Gringo... 26.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 chlorokauczukiem ? jesli tak to jaki producent? a moze farba okrętowa np. Jotun Touch ? byc moze temat wałkowany ale nic nie udało mi sie znaleźć na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 26.06.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Jesli przesla maja podklad mozesz chlorokauczukiem, natomiast jesli nie maja to farba podkladowa np stalochron i na to farba nawierzchiowa np chlorokauczuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 11.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Najlepiej podkład i wierzchniowa tego samego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Przerabialiśmy to tu kilka razy. Na początek daj to do ocynkowania. Potem malowanko proszkowe i gitara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akcel 10.08.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 chlorokauczukiem ? jesli tak to jaki producent? a moze farba okrętowa np. Jotun Touch ? byc moze tema t wałkowany ale nic nie udało mi sie znaleźć na forum. Moja brama zupełnie zardzewiała po zimie, pomalowałem Hammeritem i jest jak nowa. Polecam! http://www.youtube.com/watch?v=mMcsvc1wjxQ&feature=relmfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 10.08.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Moja brama zupełnie zardzewiała po zimie, pomalowałem Hammeritem i jest jak nowa. Polecam! http://www.youtube.com/watch?v=mMcsvc1wjxQ&feature=relmfu Forum muratora mekką reklamodawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts