły się plany co do koloru elewacji i jestem zmuszony ją sprzedać.

Odbiór osobisty możliwy w podwarszawskim Piasecznie lub mogę dowieźć markizę w promieniu kilkanastu kilometrów, proszę o kontakt mailowy, często nie mogę oderbać telefonu

SZEROKOŚĆ: 395 centymetrów

WYSIĘG: 250 centymetrów (markiza rozsuwana jest z rolki, wysięg jest regulowany i można wysunąć do 250cm.)

Jest to dodatkowa zaleta ponieważ zwinięta markiza nie brudzi się jak markiza składana

WAGA: ok. 30kg

KOLOR: żółto- szaro-zielono - biały

CENA: 500zł

TKANINA POLIESTROWA: 280g / m2

Markiza jest zapakowana w oryginalny karton.

Idealnie nadaje się do osłonięcia przed promieniami słonecznymi zarówno na przydomowym tarasie, w sklepie, czy restauracji...

poszycie z nieprzemakalnego materiału

100% POLIESTER

Markize można montować zarówno do ściany jak i do sufitu

Odbiór osobisty w podwarszawskim Piasecznie, markiza zapakowana jest w pudełko ok. 397x40x40

Pozdrawiam,

mój mail: [email protected]

TEL +48 720 527 694

Proszę o kontakt mailowy ponieważ często nie mogę odebrać telefonu.

markiz1.jpg

markiz4.jpg

markiza-ogrodowa-395x250-cm-bialo-zielono-zolta-324310.jpg

Edytowane przez rysiekel
https://forum.murator.pl/topic/169627-sprzedam-markize-ogrodow%C4%85-395x250-piaseczno-k-warszawy/

• 1 month później...