Wyjec 24.06.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, mam przedpokój w kształcie litery "L". Aktualnie mam tam panele, które trzeba wymienić. Wszystkie są ułożone w tym samym kierunku, a chciałbym by nowe były położone tak jak na załączonym rysunku, Pewnie to głupie pytanie, ale nie wiem do końca jak to wykonać. Domyślam się, że w progu trzeba dać zwykłą listwę przypodłogową, ale wole się upewnić. Dziękuje z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 24.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 no mozna ale nie robi sie tak w razie nie uwzgledni ci nikt reklamacji ale jesli juz sie upierasz to zamontuj listwe na srubach od góry bo pewnie co jakis czas bedzie je trzeba dokrecac bo listwa bedzie pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 24.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, mam przedpokój w kształcie litery "L". Aktualnie mam tam panele, które trzeba wymienić. Wszystkie są ułożone w tym samym kierunku, a chciałbym by nowe były położone tak jak na załączonym rysunku, Pewnie to głupie pytanie, ale nie wiem do końca jak to wykonać. Domyślam się, że w progu trzeba dać zwykłą listwę przypodłogową, ale wole się upewnić. [ATTACH=CONFIG]121881[/ATTACH] Dziękuje z góry za pomoc Proponuję ułożenie diagonalne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts