bami 22.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No i co tu tak cicho ? Jak położę spać dzieciaki to odpowiem Wam, co dziś widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To ja jutro już przeczytam bo już padam - dzisiaj jakiś dół energetyczny załapałam i spaaaaaać mi się chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Bami jestem zainteresowana ,co dzisiaj widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Bami tak usypiała dzieci że sama padła;) Znaaaaam to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bami tak usypiała dzieci że sama padła;) Znaaaaam to;) dokładnie tak było... U mnie to notoryczne, bo mały śpi w dzień prawie 3 godziny i bardzo późno chodzi spać... Muszę go przestawić, ale niania twierdzi, ze koło południa jest śpiący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Wczoraj byłam w: 1. showroomie Bosha i Siemensa - obejrzałam sprzęt, spisałam typy. Polecam wszystkim zainteresowanym, bo w spokoju i w eleganckim wnętrzu z sympatyczną panią można sobie obejrzeć wszystko. Najbardziej podobała mi się "moja" lodówka sbs z czarnego szkła, z kostkarką (i koniecznie z kruszarką) lodu - odkąd byliśmy na letniej imprezce u znajomych, którzy mają - kostkarka jest naszym "must have" i koniec i kropka. Wiem, że w tej lodówce jest tak naprawdę niewiele miejsca - trudno. 2. showroomie Falmec - ale raczej poszukam innego okapu. Te, które mi się podobają kosztują powyżej 4 tysi... 3. sklepie firmowym Spotline - bez szału, ale przyjrzałam się dokładnie Light Eye, do których się przymierzam 4. w sklepie stacjonarnym Impresje Home Collection (dla zainteresowanych: http://www.impresje.pl/ ) i tam oszalałam na widok tkanin, jakie tam są... aksamity, które planowałam, są piękne, grube, szlachetne... w absolutnie powalających kolorach! I cenach! I w dodatku można sobie wybrać tkaninę oraz wzór mebla - i zamówić taki jeden jedyny . A ja się zastanawiałam, jak dobiorę kanapę (lub fotel) do zasłon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bami, rozpustnico, ty może Manuela Canovasa chcesz te szmatki? Ma genialne wzory, ale ceny pewny rzucają na kolana. Z której kolekcji będziesz kupować? Napisz coś więcej i jaki przekrój cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bami, rozpustnico, ty może Manuela Canovasa chcesz te szmatki? Ma genialne wzory, ale ceny pewny rzucają na kolana. Z której kolekcji będziesz kupować? Napisz coś więcej i jaki przekrój cenowy. Oj chciałabym chciała... Od włoskiego Dedara moze nawet bardziej . Niestety ich ceny to wykluczają: od 171 do 469 za metr!!! Zamierzam znaleźć polskiego producenta aksamitu (pluszu vel weluru czy jak tam zwał - Panie w sklepie tez nie potrafiły mi wskazać różnicy) oraz jakąś niewielką manufakturę mebli tapicerowanych... dziewczyny, jakie tam są cuda.... A Ty Pestko jak zwykle w temacie: przyznaj się skąd tego Manuela znasz! Ja go widziałam pierwszy raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Oj chciałabym chciała... Od włoskiego Dedara moze nawet bardziej . Niestety ich ceny to wykluczają: od 171 do 469 za metr!!! Zamierzam znaleźć polskiego producenta aksamitu (pluszu vel weluru czy jak tam zwał - Panie w sklepie tez nie potrafiły mi wskazać różnicy) oraz jakąś niewielką manufakturę mebli tapicerowanych... dziewczyny, jakie tam są cuda.... A Ty Pestko jak zwykle w temacie: przyznaj się skąd tego Manuela znasz! Ja go widziałam pierwszy raz w życiu :lol2: Art & Decoration i Maison & Travaux to moje ulubione pisma z dostępnych w EMPiKu. Jest jeszcze kilka włoskich wartych oglądania, a czasem zakupu. I oczywiście angielski Home & Garden Jak znajdziesz producenta, albo raczej hurtownię z takim asortymentem, to daj znać. Plusz jest taki jak trochę potargany. A welur bywa nawet jedwabny i jest delikatniejszy od aksamitu, który na ogół jest bawełniany Z allegro mam zapisane dwie hurtownio-sklepy. Coś tak kiedyś kupowałam: http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=9559700 http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=1979230 I mam jeszcze takie w zakładkach: http://www.amstii.pl/index.php http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-dekoracyjne.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=37&p=37 http://www.bawelnailen.pl/materialy.html http://idealnewnetrze.pl/ww_tkaniny-obiciowe-wzornictwo,298.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Pestko,jak to możliwe, że nikt nie podziela naszych fascynacji? Dziewczyny milczą, pewnie siedzą w swoich nowych kuchniach .... WŁAŚNIE! KUCHNIA! dostałam wczoraj wycenę mojej kuchni.... same meble, za to z różnymi Blumami matami intivo i linea i cośtam cośtam....na 38 tysi.... czy oni kompletnie zwariowali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ile metrów ma Twoja kuchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ile metrów ma Twoja kuchnia??? Duzo bo niby 25, ale jakoś tak kiepsko ustawna... Wyspę mam... Myślisz, ze ta kuchnia musi tyle kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Hej Bami, a bylas na Pulawskiej tak gdzies na wysokosci dawnego gymnasionu za enemedem? Tam jest kilka sklepów wnętrzarskich i min z tkaninami. Jest np wykladzina za .... 2000 pln za metr :) Tam sa takie cuda ze mozna wyjsc z temperatura i szałem w oczach. Ja nie moge bywac w takich sklepach. Potem juz nic mi sie nie podoba. Czy kuchnia musi tyle kosztowac? W Warszawie tak ... Basi jest ogromna i kosztowala ja 16 tys. Moja jest mala i ... 20 tys. Jesli masz duza to mniej niz 30 tys pewnie nie zaplacisz...Do tego blat i sprzety, zlewy podwieszane i baterie i 60 tys masz jak w banku wydane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Hej Bami, a bylas na Pulawskiej tak gdzies na wysokosci dawnego gymnasionu za enemedem? Tam jest kilka sklepów wnętrzarskich i min z tkaninami. Jest np wykladzina za .... 2000 pln za metr :) Tam sa takie cuda ze mozna wyjsc z temperatura i szałem w oczach. Ja nie moge bywac w takich sklepach. Potem juz nic mi sie nie podoba. . Nie byłam. I nie pójdę, bo mam to samo... Później wszystko jest brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Czy kuchnia musi tyle kosztowac? W Warszawie tak ... Basi jest ogromna i kosztowala ja 16 tys. Moja jest mala i ... 20 tys. Jesli masz duza to mniej niz 30 tys pewnie nie zaplacisz...Do tego blat i sprzety, zlewy podwieszane i baterie i 60 tys masz jak w banku wydane. Na szczęście mam polecanych wykonawców spoza Warszawy, jednego od Lucki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Oj chciałabym chciała... Od włoskiego Dedara moze nawet bardziej . Niestety ich ceny to wykluczają: od 171 do 469 za metr!!! Zamierzam znaleźć polskiego producenta aksamitu (pluszu vel weluru czy jak tam zwał - Panie w sklepie tez nie potrafiły mi wskazać różnicy) oraz jakąś niewielką manufakturę mebli tapicerowanych... dziewczyny, jakie tam są cuda.... A Ty Pestko jak zwykle w temacie: przyznaj się skąd tego Manuela znasz! Ja go widziałam pierwszy raz w życiu Bamka, ja mam gdzieś namiary na sprzedawcę genialnego bawełnianego aksamitu, kupowałam cudne kolory, w tym piękne fiolety w różnych odcieniach - poszukam i wyślę Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Duzo bo niby 25, ale jakoś tak kiepsko ustawna... Wyspę mam... Myślisz, ze ta kuchnia musi tyle kosztować? Bami, 25 metrów???? SAMA kuchnia, bez jadalni???? Wiesz, ja mam połowę tego, i co prawda dużo mebli (jedna ściana zabudowa do sufitu, 300 x 270 cm), zabudowa niska (300 cm długości), oraz wyspa (200 x 120 cm) i za same meble mam wyceny około 20 tysięcy - bez blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.02.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bamka, ja mam gdzieś namiary na sprzedawcę genialnego bawełnianego aksamitu, kupowałam cudne kolory, w tym piękne fiolety w różnych odcieniach - poszukam i wyślę Ci! :hug:Jesteś Aniołem! Sharlotko a jak tam Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bamka, ja mam gdzieś namiary na sprzedawcę genialnego bawełnianego aksamitu, kupowałam cudne kolory, w tym piękne fiolety w różnych odcieniach - poszukam i wyślę Ci! Też chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.02.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A w ogóle napisz, jaki masz plan na kuchnię, ile metrów tej zabudowy, z czego, to coś doradzimy. Ja niestety też, jak się okazuje, gustuję w produktach drogich:(Spodobał mi się okap -6 tysięcy. Blat granitowy - 12 tysięcy.Nie doliczyłam się jeszcze, ile wyjdzie zlew podwieszany oraz młynek do tego zlewu:(Nie wspominając o tym, że meble i agd, przy średniej półce, żadne tam wielkie salony kuchenne, ani Miele itp, to 30 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts