lullaby 23.01.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Słodko tutaj Fajna ta wanna Balteco senzo A Antonio Lupi kocham prawie tak samo jak Agape Swoją drogą nieźle demon, bami chyba nigdzie nie podawała nazwy wanny Basia, prosimy o więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.01.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) bami pisałam o kibelku. Z umywalką się kompletnie "odcięłam", żeby nie robić konkurencji tej pięknej wannie- blat z białego konglomeratu, a w nim umywalka z konglomeratu. demon Olaboga, a ja od razu skojarzylam z umywalką-misą nablatową... Miska ustępowa to związek frazeologiczny nieczęsto stosowany U mnie też wanna stoi oddzielnie, na tle ściany z trawertynu szczotkowanego i na podłodze z cieeeemnego teaku. Z góry będą dwa słupy światła na wannę, zza wanny światło na trawertyn. Powinno być fajnie Edytowane 24 Stycznia 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.01.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kochana! Ale o jakiej umywalce Ty mówisz??? Demon pisała o misce klozetowej:o No właśnie, znowu wykazałam się zaćmieniem umysłowym Zupełnie, jak u Ciebie z tą kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.01.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Słodko tutaj Fajna ta wanna Balteco senzo A Antonio Lupi kocham prawie tak samo jak Agape Swoją drogą nieźle demon, bami chyba nigdzie nie podawała nazwy wanny Basia, prosimy o więcej zdjęć! Słodko będzie, jak zobaczysz moją kuchnię a a nie kocham ani Antonia, ani Agape - swoją drogą zapomniałam o Agape demon chyba naprawdę poznała po focie, bo nazwę zamieszczałam tylko w komentarzach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 25.01.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Miska ustępowa to związek frazeologiczny Fakt, mój błąd, poleciałam skrótem. Co do nazwy to bami rzeczywiście w komentarzach ją umieszczała. Tak czy siak, co ja mam własnego " dziecka" nie poznać, przecież ja w tej wannie prawie spałam . Ona mi się podoba z jeszcze jednego powodu, a mianowicie ceny. To nie wielki problem posiadać cudo za 40.000. A ta perełka jest w miarę, w miare przystępna . demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.01.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Fakt, mój błąd, poleciałam skrótem. Co do nazwy to bami rzeczywiście w komentarzach ją umieszczała. Tak czy siak, co ja mam własnego " dziecka" nie poznać, przecież ja w tej wannie prawie spałam . Ona mi się podoba z jeszcze jednego powodu, a mianowicie ceny. To nie wielki problem posiadać cudo za 40.000. A ta perełka jest w miarę, w miare przystępna . demon Nooo demon, ale poleciałaś naprawdę jesteś rozpuszczona przez inwestorów ceny wanien wolnostojących są wariackie! Balteco też! Jeszcze jej nie zamówiłam, ale niestety nic równie ładnego nie znalazłam... Mam tylko nadzieję, ze nie będę żałować. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 28.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nooo demon, ale poleciałaś naprawdę jesteś rozpuszczona przez inwestorów Oj tam oj tam . Siebie nie mam zamiaru tak rozpuszczać. Oczywiście, że Balteco też ! Dlatego napisałam w miarę, w miarę. Uważam, że w niczym nie ustępuje tym za 25.000. Na pewno nie będziesz żałowała. Możemy się umówić, że ty kupisz sobie twoją wanne, a ja swoja baterie kuchenną i od razu będzie nam lżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.01.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Oj tam oj tam . Siebie nie mam zamiaru tak rozpuszczać. Oczywiście, że Balteco też ! Dlatego napisałam w miarę, w miarę. Uważam, że w niczym nie ustępuje tym za 25.000. Na pewno nie będziesz żałowała. Możemy się umówić, że ty kupisz sobie twoją wanne, a ja swoja baterie kuchenną i od razu będzie nam lżej . ... noo w portfelu na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bami, a widziałaś jaką wannę kupiła Karolina z dziennika Karoliny i Artura? Też wolnostojącą, fajnie wygląda i ona pisała że była w rozsądnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.01.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bami - wymiatasz! Opis koszmarów sennych oraz opis żądań Inwestora Ostatecznego - wymiatają. Czytałam kilka razy! Co do zieleniaka - dokładnie tak jak piszesz - mieszkanie na wsi wcale nie zobowiązuje di uprawiania wszystkiego w swoim ogródku. Po co warzywniaki prosto od rolnika . Ja co prawda znalazłam przyjemność w uprawianiu pomidorków i ziół, ale czysto hobbystycznie - na zasadzie sprawdźmy czy podołam temu zadaniu. Pozdrawiam somsiadkę PS.Czy małż wie, że tu o Nim piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 29.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bami, a widziałaś jaką wannę kupiła Karolina z dziennika Karoliny i Artura? Też wolnostojącą, fajnie wygląda i ona pisała że była w rozsądnej cenie... ale karolina kupiła wanne z akrylu i wg mnie różnica między wanną z akrylu a wanną z corianu ( staron, kerroc etc) w wyglądzie jest kolosalna. akryl się świeci a wanna bami jest matowa i przede wszystkim w wyglądzie stabilniejsza, cięższa- sama nie wiem jak to określić. a akrylowa jest lekka i to raczej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.01.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Bami, a widziałaś jaką wannę kupiła Karolina z dziennika Karoliny i Artura? Też wolnostojącą, fajnie wygląda i ona pisała że była w rozsądnej cenie... Nie widziałam Lucko, nie dam rady przebrnąć przez dziennik.. Poza tym raczej już nie zmienię zdania, demon utwierdziła mnie w przekonaniu, ze "moja" wanna jest wyjątkowej urody . Edytowane 29 Stycznia 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.01.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bami - wymiatasz! Opis koszmarów sennych oraz opis żądań Inwestora Ostatecznego - wymiatają. Czytałam kilka razy! Co do zieleniaka - dokładnie tak jak piszesz - mieszkanie na wsi wcale nie zobowiązuje di uprawiania wszystkiego w swoim ogródku. Po co warzywniaki prosto od rolnika . Ja co prawda znalazłam przyjemność w uprawianiu pomidorków i ziół, ale czysto hobbystycznie - na zasadzie sprawdźmy czy podołam temu zadaniu. Pozdrawiam somsiadkę PS.Czy małż wie, że tu o Nim piszesz? nie... Ultimate inwestor i Chris nie mają pojęcia, że są sławni ja tez pozdrawiam - i czekam na aktualizację Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bami, nie musiałabyś specjalnie szukać, błyszczy wraz z opisem na połowę ostatniej strony , ale Balteco to dobry wybór... Jaką ona ma wysokość? Muszę ją porównać z NIE-JESTEŚ-W-MOIM-ZASIĘGU-AGAPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.01.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bami, nie musiałabyś specjalnie szukać, błyszczy wraz z opisem na połowę ostatniej strony , ale Balteco to dobry wybór... Jaką ona ma wysokość? Muszę ją porównać z NIE-JESTEŚ-W-MOIM-ZASIĘGU-AGAPE Ale ja nie mogę znaleźć dziennika . Wysokość 66 cm z tego, co pamiętam... Nie porównywałam jej z Agape, ale np. z tańszymi i droższą V@B Aveo - zupełnie inna liga - na korzyść Balteco oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 29.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oj jest, jest wyjątkowej urody, nie zmieniaj zdania bami. Wstawię Ci jak wygląda w "naszej" łazience o niewielkich rozmiarach- bo to było mieszkanie. http://images43.fotosik.pl/1715/c9e82aca6ba6d724med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No właśnie, dość wysoka jest... ja bym wolała niższą, dla porównania, Agape Spoon XL ma 49... ale, jak już pisałam, poszukam ciut tańszego substytutu Demon, fajna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.01.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Oj jest, jest wyjątkowej urody, nie zmieniaj zdania bami. Wstawię Ci jak wygląda w "naszej" łazience o niewielkich rozmiarach- bo to było mieszkanie. http://images43.fotosik.pl/1715/c9e82aca6ba6d724med.jpg Ooo, fajna łazienka - całkiem "męska" - takie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 nie... Ultimate inwestor i Chris nie mają pojęcia, że są sławni Rozumiem ... i czekam na aktualizację Twojego dziennika Już zaktualizowałam brak wydarzeń na mojej budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 31.01.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Basia, piękny gadżet od Mikołaja, warto dla niego zmienić kolor kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts