Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bami pisałam o kibelku. Z umywalką się kompletnie "odcięłam", żeby nie robić konkurencji tej pięknej wannie- blat z białego konglomeratu, a w nim umywalka z konglomeratu.

demon

Olaboga, a ja od razu skojarzylam z umywalką-misą nablatową... Miska ustępowa to związek frazeologiczny nieczęsto stosowany ;)

U mnie też wanna stoi oddzielnie, na tle ściany z trawertynu szczotkowanego i na podłodze z cieeeemnego teaku. Z góry będą dwa słupy światła na wannę, zza wanny światło na trawertyn. Powinno być fajnie

Edytowane przez bami

Słodko tutaj :D Fajna ta wanna Balteco senzo :) A Antonio Lupi kocham prawie tak samo jak Agape :) Swoją drogą nieźle demon, bami chyba nigdzie nie podawała nazwy wanny ;)

Basia, prosimy o więcej zdjęć!

Słodko będzie, jak zobaczysz moją kuchnię :-)

a a nie kocham ani Antonia, ani Agape - swoją drogą zapomniałam o Agape

demon chyba naprawdę poznała po focie, bo nazwę zamieszczałam tylko w komentarzach ...

Miska ustępowa to związek frazeologiczny

Fakt, mój błąd, poleciałam skrótem.

Co do nazwy to bami rzeczywiście w komentarzach ją umieszczała. Tak czy siak, co ja mam własnego " dziecka" nie poznać, przecież ja w tej wannie prawie spałam ;). Ona mi się podoba z jeszcze jednego powodu, a mianowicie ceny. To nie wielki problem posiadać cudo za 40.000. A ta perełka jest w miarę, w miare przystępna ;).

demon

Fakt, mój błąd, poleciałam skrótem.

Co do nazwy to bami rzeczywiście w komentarzach ją umieszczała. Tak czy siak, co ja mam własnego " dziecka" nie poznać, przecież ja w tej wannie prawie spałam ;). Ona mi się podoba z jeszcze jednego powodu, a mianowicie ceny. To nie wielki problem posiadać cudo za 40.000. A ta perełka jest w miarę, w miare przystępna ;).

demon

Nooo demon, ale poleciałaś ;) naprawdę jesteś rozpuszczona przez inwestorów ;)

ceny wanien wolnostojących są wariackie!

Balteco też! Jeszcze jej nie zamówiłam, ale niestety nic równie ładnego nie znalazłam... Mam tylko nadzieję, ze nie będę żałować.

Edytowane przez bami

Nooo demon, ale poleciałaś ;) naprawdę jesteś rozpuszczona przez inwestorów ;)

Oj tam oj tam ;). Siebie nie mam zamiaru tak rozpuszczać.

Oczywiście, że Balteco też ! Dlatego napisałam w miarę, w miarę. Uważam, że w niczym nie ustępuje tym za 25.000. Na pewno nie będziesz żałowała. Możemy się umówić, że ty kupisz sobie twoją wanne, a ja swoja baterie kuchenną i od razu będzie nam lżej ;).

Oj tam oj tam ;). Siebie nie mam zamiaru tak rozpuszczać.

Oczywiście, że Balteco też ! Dlatego napisałam w miarę, w miarę. Uważam, że w niczym nie ustępuje tym za 25.000. Na pewno nie będziesz żałowała. Możemy się umówić, że ty kupisz sobie twoją wanne, a ja swoja baterie kuchenną i od razu będzie nam lżej ;).

... noo w portfelu na pewno ;)

Bami - wymiatasz! Opis koszmarów sennych oraz opis żądań Inwestora Ostatecznego - wymiatają. Czytałam kilka razy! Co do zieleniaka - dokładnie tak jak piszesz - mieszkanie na wsi wcale nie zobowiązuje di uprawiania wszystkiego w swoim ogródku. Po co warzywniaki prosto od rolnika ;).

Ja co prawda znalazłam przyjemność w uprawianiu pomidorków i ziół, ale czysto hobbystycznie - na zasadzie sprawdźmy czy podołam temu zadaniu.

Pozdrawiam somsiadkę :D

PS.Czy małż wie, że tu o Nim piszesz?

Bami, a widziałaś jaką wannę kupiła Karolina z dziennika Karoliny i Artura? Też wolnostojącą, fajnie wygląda i ona pisała że była w rozsądnej cenie...

ale karolina kupiła wanne z akrylu i wg mnie różnica między wanną z akrylu a wanną z corianu ( staron, kerroc etc) w wyglądzie jest kolosalna. akryl się świeci a wanna bami jest matowa i przede wszystkim w wyglądzie stabilniejsza, cięższa- sama nie wiem jak to określić. a akrylowa jest lekka i to raczej widać

Bami, a widziałaś jaką wannę kupiła Karolina z dziennika Karoliny i Artura? Też wolnostojącą, fajnie wygląda i ona pisała że była w rozsądnej cenie...

Nie widziałam Lucko, nie dam rady przebrnąć przez dziennik.. ;)

Poza tym raczej już nie zmienię zdania, demon utwierdziła mnie w przekonaniu, ze "moja" wanna jest wyjątkowej urody :-).

Edytowane przez bami

Bami - wymiatasz! Opis koszmarów sennych oraz opis żądań Inwestora Ostatecznego - wymiatają. Czytałam kilka razy! Co do zieleniaka - dokładnie tak jak piszesz - mieszkanie na wsi wcale nie zobowiązuje di uprawiania wszystkiego w swoim ogródku. Po co warzywniaki prosto od rolnika ;).

Ja co prawda znalazłam przyjemność w uprawianiu pomidorków i ziół, ale czysto hobbystycznie - na zasadzie sprawdźmy czy podołam temu zadaniu.

Pozdrawiam somsiadkę :D

PS.Czy małż wie, że tu o Nim piszesz?

nie... Ultimate inwestor i Chris nie mają pojęcia, że są sławni :-D

ja tez pozdrawiam - i czekam na aktualizację Twojego dziennika

Bami, nie musiałabyś specjalnie szukać, błyszczy wraz z opisem na połowę ostatniej strony :D, ale Balteco to dobry wybór... ;) Jaką ona ma wysokość? Muszę ją porównać z NIE-JESTEŚ-W-MOIM-ZASIĘGU-AGAPE :)

Ale ja nie mogę znaleźć dziennika :-x.

Wysokość 66 cm z tego, co pamiętam... Nie porównywałam jej z Agape, ale np. z tańszymi i droższą V@B Aveo - zupełnie inna liga - na korzyść Balteco oczywiście