Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Baśku....przez te opary raczej nie zmutujecie, ale każda kotłownia wydziela cos w rodzaju kurzu, leciutkiego dymu....Po pewnym czasie jest widoczny na ścianach, w rogach ( przy suficie) pomieszczenia. Nie oddziel tylko PODZIEL to pomieszczenie - nawet karton - gipsem. Wstawisz drzwi i będzie odcięte od pralni, suszarni i takich tam.....

Wiem, że niedziela sie kończy ...coś Ty taka pamiętliwa ?!!! Dziś jest dobrze tzn. nie boli ale piłka lekarska się zrobiła...

Pozdrawiam ciepło...Gdzie się budujecie ? Anin ?

nie mam jak podzielić...mogę jedynie zamknąć w wielkiej szafie :o

ja W OGÓLE nie jestem pamiętliwa :) i już się zamykam

Anin :p no coś Ty! Tam działka kosztuje tyle, że można wybudować za nią wielki dom lub dwa mniejsze. Wiocha pod Wwą ;-)

Bami, a może napisz tutaj jakie masz dylematy lampowo sprzętowe to powrzucamy Ci tyle że się nie pozbierasz :p

Dzięki Lucuś za dobre chęci...

nie mam juz żadnych dylematów :-(

tylko megadół i ocean zniechęcenia i niech to wszystko gęś kopnie!!!!

od wczoraj nie mam jak pojechać na budowę tzn. Nie mam kiedy... Przecież tak się nie da :bash:

Nie da się tak budować domu... To jakaś cholerna improwizacja!

a tu wyobraźcie sobie stek najgorszych przekleństw, jakie znacie!!!

Basia, a musisz jechać na tą budowę czy Twoje poczucie obowiązku Ci każe ;) ? Głowa do góry, jeszcze trochę, najwyżej się trochę później przeprowadzicie, ale wyżej niż możesz i tak nie podskoczysz..

Jest chyba jeszcze coś takiego jak inwestor zastępczy, ale podobno jest to drogie i też nie wiem czy by Ci pasowało, my raczej byśmy tego nie chceli, bo wolimy sami o wszystkim decydować..

Głowa do góry i oby zły nastrój szybko prysł ;) :hug:

Basia, a musisz jechać na tą budowę czy Twoje poczucie obowiązku Ci każe ;) ? Głowa do góry, jeszcze trochę, najwyżej się trochę później przeprowadzicie, ale wyżej niż możesz i tak nie podskoczysz..

Jest chyba jeszcze coś takiego jak inwestor zastępczy, ale podobno jest to drogie i też nie wiem czy by Ci pasowało, my raczej byśmy tego nie chceli, bo wolimy sami o wszystkim decydować..

Głowa do góry i oby zły nastrój szybko prysł ;) :hug:

Lucuś, ja bym chyba inwestora zastępczego.... Zresztą inwestor zastępczy teraz na etapie wykończeniówki to chyba trochę too late ;)

A nastrój mam już lepszy :wiggle:mojito jak zwykle działa