bami 30.10.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ach, Bami, bianco thassos... Już dawno go wyhaczyłam W ogóle uwielbiam kamień U siebie będę mieć carrarę/calacattę i nero marquinę. Wierzę, że Twój onyks wyjdzie cudnie! to ja czym prędzej muszę zobaczyć, jak wyglądają... a jak ujrzałam bianco thassos, pomyślałam, że Tobie by się spodobał. Widziałam taki nieskazitelnie biały, bez żadnego użyłowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.10.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Lullaby, już widziałam. Bardzo, bardzo... co chcesz z nich zrobić? Ja też uwielbiam kamień, szczególnie trawertyn cięty w poprzek, szczególnie jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A kamień mam mieć na kominku i jako element w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.10.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A kamień mam mieć na kominku i jako element w łazienkach A czarny gdzie planujesz? Widziałam dzisiaj takie płyty, wyglądają jak obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.10.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Czarny w małej/dziecięcej/gościnnej łazience, na ścianie prysznica - taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plumbum 01.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam macie super schody. mógłbym prosić o parę słów jak się robi coś takiego? całość beton? plumbum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.11.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Czarny w małej/dziecięcej/gościnnej łazience, na ścianie prysznica - taki jest plan no to ja czekam z niecierpliwością a tak btw byłaś już w PIU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.11.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Witam macie super schody. mógłbym prosić o parę słów jak się robi coś takiego? całość beton? plumbum Witaj plumbum, cieszę się, że doceniłeś ich urodę na tym etapie... Schody są w całości wylewane. Nię gniewaj się, ale nie mogę ze względu na autora projektu nic więcej podpowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.11.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam się i ja, nie wiem jak to się stało że Cię wcześniej nie znalazłam, czyta się Ciebie rewelacyjnie!!! Gratuluję już takiego etapu, szczególnie że większość ogarniasz sama...U mnie stroną bardziej aktywną wykonawczo jest mąż, ja CZYTAM MURATORA Dom zapowiada się super, ciekawa jestem tych efektów na ścianie bo jakoś wyobraźnię mam chyba za słabą a gdzie można zobaczyć schody, bo mi się nie wyświetla zdjęcie? pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.11.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam się i ja, nie wiem jak to się stało że Cię wcześniej nie znalazłam, czyta się Ciebie rewelacyjnie!!! Gratuluję już takiego etapu, szczególnie że większość ogarniasz sama...U mnie stroną bardziej aktywną wykonawczo jest mąż, ja CZYTAM MURATORA Dom zapowiada się super, ciekawa jestem tych efektów na ścianie bo jakoś wyobraźnię mam chyba za słabą a gdzie można zobaczyć schody, bo mi się nie wyświetla zdjęcie? pozdrawiam serdecznie!! Lucka, co do efektów na ścianie... niestety to widzi chyba tylko Chris. Ja tego też nie widzę... niestety. Schody postaram się zaraz wstawić raz jeszcze. Idę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a tak btw byłaś już w PIU? Jeszcze tam nie dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.11.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 he he ja też nie Tylko, że Ty masz jeszcze trochę czasu... Miałam niestety bardziej przyziemne (a właściwie to zupełnie odlotowe) problemy - musiałam dokupić kominki wentylacyjne na dach, żeby podłączyć wyrzutnię od wentylacji mechanicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.11.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wow dużo zrobiłaś! Ja też chcę już grzać swój dom (tutaj tupię nóżką na PGE). Ile Cię kosztowała ziemia i od kogo brałaś (możesz na maila)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Bardzo dużo zrobiłaś A kiedy Ty tą ziemię nawiozłaś jak ciągle leje? My próbujemy ale na działce takie bagno że nie da się wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.11.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wow dużo zrobiłaś! Ja też chcę już grzać swój dom (tutaj tupię nóżką na PGE). Ile Cię kosztowała ziemia i od kogo brałaś (możesz na maila)? Z grzaniem to sie trochę zagalopowalam - okazało się, ze obieg dokumentów w PGNiG jest powolny... Jeszcze nie dotarły z centrali do rozdzielni... Pewnie idą piechotą a o ziemi już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.11.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Bardzo dużo zrobiłaś A kiedy Ty tą ziemię nawiozłaś jak ciągle leje? My próbujemy ale na działce takie bagno że nie da się wjechać Ha! Ziemię nawiozłam jeszcze przed śniegami Tylko dopiero teraz o tym napisałam... teraz musisz Lucka poczekać do mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 10.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) WItaj bambi. Miło czyta się Twój dziennik. A jeżeli Chrisowi ten onyx nie wyjdzie to.... zrobię z niego majonez - taki jak u Fangora, ze świetlistą kulą Widziałem onyx na żywo. Wymiary 3x3 albo coś koło tego. Efekt po podświetleniu wart jest grzechu ale... znaleźć specjalistę graniczy z cudem Edytowane 12 Listopada 2012 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.11.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 WItaj bambi. Miło czyta się Twój dziennik. Widziałem onyx na żywo. Wymiary 3x3 albo coś koło tego. Efekt po podświetleniu wart jest grzechu ale... znaleźć specjalistę graniczy z cudem Witaj fomicz, cieszę się, ze ktoś czyta mój dziennik, chociaż jest zupełnie niemerytoryczny trochę mnie nastraszyles z tym onyksem, sprawa na pierwszy rzut oka wydaje się dość prosta: konstrukcja, ledy... On-off i po sprawie trudno, zaryzykuję, onyks kupiony, płyty pocięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 10.11.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Nie wiem czy juz zdecydowalas co z piecem i z zasobnikiem ale pamietaj zeby dobrac tak duzy zasobnik jak duza bedzie wanna- zeby sie nie okazalo ze wanne napelnisz tylko do polowy albo 3/4 i potem trzeba bedzie czekac az znowu sie nagrzeje. A jak planujesz jacuzzi to juz w ogole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ha! Ziemię nawiozłam jeszcze przed śniegami Tylko dopiero teraz o tym napisałam... teraz musisz Lucka poczekać do mrozów Phi... to wcale tak dużo nie zrobiłaś Jak sobie to rozłożyłaś w czasie to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts