Siner 05.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 rozumiem ale nie o to mi chodzi. Powiem tak. Unikałabym rozwiązań ostatecznych tzn. takich, które po pewnym czasie ( gdy zaczną drażnić oko, znudzą się) ciężko jest zmienić czy usunąć. I tak sobie myślę, że chyba każdy z nas jest estetą tylko każdemu co innego sie podoba i stąd rożne jałowe dyskusje na temat upodobań czy gustów. Ja nie neguję wyborów ( Twoich czy innych osób) tylko radzę stonowanie w zakresie tego co tobie sie podoba. Ty moja estetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.01.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 rozumiem ale nie o to mi chodzi. Powiem tak. Unikałabym rozwiązań ostatecznych tzn. takich, które po pewnym czasie ( gdy zaczną drażnić oko, znudzą się) ciężko jest zmienić czy usunąć. I tak sobie myślę, że chyba każdy z nas jest estetą tylko każdemu co innego sie podoba i stąd rożne jałowe dyskusje na temat upodobań czy gustów. Ja nie neguję wyborów ( Twoich czy innych osób) tylko radzę stonowanie w zakresie tego co tobie sie podoba. Ty moja estetko Otóż to! Dlatego rozwiązania "ostateczne" mam bardzo zachowawcze: naturalna dachówka, jasny tynk, trochę kremowego piaskowca, antracytowe okna. Prosty, czarny kominek. Białe podłogi. Drewniane schody. Zaplanowana biała kuchnia. Ja tu naprawdę nie widzę żadnych szaleństw.... Orzech to materiał naturalny i szlachetny. Nie planuję drzwi z cekinów... Naprawdę jestem w swoich wyborach bardzo racjonalna...i nie widzę tez nic osobliwego w szklanej barierce... No moze gdybym zrobiła barierkę np. z piór... To moglibyście się dziwić, ze jestem niepraktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 05.01.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 i tu się nie zgodzę bo barierka z piór jest bardzo praktyczna !!! Taką barierka można połechtac swoją próżnośc lub inne miejsce gdy mąż w delegacji A za okna antracytowe....ZABIJĘ !!! Kocham ten kolor i też kiedys się do takich przymierzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.01.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A za okna antracytowe....ZABIJĘ !!! Kocham ten kolor i też kiedys się do takich przymierzałam I tu jesteśmy właśnie u sedna sprawy. Tobie podobają się do szaleństwa. A tymczasem jeszcze 2 lata temu były używane niemal wyłącznie w biurowcach. Nawet teraz u niektórych budzą zdziwienie. Dla mnie są już nieco zbyt oklepane ( chociaż wcale nie są, nikt z moich znajomych ani sąsiadów takich nie ma). Są modne - tak chyba można powiedzieć. A ja wybrałam je z zupełnie innych względów. W naszej dyskusji nie da się uniknąć kwestii indywidualnych upodobań. To, co dla jednej osoby jest osobliwe i odważne, może nawet krzykliwe czy bez sensu, dla innej będzie nudne i powtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Bami, a widziałaś ten wątek? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Schody-pochwalcie-si%C4%99-zapytajcie&p=5719798&viewfull=1#post5719798 Tutaj chyba pestka wygiętą szybę pokazywała ale jest też dużo innych świetnych rozwiązań, może nie będziesz musiała sama tego szkła obrabiać ani Chris nie będzie musiał tym bardziej U nas będą poziome linki więc nic ciekawego w sumie, tyle tylko że pochwyt chcemy drewniany (dostaję gęsiej skórki jak pierścionek obciera o metal ) - coś takiego jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 07.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 U nas będą poziome linki więc nic ciekawego w sumie... mnie cały czas mówią, że linki po jakimś czasie robią się luźne i doradzali zrobienie cienkich profili ( ale niby znowu za cienkich też nie można bo wtedy nie będą one użyteczne w przypadku gdy ktoś nagle będzie się musiał ich przytrzymać i takie tam) i bądź tu człowieku mądry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.01.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 mnie cały czas mówią, że linki po jakimś czasie robią się luźne i doradzali zrobienie cienkich profili ( ale niby znowu za cienkich też nie można bo wtedy nie będą one użyteczne w przypadku gdy ktoś nagle będzie się musiał ich przytrzymać i takie tam) i bądź tu człowieku mądry:) Acha! Więc trzeba giąć szkło!!! Dziewczyny, znalazłam coś. co może dać ciekawy efekt na schodach. Jak zgłębię temat, dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 07.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Acha! Więc trzeba giąć szkło!!! Dziewczyny, znalazłam coś. co może dać ciekawy efekt na schodach. Jak zgłębię temat, dam znać pochwal się co to bo może się okazać, że mu juz zgłębiłyśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 pochwal się co to bo może się okazać, że mu juz zgłębiłyśmy:D No właśnie, nie bądź taka, to nieładnie trzymać ciekawe koleżanki w takiej niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.01.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No właśnie, nie bądź taka, to nieładnie trzymać ciekawe koleżanki w takiej niepewności No dobra. Siatka architektoniczna, ale w takim raczej ekskluzywnym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.01.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Koktajl, pochwal sie troszkę swoimi wyborami... Juz dawno zauważyłam, ze poruszamy się w podobnych klimatach co teraz robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No dobra. Siatka architektoniczna, ale w takim raczej ekskluzywnym wydaniu. to czekam z niecierpliwością na więcej info Brzmi super , Siatkę ma też Spirea, ale ona ma taką raczej industrialną, pewnie Tobie chodzi o coś innego a czym te schody w końcu będziecie obkładać? Ja tak sobie myślę że nasze linki takie zwykłe będą, ale nie chce już kombinować tylko się przeprowadzać bo brak ruchu na budowie totalnie mnie dobija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Taka ? http://4.bp.blogspot.com/-nk8cbJwjHL0/TqPpXnLt5gI/AAAAAAAAARY/yElWrPKT2oM/s640/8.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.01.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widziałam schody Spirei, visus rzeczywiście inny, mniej loftowy. Tzn. u Spirei loftowy, a tamte... Trudno określić: trochę biżuteryjna, splot jak w kolczudze. Nigdy i nigdzie takich schodów nie widziałam. Moje byłyby pierwsze w połączeniu z ciemnym drewnem i słupem światła w środku "oka" moich schodów byłoby bombowo. Juz widzę cienie od tej siatki padające na ścianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.01.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Taka ? http://4.bp.blogspot.com/-nk8cbJwjHL0/TqPpXnLt5gI/AAAAAAAAARY/yElWrPKT2oM/s640/8.png Nie taka... Ale to zdjęcie utwierdza mnie w przekonaniu, że idę we właściwym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.01.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Bami, do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie taka... Ale to zdjęcie utwierdza mnie w przekonaniu, że idę we właściwym kierunku No dobra, to już się nie odzywam, tylko siedzę cichutko i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 08.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 mnie się podoba siatka jako poręcz (ja lubie industrialne klimaty) nie wiem jaką ty masz na myśli ale pewnie będzie dobrze:) u mnie robią zabudowę z karton gipsów ( w sensie ukrywają wentylację, geberity itp itd bo dekoracji w postacji k-g nie przewiduje:)) zamontowano i obudowano kominek (ale nie mam ostatecznej obudowy) na początku lutego przychodzi kafelkarz ( więc kupuje jeszcze ostatnie płytki i kombinuje nad dwiema umywalkami i zabudową wanny) już mnie trochę od tego głowa boli bo nie umiem sie ostatecznie zdecydować swoją drogą czy któraś z was wie gdzie mogę zakupić umywalkę podblatową z konglomeratu w bieli?chciałam ją zintegrować z takim samym blatem (może być i Wawa) pani w zakładzie kamieniarskim powiedziała, że teraz może być problem z dostaniem takiej misy ( wiem, że pozostaje mi jeszcze do wyboru corian-staron-kerrock ale ta opcja wychodzi dużo dużo drożej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.01.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Bami, do odważnych świat należy No myślę Lullaby, miałam kolejną przygodę z Torą. Trzeba ich BARDZO pilnować. BARDZO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.01.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No dobra, to już się nie odzywam, tylko siedzę cichutko i czekam Ty Lucuś nie siedź cichutko tylko odzywaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts