dr_au 18.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bami - poczytałem twój dziennik. Jest uroczy i szkoda, że tak późno zaczęłaś i tak mało piszesz. Mam jedno pytanie - widzę, że pod drewno dałaś styropian, a nie najpopularniejszą w takim wypadku wełnę. Czy stwierdziłaś jakieś problemy ze styropianem, ew. co mówią fachowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bami, to i ja trzymam kciuki żeby ogrzewanie w końcu ruszyło bez problemów U nas z tego co się orientuję są 2 obiegi (podłogówka+grzejniki), ale w tej kwestii zdaliśmy się całkowicie na hydraulika z tym że może faktycznie u Was jest to bardziej skomplikowane My tez przystopowalismy i szczerze mowiac nie wiem kiedy cos się ruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.11.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bami i ja trzymam kciuki. Nie kumam o co chodzi z jedną pętlą i domem inteligentnym ale mam nadzieję, że wszystko będzie OK. A starą ekipę wcięło w górach? Dzięki Alicja za kciukasy. Stara ekipa niestety niespodziewanie dla wszystkich nie przyjechała na poprawki... Bartek miał lawinę kłopotów. Chcę w to wierzyć, bo musiałabym zwątpić w ludzkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.11.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Bami - poczytałem twój dziennik. Jest uroczy i szkoda, że tak późno zaczęłaś i tak mało piszesz. Mam jedno pytanie - widzę, że pod drewno dałaś styropian, a nie najpopularniejszą w takim wypadku wełnę. Czy stwierdziłaś jakieś problemy ze styropianem, ew. co mówią fachowcy? Doktorze złoto, Twoja opinia o moim dziennku niezwykle mnie cieszy - jesteś jedną z nielicznych osób na Forum, piszących z erudycją i zgodnie z wszelkimi zasadami poprawnej polszczyzny, po czym wnoszę, że na pisaniu się znasz . Piszę mało i zaczęłam późno - mam bardzo mało wolnego czasu . Wszystkie osoby, które wiedzą, jak wygląda mój tygodniowy grafik twierdzą, że dokonuję niemożliwego... Moja budowa to wielka improwizacja! Jeżeli się uda, będę miała ogromną satysfakcję, że zrobiłam to SAMA. Odnośnie styropianu: podobno to nie ma znaczenia, czy pod drewnem jest styropian, czy wełna. Tak twierdzili Górale, a ja im uwierzyłam...ale ja jestem jelonek Bambi Edytowane 18 Listopada 2012 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.11.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bami, to i ja trzymam kciuki żeby ogrzewanie w końcu ruszyło bez problemów U nas z tego co się orientuję są 2 obiegi (podłogówka+grzejniki), ale w tej kwestii zdaliśmy się całkowicie na hydraulika z tym że może faktycznie u Was jest to bardziej skomplikowane My tez przystopowalismy i szczerze mowiac nie wiem kiedy cos się ruszy.... lucka, co Cię powstrzymało? Działaj dziewczyno! Chcesz czekać, aż Cię dogonię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 No jakoś tak nie wiemy co mamy teraz robić.... Chcemy naprawić tynki i zagruntować ściany żeby były już gotowe do malowania...ale...do tego trzeba zdjąć kaloryfery Potem trzeba je zaraz założyć żeby się budynek nie wychłodził... Następnie do malowania na kolor po podłogach też trzeba by je było zdjąć, a zarówno hydraulik jak i mój przezorny mąż nie chcą tego robić 2 razy Zrobiliśmy sobie całą listę tego co zostało do końca i jakoś tak nam się odechciało... Boję się że zaczniemy cokolwiek robić dopiero wiosną jak już nie trzeba będzie grzać Coby nie było że się nic nie dzieje, jutro koparka na działce - akcja Piasek i ziemia!! W domu elektryk ma nam robić światełka schodowe A córka wygląda jakby miała się rozłożyć i ciekawa jestem kto z nią zostanie, bo ja muszę iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Bami, co tam u Ciebie, nic się nie odzywasz? Zapodaj jakąś fajną historyjkę o architekcie albo wykonawcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No właśnie, Bami, jak tam Chris i jego onyks? Pokaż trochę swoich wnętrz P.S. I tak najbardziej rozbawiła mnie opowieść o koleżance i miotle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No właśnie... odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 27.11.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Odezwij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Och! A jednak czytają! Czekają na nowe odcinki! No to biegnę do dziennika, chociaż zaraz muszę wieźć Starszaka na trening, z Maluchem przy kiecy... tzn przy mojej kiecy, nie Starszaka, bo on kiecy nie nosi, przynajmniej nie na trening! Ale właśnie przypomniała mi się na zasadzie luźnych skojarzeń, pewna historyjka. Kiedyś był humor z zeszytów uczniów - a teraz - jakie czasy takie żarciki. Otóż Starszak ma 7 lat. Chodzi do drugiej klasy. Zawsze sobie wracamy razem ze szkoły i badam, co tam się wydarzyło. I mój syn powiada: wyobraź sobie mamo, że dzisiaj Filip powiedział na religii, że JEST GEJEM!!! i co Wy na to? Siedmiolatek na religii.... Wszyscy popadali ze śmiechu. Ja niestety niewychowawczo też... Edytowane 27 Listopada 2012 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Powiedziała co wiedziała i na miotle odleciała;) ... i do rana będzie pisała:lol2:. Ja chcę wiedzieć jak się ta lekcja religii skończyła:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Powiedziała co wiedziała i na miotle odleciała;) ... i do rana będzie pisała:lol2:. Ja chcę wiedzieć jak się ta lekcja religii skończyła:cool:. No nie wiem... Siostra pewnie egzorcystę wezwała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bami, co tam u Ciebie, nic się nie odzywasz? Zapodaj jakąś fajną historyjkę o architekcie albo wykonawcach Och, Lucka... na żądanie woda w kranie! Nomen-omen Zajrzyj do dziennika, to zdębiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) No właśnie, Bami, jak tam Chris i jego onyks? Pokaż trochę swoich wnętrz P.S. I tak najbardziej rozbawiła mnie opowieść o koleżance i miotle Lully, to sąsiadka... z naprzeciwka... W ogóle bardzo fajni i uczynni ludzie. Tylko ona ma już dawno wyrobione zdanie o moim mężu, pełniącym rolę wyłącznie inwestora strategicznego, wizytującego rzadko, w weekendy, sypiącego żarcikami i interesującego się oświetleniem podjazdu oraz jacuzzi zewnętrznym . Mój mąż ma podobnie niepochlebne zdanie o niej, uważa ją za dziamgoczącą jędzę i mówi, że na miejscu sąsiada "dawno by ją przegnał" Edytowane 27 Listopada 2012 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 27.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witaj Bami. Już kiedyś byłam u Ciebie, tak po cichutku.... Super czyta się Twój dziennik. Ciekawa jestem jak rozprawiłaś się z góralami- może pisałaś ale nie przebrnęłam przez komentarze:bash: Mnie tez moi olali tyle że zostały drobne prace ,a ja głupia zapłaciłam z góry ;( Ale jak to mówią po nocy przychodzi dzień,a po burzy spokój- będzie dobrze. Super dom będziecie mieli. Jeśli pozwolisz będę często zaglądać Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bamiśku! Fajnych miałaś wykonawców:o. Dzielna z Ciebie Dziewczynka niesłychanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Podpisuję się pod Rasią! Bardzo dobrze zrobiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ładne mieli ksywy, ale dobrze, że już poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witaj Bami. Już kiedyś byłam u Ciebie, tak po cichutku.... Super czyta się Twój dziennik. Ciekawa jestem jak rozprawiłaś się z góralami- może pisałaś ale nie przebrnęłam przez komentarze:bash: Mnie tez moi olali tyle że zostały drobne prace ,a ja głupia zapłaciłam z góry ;( Ale jak to mówią po nocy przychodzi dzień,a po burzy spokój- będzie dobrze. Super dom będziecie mieli. Jeśli pozwolisz będę często zaglądać Renata Witaj Renata, Cieszę się, ze podobają Ci się moje historyjki Gorale nie przyjechali, Umówiliśmy się, ze zwrócą mi kasę za poprawki... No cóż, czas to zweryfikuje. Zagladaj do mnie koniecznie, Komentarze tez przeczytaj, bo tam interakcja spowodowała kilka fajnych sformułowań... A ja zajrzę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts