Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

widok na hall i wiatrołap ze schodów:

IMG_1722.jpg

kolejne drzwi na dole - do łazienki dla gości, zwanej onegdaj łazienką dla pedałów:

IMG_1695.jpg

korytarz na górze, wreszcie w burgundzie nie w buraczkach - niestety jasna podłoga jest przykryta

IMG_1716.jpg

i moja ulubiona wanna, już na drewnie i z osprzętem

IMG_1715.jpg

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bami drzwi zew sa drewniane tak?

Zabezpieczcie je!!!

Kostkarz rozsądny cenowo ile chce za ułożenie kostki w Warszawie??

Tak, drzwi są drewniane, to fotka zaraz po montażu :) na czas robót były zabezpieczone, teraz juz jesteśmy po wszystkim, wiec folia znowu zdjęta.

Kostkarz wycenił sie w zależności od wzoru 150-160 za m2 z materiałem. Niestety, ceny w Warszawie i okolicach są wariackie. Nie chcę nawet wiedzieć, ile to kosztuje w innych województwach. Kiedyś juz Melisa załamała mnie cenami robót ziemnych i ziemi w jej okolicy :(

Bami drzwi zewnętrzne rzeczywiście bardzo łądne,zapal onyks i pokaż go. :)musi być zachwycający

Dzięki Basiu, drzwi tez mi się podobają, szczególnie jakość ich wykonania, czego na zdjęciach specjalnie nie widać.

Sama je zaprojektowałam, inspirując się pewną fotką z Houzz :)

Sama bardzo chciałabym już zobaczyć onyks w pełnej krasie, ale długi dzień o tej porze roku sprawia, ze późno robi sie ciemno - czyli mnie tam nie ma z powodu wieczornych obowiązków przy dzieciach ;)

Obiecuję, ze jak już w końcu zrobię taką fotę to wrzucę :)

Basia, pięknie!!

Podłoga na dole wygląda jak onyks tylko w drewnie :)

Na górze też świetnie, wanna cuuudna!!

a co to na górze takie zasłonięte? Przykryte czymś czarnym lustro czy coś innego?

widać wielki kunszt projektu wykończenia..

Jejku Lucuś, dziękuję, normalnie sie zarumieniłam :)

"To na górze" wcale nie jest zasłonięte :) to tafla grzejnika z czarnego szkła. Takie czarne lustro... Wprowadza pewną dezorientację: teoretycznie wydaje się odbiciem okna z klatki schodowej, które jest tej samej wielkości :) i jest na przeciwległej ścianie. Ale osoba wchodząca po schodach widzi siebie w tym czarnym lustrze.

• 1 month później...

Jestem, jestem, tylko nie mam jeszcze netu.

OGROMNIE dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia !

Jeszcze ciężko jest mi wygrzebac sie spod kartonów, ale jest super :)

Nie brakuje małych niedoróbek.

Brakuje kilku istotnych rzeczy np. stołu (miał byc gotowy miesiąc temu

Za to mam krzesła :) prezentują się fajnie i w kuchni i w jadalni i na tarasie (btw taras finalnie powstał z modrzewia syberyjskiego i to był idealny strzał ).

Nie mam jeszcze wszystkich lamp, ale to co jest dobrze komponuje się z czernią i burgundem.

Najbardziej ze wszystkich pomieszczeń lubię kuchnię i łazienkę chłopaków :)

I moje wymarzone łóżko :)

Chris zobaczył to wszystko po długiej przerwie i powiedział: jest ogień Aniołku, jest zajebisty ogień. Wiedziałem, ze tak będzie!!! Wtf?