bami 11.01.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Bami, jak tam dzisiejsze nastroje? Mi już lepiej, bo mamy śliczne nowe parapety mi tez! Mam 1/4 salonu z podłogą, w tempie Janka i ekipy do niedzieli będzie cały dół! parapeciki pokaz koniecznie. Z czego masz? Ja mam z konglomeratu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ja drewniane, ale jeszcze nie mam co pokazać, bo są obklejone, a na budowie królestwo tynkarzy, byłam dziś w sumie 2 minuty bo nie chciałam się wcinać Zresztą i tak schody nam zdemontowali więc na górę bym nie weszła, a gruntują górę... Dzisiaj dostaliśmy też ostatnią transzę więc można zacząć szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.01.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 mi tez! Mam 1/4 salonu z podłogą, w tempie Janka i ekipy do niedzieli będzie cały dół! parapeciki pokaz koniecznie. Z czego masz? Ja mam z konglomeratu... a co kładziecie na podłodze? Wszędzie płytki czy też coś innego? Ja muszę się przymierzyć do wyboru drewna na górę, a na dół (na podłogówkę) Fihish Parkietu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Basia, nie widziałam ILE macie tej podłogi!!! Woooowww...super wygląda, a płytki bardzo ładne Musisz jeszcze tylko kiedyś za dnia zrobić zdjęcie to będzie można więcej zobaczyć i jeszcze modniej się pozachwycać A co będzie w tych miejscach gdzie nie ma płytek? Płytki czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.01.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Basia, nie widziałam ILE macie tej podłogi!!! Woooowww...super wygląda, a płytki bardzo ładne Musisz jeszcze tylko kiedyś za dnia zrobić zdjęcie to będzie można więcej zobaczyć i jeszcze modniej się pozachwycać A co będzie w tych miejscach gdzie nie ma płytek? Płytki czy drewno? podłogi faktycznie jest dużo. Tam, gdzie ich nie ma, będzie drewno, będzie tworzyło takie "drewniane dywany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 chodziło mi o to ile zrobione już jest Dywany będą wyglądały super, też o takim czymś myśleliśmy kiedyś dookoła wyspy ale w końcu z lenistwa sobie odpuściliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.01.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 chodziło mi o to ile zrobione już jest Dywany będą wyglądały super, też o takim czymś myśleliśmy kiedyś dookoła wyspy ale w końcu z lenistwa sobie odpuściliśmy... byłam dzisiaj i zrobiony jest juz cały salon! I tak mój mąż z całą pewnością stwierdzi, ze drewna jest za mało...trzeci z dywanów będzie na tarasie:-) niestety, jak wcześniej wspomniałam, nieobecni nie mają racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Matowe płytki... cudo:rolleyes:Nie widzę tych dywanów drewnianych, ale pewnie nie mam wystarczająco bujnej wyobraźni:p A jakieś wizki masz gdzieś zmaterializowane czy tylko w głowie ulubionego architekta? Basia, napisz mi please gdzie kupowałaś piec (i chętnie za ile, jesli to nie tajemnica:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Bami, rany boskie, Ty masz już płytki położone???????:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.01.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 O proszę, Goście Goście!!! Sharlott, tylko w salonie.... Oczywiscie źle policzyłam i musiałam domawiać. Oczywiście inny nr tonacji kolorystycznej ( bo numeru 66 nie ma i nie będzie ). Oczywiście nie z takimi rzeczami sobie tu radziliśmy Balbi, oczywiście żadnych wizek (pamiętasz dlaczego;) Dywany drewniane będą tam, gdzie teraz widać ubytki. I tak kocham Chrisa, bo artystą jest o piecu napisałam u Ciebie, szczegóły chętnie Ci udostępnię na priv - bo ja oczywiście nie mogłam kupić pieca jak biały człowiek, tylko musiałam namotać. Kupiłam go w centrali Buderusa... Dobrze, że nie u dyrektora generalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.01.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Olaboga, to działa!!! Dzięki Ivy!!! malutkie toto ale działa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Co do wiatrołapu, to inwestora ostatecznego możesz kochać A może zostaw jemu zrobienie tego wiatrołapu ? Ja też mam, bo też mi się wydaje że się przyda, tym bardziej że u nas przez wiatrołap wchodzi się z garażu do domu...Zrobiliśmy tylko szerszy, żeby szafa z Ikea się zmieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.01.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A może zostaw jemu zrobienie tego wiatrołapu ? Lucuś, Ty chyba znasz mojego męża..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.01.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bami,u nas wiatrołap jest - spory, z 7.5 m ma - powiększyliśmy go kosztem kotłowni.Ja wolę mieć wyraźnie oddzieloną część kurtkowo - butową od salonów:), planujemy tam sporą szafę na w/w wymienione, dł. 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 20.01.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bami - gdzieś mi mignęło, jaki projekt budujesz, a teraz nie mogę znaleźć. No to i wiatrołapowo trudno mi się wypowiedzieć. Jeżeli pomoże to przekonać Twojego Inwestora Ostatecznego, to fakt, że mały ciasny wiatrołap prowadzący do dużego domu kojarzy się wyłącznie z wiejską chałupą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.01.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bami, u nas wiatrołap jest - spory, z 7.5 m ma - powiększyliśmy go kosztem kotłowni. Ja wolę mieć wyraźnie oddzieloną część kurtkowo - butową od salonów:), planujemy tam sporą szafę na w/w wymienione, dł. 3 m. z mojego pseudowiatrołapu na wprost wchodzi się do garderoby - tam bedą wszystkie bambetle kurtkowo - butowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.01.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bami - gdzieś mi mignęło, jaki projekt budujesz, a teraz nie mogę znaleźć. No to i wiatrołapowo trudno mi się wypowiedzieć. Jeżeli pomoże to przekonać Twojego Inwestora Ostatecznego, to fakt, że mały ciasny wiatrołap prowadzący do dużego domu kojarzy się wyłącznie z wiejską chałupą . Otóż to, Doktorze! Rzucik dołu za moment wkleję teraz mi właśnie przyszło do głowy, ze przecież to jest wiejska chałupa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ja tez mam wiatrolap ale tez spory ( razem z czescia na szafy to ponad 10m2) i wedlug mnie male ciasne wiatrolapy to okropienstwo. Jesli z drzwi zew nie widac np salonu czy kuchni to probowalabym przekonac meza do zmiany zdania( jesli do kanap jest 7 metrow to podczas otwierania drzwi w zime nie powinno ciagnac po nogach- po to glownie jest wiatrolap:)) moze faktycznie sposob lucki najlepszy? powiedz zeby sam go zrobil:) zapytaj go jak sobie wyobraza wykonanie go jesli masz juz wylewki( no a co z plytkami?) moze zrobic tylko szklana sciane z drzwiami? Jakies ograniczenie jest a wizualnie nie bedzie male pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 az sprawdziłam ile ja mam metrów, ale też 7... jest dość przestronnie, ale faktycznie jesli Ty masz garderobę na ubrania to chyba go za bardzo nie potrzebujecie...Musicie się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bami, a jakb y w przejściu z sieni zrobić drzwi przesuwne, takie które będą mogły być cały czas otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts