bami 31.12.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Siner,z pogaduchami przeniesiemy się do moich komentarzy, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.12.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Baśku....przez te opary raczej nie zmutujecie, ale każda kotłownia wydziela cos w rodzaju kurzu, leciutkiego dymu....Po pewnym czasie jest widoczny na ścianach, w rogach ( przy suficie) pomieszczenia. Nie oddziel tylko PODZIEL to pomieszczenie - nawet karton - gipsem. Wstawisz drzwi i będzie odcięte od pralni, suszarni i takich tam..... Wiem, że niedziela sie kończy ...coś Ty taka pamiętliwa ?!!! Dziś jest dobrze tzn. nie boli ale piłka lekarska się zrobiła... Pozdrawiam ciepło...Gdzie się budujecie ? Anin ? nie mam jak podzielić...mogę jedynie zamknąć w wielkiej szafie ja W OGÓLE nie jestem pamiętliwa i już się zamykam Anin no coś Ty! Tam działka kosztuje tyle, że można wybudować za nią wielki dom lub dwa mniejsze. Wiocha pod Wwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ło matko ! Sorki Basiula...nie zauważyłam, że masz podział gatunkowy znikam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 jezdem......jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie.....no więc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.12.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 jezdem......jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie..... no więc ? patrz do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wiocha pod Wwą ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.12.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.12.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ło matko ! Sorki Basiula...nie zauważyłam, że masz podział gatunkowy znikam...... No stress mam bo Pani rasia kazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! No stress mam bo Pani rasia kazała Foch!........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 31.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Bami, do domu, pracusiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.12.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Bami, do domu, pracusiu! DAWNO jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.12.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Foch!........................ dzięki rasieńko Tobie i wszystkim Twoim Bliskim, dwu i czworonożnym, najlepszego! tak napisałam bo to jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Bami, a może napisz tutaj jakie masz dylematy lampowo sprzętowe to powrzucamy Ci tyle że się nie pozbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.01.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Bami, a może napisz tutaj jakie masz dylematy lampowo sprzętowe to powrzucamy Ci tyle że się nie pozbierasz Dzięki Lucuś za dobre chęci... nie mam juz żadnych dylematów tylko megadół i ocean zniechęcenia i niech to wszystko gęś kopnie!!!! od wczoraj nie mam jak pojechać na budowę tzn. Nie mam kiedy... Przecież tak się nie da Nie da się tak budować domu... To jakaś cholerna improwizacja! a tu wyobraźcie sobie stek najgorszych przekleństw, jakie znacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Bami uszy do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Basia, a musisz jechać na tą budowę czy Twoje poczucie obowiązku Ci każe ? Głowa do góry, jeszcze trochę, najwyżej się trochę później przeprowadzicie, ale wyżej niż możesz i tak nie podskoczysz.. Jest chyba jeszcze coś takiego jak inwestor zastępczy, ale podobno jest to drogie i też nie wiem czy by Ci pasowało, my raczej byśmy tego nie chceli, bo wolimy sami o wszystkim decydować.. Głowa do góry i oby zły nastrój szybko prysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ale o co chodzi z tymi schodami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.01.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ale o co chodzi z tymi schodami??? zaraz Wam opowiem (tylko nie wiem, czy mnie Moderator nie wykropkuje, jak zacznę cytować w oryginale), tylko oprawię Malucha... może zaśnie NARESZCIE? Kto słyszał, by dwuipółlatek jeszcze nie spał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.01.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Bami uszy do góry. Dzięki Alicja, ale dziś mam zamiar raczej się zdołować na maksa, a od jutra zacząć od nowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Basia, a musisz jechać na tą budowę czy Twoje poczucie obowiązku Ci każe ? Głowa do góry, jeszcze trochę, najwyżej się trochę później przeprowadzicie, ale wyżej niż możesz i tak nie podskoczysz.. Jest chyba jeszcze coś takiego jak inwestor zastępczy, ale podobno jest to drogie i też nie wiem czy by Ci pasowało, my raczej byśmy tego nie chceli, bo wolimy sami o wszystkim decydować.. Głowa do góry i oby zły nastrój szybko prysł Lucuś, ja bym chyba inwestora zastępczego.... Zresztą inwestor zastępczy teraz na etapie wykończeniówki to chyba trochę too late A nastrój mam już lepszy :wiggle:mojito jak zwykle działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts