adk 06.02.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Bami proszę nie strasz zimą błagam!No jak przeczytałam post demona to tak - marże mają niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bami proszę nie strasz zimą błagam!. Ale ja nie straszę... Tylko patrzę za okno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.02.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A mi się matrix do kuchni jakoś nie widzi...Też go widziałam, zwraca uwagę na pewno, ale jakiś taki za bardzo odjechany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A mi się matrix do kuchni jakoś nie widzi...Też go widziałam, zwraca uwagę na pewno, ale jakiś taki za bardzo odjechany jest Ja mam to samo ja za mało na ten matrix jestem odjechana... od wczoraj to nawet jestem rozjechana przez tę cholerną pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ale ja nie straszę... Tylko patrzę za okno ... Boszszsz jaki śnieg, no ja się nie zgadzam! Już chcę wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Boszszsz jaki śnieg, no ja się nie zgadzam! Już chcę wiosny... Ja też nie... za 2 godziny wybieramy się po Starszaka do Teściów. Mam nadzieję, że katowicka będzie wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Takie trasy to raczej powinni na bieżąco odśnieżać. Dobrej drogi życzę więc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bami, dla mnie ten Matrix jest .........zdecydowanie za bardzo z Matrixa! Bardzo krzykliwy, na dłuższą metę męczący, zbyt dominujący. Wolę znacznie spokojniejsze. Blat wybiera się przeważnie co najmniej na 10-15 lat, a już na pewno bardzo drogi kamienny. Wolałabym więc po miesiącu euforii nie mieć ochoty go rozwalić siekierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bami,a jakiego koloru szukasz?Bo my tu o czarnych matrixach, a to nie biały miał być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bami, a jakiego koloru szukasz? Bo my tu o czarnych matrixach, a to nie biały miał być??? jestem zdecydowana na czarny w ... 70%. Nie miałam jeszcze okazji wybadac konglomeratów ( interesują mnie tylko te śnieżnobiałe). Kuchnia rodzi się w bólach... Chciałabym, aby była perfekcyjna i "jakaś" i mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.02.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jestem zdecydowana na czarny w ... 70%. Nie miałam jeszcze okazji wybadac konglomeratów ( interesują mnie tylko te śnieżnobiałe). Kuchnia rodzi się w bólach... Chciałabym, aby była perfekcyjna i "jakaś" i mi nie wychodzi A Chris? Co na to Chris ? Jak chcesz, to może spotkaj się z moim wykonawcą? Mi zrobił wizualizację, moim zdaniem dużo lepszą niż dostaliśmy w WFM (a tam kuchnia była duuużo droższa), to naprawdę sporo pomaga... Niech Chris wymyśli a wykonawca Ci to zwizualizuje i wtedy będziesz poprawiać to co Ci się nie podoba? Bylebyś ogólną koncepcję miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja też obstawiam czarny - granit szczotkowany (matowy); ew. szarość dopuszczam.Odpuść perfekcjonizm, bo oszalejesz!!!!Obawiam się, że ja niedługo dojdę do etapu: wszystko jedno, nie szukam, nie biegam, nie porównuję - biorę pierwsze lepsze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja też obstawiam czarny - granit szczotkowany (matowy); ew. szarość dopuszczam. Odpuść perfekcjonizm, bo oszalejesz!!!! Obawiam się, że ja niedługo dojdę do etapu: wszystko jedno, nie szukam, nie biegam, nie porównuję - biorę pierwsze lepsze...... Też tak mam Sharlotka, zależy mi coraz częściej na tym żeby odfajkować kolejne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A Chris? Co na to Chris ? Jak chcesz, to może spotkaj się z moim wykonawcą? Mi zrobił wizualizację, moim zdaniem dużo lepszą niż dostaliśmy w WFM (a tam kuchnia była duuużo droższa), to naprawdę sporo pomaga... Niech Chris wymyśli a wykonawca Ci to zwizualizuje i wtedy będziesz poprawiać to co Ci się nie podoba? Bylebyś ogólną koncepcję miała... ja wlasnie po wizualizacjach zgłupiałam a raczej wróciłam do pierwotnej koncepcji białej kuchni. Czarna w moim układzie jest przytłaczająca, wręcz ordynarna... Chris na razie jest niedostępny będzie wolny za 2 tygodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja też obstawiam czarny - granit szczotkowany (matowy); ew. szarość dopuszczam. Odpuść perfekcjonizm, bo oszalejesz!!!! Obawiam się, że ja niedługo dojdę do etapu: wszystko jedno, nie szukam, nie biegam, nie porównuję - biorę pierwsze lepsze...... Ja tez tak mam, ale nie przy kuchni... Całą resztę mam w pompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bami, wpraszam się do Ciebie, jeśli można Dziennik przeczytałam calutki. Świetnie mi zrobił jako odpoczynek po odśnieżaniu wejścia do domu i kolejnej akcji ratowania jałowców spod czap mokrego śniegu. Z komentarzami pewnie pójdzie gorzej, bo więcej. Świetny dom masz. Najbardziej „zazdroszczę” przedłużonych krokwi. Też miałam taki pomysł i do dziś nie mogę odżałować, że dałam się zagadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.02.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bami, wpraszam się do Ciebie, jeśli można Dziennik przeczytałam calutki. Świetnie mi zrobił jako odpoczynek po odśnieżaniu wejścia do domu i kolejnej akcji ratowania jałowców spod czap mokrego śniegu. Z komentarzami pewnie pójdzie gorzej, bo więcej. Świetny dom masz. Najbardziej „zazdroszczę” przedłużonych krokwi. Też miałam taki pomysł i do dziś nie mogę odżałować, że dałam się zagadać. Rozgość sie Pestko na budowie ludzi stukniętych nawet nie wiesz, jak mi miło ze do mnie zajrzałaś... I głupio mi tez bo ja na Ciebie naskoczyłam a Ty tu do mnie z fajeczką pokoju Cieszę się, ze podobają Ci się moje krokwie na razie nikt oprócz Ciebie nie docenił urody tego elementu. Welcome! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.02.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Coś tu czytam o białej kuchni I nie wyjdę stąd, dopóki nie zobaczę tych wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Rozgość sie Pestko na budowie ludzi stukniętych nawet nie wiesz, jak mi miło ze do mnie zajrzałaś... I głupio mi tez bo ja na Ciebie naskoczyłam a Ty tu do mnie z fajeczką pokoju Cieszę się, ze podobają Ci się moje krokwie na razie nikt oprócz Ciebie nie docenił urody tego elementu. Welcome! Nawet jak byś mnie miotłą wyganiała, to przynajmniej cichcem bym podczytywała Podoba mi się kształt Twojego domku i te wielkie okna, i kominek między nimi. I... ciekawa jestem końca. A nade wszystko fajnie piszesz. Stuknięci czy nie, ale inteligentni i błyskotliwi. LUBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.02.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bameczko kochana,jakie te dechy kupiliście???Warstwówka, czy lita??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts