Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

Ach, Bami, bianco thassos... Już dawno go wyhaczyłam :yes: W ogóle uwielbiam kamień :) U siebie będę mieć carrarę/calacattę i nero marquinę.

Wierzę, że Twój onyks wyjdzie cudnie!

to ja czym prędzej muszę zobaczyć, jak wyglądają...

a jak ujrzałam bianco thassos, pomyślałam, że Tobie by się spodobał. Widziałam taki nieskazitelnie biały, bez żadnego użyłowania :rolleyes:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

macie super schody. mógłbym prosić o parę słów jak się robi coś takiego? całość beton?

plumbum

Witaj plumbum, cieszę się, że doceniłeś ich urodę na tym etapie... Schody są w całości wylewane. Nię gniewaj się, ale nie mogę ze względu na autora projektu nic więcej podpowiedzieć...

Witam się i ja, nie wiem jak to się stało że Cię wcześniej nie znalazłam, czyta się Ciebie rewelacyjnie!!! Gratuluję już takiego etapu, szczególnie że większość ogarniasz sama...U mnie stroną bardziej aktywną wykonawczo jest mąż, ja CZYTAM MURATORA :)

Dom zapowiada się super, ciekawa jestem tych efektów na ścianie bo jakoś wyobraźnię mam chyba za słabą ;)

a gdzie można zobaczyć schody, bo mi się nie wyświetla zdjęcie?

pozdrawiam serdecznie!!

Witam się i ja, nie wiem jak to się stało że Cię wcześniej nie znalazłam, czyta się Ciebie rewelacyjnie!!! Gratuluję już takiego etapu, szczególnie że większość ogarniasz sama...U mnie stroną bardziej aktywną wykonawczo jest mąż, ja CZYTAM MURATORA :)

Dom zapowiada się super, ciekawa jestem tych efektów na ścianie bo jakoś wyobraźnię mam chyba za słabą ;)

a gdzie można zobaczyć schody, bo mi się nie wyświetla zdjęcie?

pozdrawiam serdecznie!!

Lucka, co do efektów na ścianie... niestety to widzi chyba tylko Chris. Ja tego też nie widzę... niestety. Schody postaram się zaraz wstawić raz jeszcze.

Idę do Ciebie :bye:

Wow dużo zrobiłaś! Ja też chcę już grzać swój dom (tutaj tupię nóżką na PGE).

Ile Cię kosztowała ziemia i od kogo brałaś (możesz na maila)?

Z grzaniem to sie trochę zagalopowalam - okazało się, ze obieg dokumentów w PGNiG jest powolny... Jeszcze nie dotarły z centrali do rozdzielni... Pewnie idą piechotą

a o ziemi już wiesz :-)

WItaj bambi. Miło czyta się Twój dziennik.

A jeżeli Chrisowi ten onyx nie wyjdzie to.... zrobię z niego majonez - taki jak u Fangora, ze świetlistą kulą :)

Widziałem onyx na żywo. Wymiary 3x3 albo coś koło tego. Efekt po podświetleniu wart jest grzechu ale... znaleźć specjalistę graniczy z cudem :(

Edytowane przez tomekwa

WItaj bambi. Miło czyta się Twój dziennik.

Widziałem onyx na żywo. Wymiary 3x3 albo coś koło tego. Efekt po podświetleniu wart jest grzechu ale... znaleźć specjalistę graniczy z cudem :(

Witaj fomicz, cieszę się, ze ktoś czyta mój dziennik, chociaż jest zupełnie niemerytoryczny :-)

trochę mnie nastraszyles z tym onyksem, sprawa na pierwszy rzut oka wydaje się dość prosta: konstrukcja, ledy... On-off i po sprawie

trudno, zaryzykuję, onyks kupiony, płyty pocięte :o