ManieQ 31.03.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam, Jak być może wiecie, jest w internecie kilka miejsc, w których można zabawić się w menadżera drużyny piłkarskiej lub hokejowej. Kilka przykładowych sajtów to:* Hattrick (piłka nożna)* Sokker (piłka nozna)* ManagerZone (piłka nożna i hokej)* F1TIME (wyścigi samochodowe)Czy jest może ktoś kto już gra w takie gry, lub chciałby się przyłączyć? A może wymienić doświadczenia? Zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master14 31.07.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Ja gram w chempionschip managera super gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 03.08.2004 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Kiedyś próbowałem, ale nie badzo mi odpowiadała. Przede wszystkim ze względów, że tak powiem, ergonomicznych. Może to po części wynika z faktu, że jest tam więcej opcji/możliwości niż np. w HT, ale raczej dlatego że zacząłem od hattrika (ca. pół roku temu) i... przyzwyczaiłem się do takiej 'filozofii' gry. Z tego samego powodu odpowiada mi sokker - też jest (jak dla mnie) dość przejżysty. Jeśli w którymś z nich masz drużynę, to daj znać - umówimy się na sparing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts