Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bami,

dla mnie ten Matrix jest .........zdecydowanie za bardzo z Matrixa!:lol2:

Bardzo krzykliwy, na dłuższą metę męczący, zbyt dominujący.

Wolę znacznie spokojniejsze.

Blat wybiera się przeważnie co najmniej na 10-15 lat, a już na pewno bardzo drogi kamienny.

Wolałabym więc po miesiącu euforii nie mieć ochoty go rozwalić siekierą:D

Bami,

a jakiego koloru szukasz?

Bo my tu o czarnych matrixach, a to nie biały miał być???

jestem zdecydowana na czarny w ... 70%. Nie miałam jeszcze okazji wybadac konglomeratów ( interesują mnie tylko te śnieżnobiałe). Kuchnia rodzi się w bólach... Chciałabym, aby była perfekcyjna i "jakaś" i mi nie wychodzi :bash:

jestem zdecydowana na czarny w ... 70%. Nie miałam jeszcze okazji wybadac konglomeratów ( interesują mnie tylko te śnieżnobiałe). Kuchnia rodzi się w bólach... Chciałabym, aby była perfekcyjna i "jakaś" i mi nie wychodzi :bash:

A Chris? Co na to Chris :D ?

Jak chcesz, to może spotkaj się z moim wykonawcą? Mi zrobił wizualizację, moim zdaniem dużo lepszą niż dostaliśmy w WFM (a tam kuchnia była duuużo droższa), to naprawdę sporo pomaga...

Niech Chris wymyśli a wykonawca Ci to zwizualizuje i wtedy będziesz poprawiać to co Ci się nie podoba? Bylebyś ogólną koncepcję miała...

Ja też obstawiam czarny - granit szczotkowany (matowy); ew. szarość dopuszczam.

Odpuść perfekcjonizm, bo oszalejesz!!!!

Obawiam się, że ja niedługo dojdę do etapu: wszystko jedno, nie szukam, nie biegam, nie porównuję - biorę pierwsze lepsze......

Też tak mam Sharlotka, zależy mi coraz częściej na tym żeby odfajkować kolejne rzeczy :)

A Chris? Co na to Chris :D ?

Jak chcesz, to może spotkaj się z moim wykonawcą? Mi zrobił wizualizację, moim zdaniem dużo lepszą niż dostaliśmy w WFM (a tam kuchnia była duuużo droższa), to naprawdę sporo pomaga...

Niech Chris wymyśli a wykonawca Ci to zwizualizuje i wtedy będziesz poprawiać to co Ci się nie podoba? Bylebyś ogólną koncepcję miała...

ja wlasnie po wizualizacjach zgłupiałam a raczej wróciłam do pierwotnej koncepcji białej kuchni. Czarna w moim układzie jest przytłaczająca, wręcz ordynarna...

Chris na razie jest niedostępny będzie wolny za 2 tygodnie ...

Ja też obstawiam czarny - granit szczotkowany (matowy); ew. szarość dopuszczam.

Odpuść perfekcjonizm, bo oszalejesz!!!!

Obawiam się, że ja niedługo dojdę do etapu: wszystko jedno, nie szukam, nie biegam, nie porównuję - biorę pierwsze lepsze......

Ja tez tak mam, ale nie przy kuchni... Całą resztę mam w pompie

Bami, wpraszam się do Ciebie, jeśli można :)

Dziennik przeczytałam calutki. Świetnie mi zrobił jako odpoczynek po odśnieżaniu wejścia do domu i kolejnej akcji ratowania jałowców spod czap mokrego śniegu. Z komentarzami pewnie pójdzie gorzej, bo więcej.

Świetny dom masz. Najbardziej „zazdroszczę” przedłużonych krokwi. Też miałam taki pomysł i do dziś nie mogę odżałować, że dałam się zagadać.

Bami, wpraszam się do Ciebie, jeśli można :)

Dziennik przeczytałam calutki. Świetnie mi zrobił jako odpoczynek po odśnieżaniu wejścia do domu i kolejnej akcji ratowania jałowców spod czap mokrego śniegu. Z komentarzami pewnie pójdzie gorzej, bo więcej.

Świetny dom masz. Najbardziej „zazdroszczę” przedłużonych krokwi. Też miałam taki pomysł i do dziś nie mogę odżałować, że dałam się zagadać.

Rozgość sie Pestko na budowie ludzi stukniętych :) nawet nie wiesz, jak mi miło ze do mnie zajrzałaś... I głupio mi tez bo ja na Ciebie naskoczyłam a Ty tu do mnie z fajeczką pokoju :)

Cieszę się, ze podobają Ci się moje krokwie :) na razie nikt oprócz Ciebie nie docenił urody tego elementu. Welcome!

Rozgość sie Pestko na budowie ludzi stukniętych :) nawet nie wiesz, jak mi miło ze do mnie zajrzałaś... I głupio mi tez bo ja na Ciebie naskoczyłam a Ty tu do mnie z fajeczką pokoju :)

Cieszę się, ze podobają Ci się moje krokwie :) na razie nikt oprócz Ciebie nie docenił urody tego elementu. Welcome!

Nawet jak byś mnie miotłą wyganiała, to przynajmniej cichcem bym podczytywała :lol2:

Podoba mi się kształt Twojego domku i te wielkie okna, i kominek między nimi. I... ciekawa jestem końca.

A nade wszystko fajnie piszesz. Stuknięci czy nie, ale inteligentni i błyskotliwi. LUBIĘ :cool: