lullaby 26.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzięki - widzę, że trend się zmienił i teraz Tora proponuje Mitsubishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.05.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzięki - widzę, że trend się zmienił i teraz Tora proponuje Mitsubishi Lulla, rekuperator wybierałam dawno i Mitsubishi Lossnay był na moją wyraźną prośbę. Ten model to była sugestia panów od IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 27.05.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Lulla, to nie tak. Tora proponuje różne jednostki w zależności od kubatury domu. Też miałam z tym problem, bo pytałam parę dziewczyn z FM (w tym Ciebie), jaki rekuperator Wam polecili i wyszło, że polecają dwa różne jako "NAJ". Zapytałam ich wprost, o co chodzi i wytłumaczyli dokładnie - na moją kubaturę (Bami ma podobną) polecają tylko Mitsubishi. Bami, przestraszyłaś mnie z tą wtopą, ja na razie wspominam Torę jako jedną z najlepszych ekip na budowie (najczystsi, najpiękniej rzeźbiący dziury w ścianach i najszybsi). Mam nadzieję, że nagle mi nie wyjdzie jakiś zonk z kablami elektrycznymi Choć parę dni temu miałam już kłucie wyikończonych tynków, bo jedna czujka alarmu nie działała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.05.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Lulla, to nie tak. Tora proponuje różne jednostki w zależności od kubatury domu. Też miałam z tym problem, bo pytałam parę dziewczyn z FM (w tym Ciebie), jaki rekuperator Wam polecili i wyszło, że polecają dwa różne jako "NAJ". Zapytałam ich wprost, o co chodzi i wytłumaczyli dokładnie - na moją kubaturę (Bami ma podobną) polecają tylko Mitsubishi. A ja uważam, że polecają to, od czego mają najlepszą marżę Edytowane 27 Maja 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A ja uważam, że polecają to, od czego mają najlepszą marżę ... którą ja nazwałam trendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.05.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Bami, przestraszyłaś mnie z tą wtopą, ja na razie wspominam Torę jako jedną z najlepszych ekip na budowie (najczystsi, najpiękniej rzeźbiący dziury w ścianach i najszybsi). Mam nadzieję, że nagle mi nie wyjdzie jakiś zonk z kablami elektrycznymi Choć parę dni temu miałam już kłucie wyikończonych tynków, bo jedna czujka alarmu nie działała... Też to miałam zwykła rzecz - oczywiście nie było winnych. Alarmiarze zwalali winę na wykończeniowców, wykończeniowcy twierdzili, że tam akurat nie wiercili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ... którą ja nazwałam trendem Bardzo subtelnie Ale ja dziś jestem wściekła i będę nazywać rzeczy po imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 28.05.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Co do tego to nie ma wątpliwości, na pewno marża i trend idą ze sobą w parze Choć wybór Mitsubishi i tak przedyskutowałam z dwoma innymi znawcami tematu i każdy potwierdził jego słuszność. Cóż, perfekcyjny byłby Daikin, gdyby nie cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.05.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Co do tego to nie ma wątpliwości, na pewno marża i trend idą ze sobą w parze Choć wybór Mitsubishi i tak przedyskutowałam z dwoma innymi znawcami tematu i każdy potwierdził jego słuszność. Cóż, perfekcyjny byłby Daikin, gdyby nie cena... A co Daikin ma takiego, czego nie ma Mitsubishi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 28.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A co Daikin ma takiego, czego nie ma Mitsubishi? Bami, merytorycznie Ci nie odpowiem, bo zapomniałam Ale, po babsku - to jakby porównywać Porsche Cayenne do Audi Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.05.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bami, merytorycznie Ci nie odpowiem, bo zapomniałam Ale, po babsku - to jakby porównywać Porsche Cayenne do Audi Q7 ...hmmm ... Nadal nie widzę piorunującej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 29.05.2013 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ...hmmm ... Nadal nie widzę piorunującej różnicy. No ja też nie. Oprócz ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.05.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 No ja też nie. Oprócz ceny ale ta cena to tez chyba jest zbliżona to moze lepiej wróćmy do tematyki podstawowej Jestem zauroczona moim niebialym brodzikiem Oraz porządkiem "w zagrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 30.05.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ale ta cena to tez chyba jest zbliżona to moze lepiej wróćmy do tematyki podstawowej Jestem zauroczona moim niebialym brodzikiem Oraz porządkiem "w zagrodzie" Bami, daj fotki, zebyśmy się tez zauroczyły A cayenkę zamieńmy na maybacha, będzie się zgadzało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.05.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hmm...a czy możemy zejść z motoryzacji i zobaczyć budowlane zdjęcia ? Chyba pisałaś jakiego koloru jest ten brodzik ale zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 31.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Basia, co u Ciebie? Kiedy kuchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.05.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Basia, co u Ciebie? Kiedy kuchnia ? Kuchnia... Nie wiem... Muszę zgrać pana Waldka z panami Rafałem i Piotrusiem . Pan Piotruś jest śmieszny i nas tu podgląda Tymczasem natknęłam się dziś niespodziewanie na sklep Zara Home i kupiłam do łazienki chłopców cudoooowne, grubaśne ręczniki z egipskiej bawełny. Są żółte, takie słoneczne, wesołe są tak piękne, ze nie mogę się nacieszyć. Było do wyboru mnóstwo kolorów, właśnie kombinuję, jakie jeszcze kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Bami pękło drewno na stopniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.06.2013 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Bami pękło drewno na stopniach? Gorzej ( pękły 2 betonowe stopnie na styku z belką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.06.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Hmm...a czy możemy zejść z motoryzacji i zobaczyć budowlane zdjęcia ? Chyba pisałaś jakiego koloru jest ten brodzik ale zapomniałam Zdjęcia pokażę w przyszłym tygodniu, jak już będzie podłoga na górze . Panowie wchodzą w poniedziałek. Nie mogę się doczekać mojej podłogi w pomieszczeniu mieszkalno-rekreacyjno-gościnnym (przeznaczenia do końca nie znamy). Na razie wszyscy zgodnie twierdzą, że to najfajniejsze pomieszczenie w całym domu i wszyc=scy mają nań chrapkę. A podłoga tam ma być korkowa Brodzik jest w koloze beige praire , tylko na razie źle wychodzi na zdjęciach, bo na przyległych ścianach nie ma jeszcze docelowego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts