bami 25.07.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 widok na hall i wiatrołap ze schodów: kolejne drzwi na dole - do łazienki dla gości, zwanej onegdaj łazienką dla pedałów: korytarz na górze, wreszcie w burgundzie nie w buraczkach - niestety jasna podłoga jest przykryta i moja ulubiona wanna, już na drewnie i z osprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.07.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Bami drzwi zew sa drewniane tak?Zabezpieczcie je!!! Kostkarz rozsądny cenowo ile chce za ułożenie kostki w Warszawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.07.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Bami drzwi zew sa drewniane tak? Zabezpieczcie je!!! Kostkarz rozsądny cenowo ile chce za ułożenie kostki w Warszawie?? Tak, drzwi są drewniane, to fotka zaraz po montażu na czas robót były zabezpieczone, teraz juz jesteśmy po wszystkim, wiec folia znowu zdjęta. Kostkarz wycenił sie w zależności od wzoru 150-160 za m2 z materiałem. Niestety, ceny w Warszawie i okolicach są wariackie. Nie chcę nawet wiedzieć, ile to kosztuje w innych województwach. Kiedyś juz Melisa załamała mnie cenami robót ziemnych i ziemi w jej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Bami drzwi zewnętrzne rzeczywiście bardzo łądne,zapal onyks i pokaż go. :)musi być zachwycający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.07.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Basia, pięknie!! Podłoga na dole wygląda jak onyks tylko w drewnie Na górze też świetnie, wanna cuuudna!! a co to na górze takie zasłonięte? Przykryte czymś czarnym lustro czy coś innego? widać wielki kunszt projektu wykończenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.07.2014 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Bami drzwi zewnętrzne rzeczywiście bardzo łądne,zapal onyks i pokaż go. :)musi być zachwycający Dzięki Basiu, drzwi tez mi się podobają, szczególnie jakość ich wykonania, czego na zdjęciach specjalnie nie widać. Sama je zaprojektowałam, inspirując się pewną fotką z Houzz Sama bardzo chciałabym już zobaczyć onyks w pełnej krasie, ale długi dzień o tej porze roku sprawia, ze późno robi sie ciemno - czyli mnie tam nie ma z powodu wieczornych obowiązków przy dzieciach Obiecuję, ze jak już w końcu zrobię taką fotę to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.07.2014 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Basia, pięknie!! Podłoga na dole wygląda jak onyks tylko w drewnie Na górze też świetnie, wanna cuuudna!! a co to na górze takie zasłonięte? Przykryte czymś czarnym lustro czy coś innego? widać wielki kunszt projektu wykończenia.. Jejku Lucuś, dziękuję, normalnie sie zarumieniłam "To na górze" wcale nie jest zasłonięte to tafla grzejnika z czarnego szkła. Takie czarne lustro... Wprowadza pewną dezorientację: teoretycznie wydaje się odbiciem okna z klatki schodowej, które jest tej samej wielkości i jest na przeciwległej ścianie. Ale osoba wchodząca po schodach widzi siebie w tym czarnym lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agader 29.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam widzę, że jestesmy w zaawansowanym stadium budowy może macie do sprzedania stemple, barak?Dziekuje za wszelkie informacjePozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.07.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam widzę, że jestesmy w zaawansowanym stadium budowy może macie do sprzedania stemple, barak? Dziekuje za wszelkie informacje Pozdrawiam Aga Aga, stempli juz dawno nie mam, ale mam barak. Napiszę na priv, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.09.2014 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Sama nie dowierzam, ze TO się stało ....Od wczoraj mieszkamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.09.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hug: - fotki fotki fotki!!!!!!!!! I wrażenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Gratulacje Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hug: - fotki fotki fotki!!!!!!!!! I wrażenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? tak, tak, tak :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.09.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Wow!!! Super, Basia, WIELKIE GRATULACJE!!!!! I jak jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 22.09.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Gratulacje! Oby sie wam dobrze mieszkało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.09.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Bami, coz za dobre wiesci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.09.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 WOW!!!!!!!Fantastyczna wiadomość!!!Bez zdjęć się nie obejdzie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 23.09.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Gratuluję, ogromnie zazdroszczę i bardzo czekam co najmniej na fotorelację (a najlepiej popartą opisem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.09.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 No i narobiła nam apetytu i zniknęła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.09.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jestem, jestem, tylko nie mam jeszcze netu. OGROMNIE dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia ! Jeszcze ciężko jest mi wygrzebac sie spod kartonów, ale jest super Nie brakuje małych niedoróbek. Brakuje kilku istotnych rzeczy np. stołu (miał byc gotowy miesiąc temu Za to mam krzesła prezentują się fajnie i w kuchni i w jadalni i na tarasie (btw taras finalnie powstał z modrzewia syberyjskiego i to był idealny strzał ). Nie mam jeszcze wszystkich lamp, ale to co jest dobrze komponuje się z czernią i burgundem. Najbardziej ze wszystkich pomieszczeń lubię kuchnię i łazienkę chłopaków I moje wymarzone łóżko Chris zobaczył to wszystko po długiej przerwie i powiedział: jest ogień Aniołku, jest zajebisty ogień. Wiedziałem, ze tak będzie!!! Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts