bami 10.11.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Nie wiem czy juz zdecydowalas co z piecem i z zasobnikiem ale pamietaj zeby dobrac tak duzy zasobnik jak duza bedzie wanna- zeby sie nie okazalo ze wanne napelnisz tylko do polowy albo 3/4 i potem trzeba bedzie czekac az znowu sie nagrzeje. A jak planujesz jacuzzi to juz w ogole:) Gluś planuje jaccuzzi - zewnętrzne. Nacisk na słowo PLANUJE! Zasobnik jakoś ogarnę, gorzej z resztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.11.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Phi... to wcale tak dużo nie zrobiłaś Jak sobie to rozłożyłaś w czasie to się nie liczy :P A właśnie, ze sie liczy!!! A dzisiaj przywiozlam na budowę 5,5 tony płytek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.11.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Bami, a może to Cię przekona do onyksu.... http://images44.fotosik.pl/489/08f696fc1e112b91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.11.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Bami, a może to Cię przekona do onyksu.... http://images44.fotosik.pl/489/08f696fc1e112b91.jpg Moj onyks niestety jest z demobilu no może z outletu. I tak nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.11.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Mało co wygląda jak ideały Miesa van der Rohe, nie martw się Bami, a jak w ogóle ma wyglądać reszta Waszych wnętrz? Jaka kolorystyka itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.11.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dół będzie taki: złamane szarością biele, szarości nieoczywiste, antracyt, chłodny brąz. Jedynym ciepłym akcentem z tej tonacji kolorystycznej ma być właśnie onyks, dominuje tam burgund.Nie wiem, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 12.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie chciałem straszyć W konstrukcja, ledy... Tylko skąd wziąć konstrukcje, trzeba ją zbudować samodzielnie. Później kwestia montażu- nikt nie chciał się tego podjąć, każdy obawiał się pęknięcia. Ale jeżeli twój Chris robi wszystko od A do Z to ryzyka i problemu raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Witaj fomicz, cieszę się, ze ktoś czyta mój dziennik, chociaż jest zupełnie niemerytoryczny trochę mnie nastraszyles z tym onyksem, sprawa na pierwszy rzut oka wydaje się dość prosta: konstrukcja, ledy... On-off i po sprawie trudno, zaryzykuję, onyks kupiony, płyty pocięte Ja montowałam w poprzednim mieszkaniu ogromną płytę ze szkła topionego zrobioną na zamówienie, zamontowanie tego to była pestka;). Na Bartyckiej masz naprawdę dużo grzejników do pomacania, a osobno Jagę na Ostrobramskiej, napisałam Ci w Warszawkiej Grupie Babskiej:). Edytowane 12 Listopada 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.11.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie chciałem straszyć Tylko skąd wziąć konstrukcje, trzeba ją zbudować samodzielnie. Później kwestia montażu- nikt nie chciał się tego podjąć, każdy obawiał się pęknięcia. Ale jeżeli twój Chris robi wszystko od A do Z to ryzyka i problemu raczej nie będzie. Konstrukcje wg projektu Chrisa i kamieniarza robi ślusarz. Montaż jest po stronie kamieniarzy. Chris robi nadzór artystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.11.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja montowałam w poprzednim mieszkaniu ogromną płytę ze szkła topionego zrobioną na zamówienie, zamontowanie tego to była pestka;). Na Bartyckiej masz na prawdę dużo grzejników do pomacania, a osobno Jagę na Ostrobramskiej, napisałam Ci w Warszawkiej Grupie Babskiej:). Dzięki Kochana Rasiu, Ty zawsze się potrafisz znaleźć (mam na myśli Nelli) I jeszcze Kiwaczka znasz.... Buziak Aniołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja nie znam Kiwaczka, ale wierzę w onyks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.11.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja nie znam Kiwaczka, ale wierzę w onyks O, to jest już Was dwoje: Lullaby i Chris ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A co się stało z ogrzewaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.11.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A co się stało z ogrzewaniem? Został założony jeden obieg grzewczy, a goście od pieców (z dwóch różnych firm) upierali się, że optymalne są dwa. Okazało się jednak, że u mnie sterowanie będzie się odbywać przez instalację "inteligentnego domu" trochę na innych zasadach. To tak w skrócie... Poza tym w rozdzielni gazowniczej pogubili moje dokumenty i niewiele brakowało, by gazu w tym roku nie było. Ten tydzień to była dla mnie jakaś kompletna masakra, odetchnę z ulgą, jak będzie ciepło. Po co mi to było////:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Moje warunki techniczne do dziś wędrują gdzieś po oddziałach Gazowni. Oryginał nigdy do mnie nie dotarł :/ Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło No i za ciepło, żebyś nie musiała się więcej hiperwentylować: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dobrze będzie:D. Trzymam kciuki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.11.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Trzymajcie kciuki dziewczęta, bo z ogrzewaniem nie ma żartów Ale jestem dobrej myśli, bo chociaż nie jestem specjalnie przesądna, to w dniu, kiedy wszystko było nie tak, jak trzeba to... wdepnęłam w psią (chyba ) kupę. A stare przysłowie ludowe mówi, że gówno (za przeproszeniem) to szczęście:wiggle:. No to czekam, aż mi szczęście w kwestii ogrzewania przyniesie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 16.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Trzymam kciuki. Budowa z ogrzewaniem, to już prawie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.11.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Trzymam kciuki. Budowa z ogrzewaniem, to już prawie dom. Masz rację dakula: nie pomyślałam o tym. Za kilka dni będę mogła powiedzieć, ze wybudowalam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Bami i ja trzymam kciuki. Nie kumam o co chodzi z jedną pętlą i domem inteligentnym ale mam nadzieję, że wszystko będzie OK.A starą ekipę wcięło w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts