Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

No dobra! Już zazdroszczę Ci tej łazienki:jawdrop:

Aluzje z dotykaniem zrozumiałam:cool:

Na razie jestem uziemiona w łóżku...

Niestety sama...

Dzisiaj padła Mała.

Beznadziejny ten wirus, ścina nas po kolei, jeszcze tylko M się uchował.

Normalnie się zabarykadowujemy w domu, coby choróbska nie roznosić...

współczuję pomoru w domu...

my skonczylismy podobne historie w ubiegłym tygodniu :(

Łazienki nie ma co zazdrościć, bo Twoje też niekiepskie, zwłaszcza umywalka - kwiatuszek u Małej

A właśnie! Umywalka! Dlaczego nikt nie zachwyca się moją ja się pytam??? ;) ma 130 cm i wg mnie jest odjazdowa...

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak posprzątasz, to się pozachwycam :cool:

Wyobraźni mi mówi, że będzie świetnie.

Umywalkę czymś „podbudujesz”?

A w ogóle nie mogę się zachwycać, bo Szocik pokazała gotowe schody, które jej wymyśliłam i jestem kompletnie zakręcona :bash:

aczego nikt nie zachwyca się moją ja się pytam??? ;) ma 130 cm i wg mnie jest odjazdowa...
...

Bami, ja się zachwycałam umywalką, ale mnie wywaliło bo byla przerwa techniczna :bash:

nawet ta umywalka podobna do mojej Vitry tylko chyba Twoja jest płytsza :)

Ja się tylko pogubiłam w tych łazienkach - ile ich w końcu masz? Czy to jest Wielki Probleem? a w której będzie wanna Balteco?

myślę że namiary na pana Jerzego można podać, tylko warto by go zapytać czy się zgadza na publiczne umieszczenie na forum czy raczej na priv..tylko żeby mi wszyscy lamp do kuchni nie wykupili, bo ich jeszcze nie zamówiłam, ale ponoć są dostępne, tylko czarne ktoś wykupił ciekawa jestem kto ;)

Jak posprzątasz, to się pozachwycam :cool:

Wyobraźni mi mówi, że będzie świetnie.

Umywalkę czymś „podbudujesz”?

A w ogóle nie mogę się zachwycać, bo Szocik pokazała gotowe schody, które jej wymyśliłam i jestem kompletnie zakręcona :bash:

Pestko, możesz być dumna z Szocikowych schodów. A najlepsze w nich są dwupoziomowy spocznik i rurki :)

a mojej łazience pomoże wielokrotne sprzątanie - na podłodze jest pełno pyłu, który siedzi w nierównościach gresu. Pod umywalką będzie wisząca szafka z tego samego drewna, co obudowa wanny.

...

Bami, ja się zachwycałam umywalką, ale mnie wywaliło bo byla przerwa techniczna :bash:

nawet ta umywalka podobna do mojej Vitry tylko chyba Twoja jest płytsza :)

Ja się tylko pogubiłam w tych łazienkach - ile ich w końcu masz? Czy to jest Wielki Probleem? a w której będzie wanna Balteco?

myślę że namiary na pana Jerzego można podać, tylko warto by go zapytać czy się zgadza na publiczne umieszczenie na forum czy raczej na priv..tylko żeby mi wszyscy lamp do kuchni nie wykupili, bo ich jeszcze nie zamówiłam, ale ponoć są dostępne, tylko czarne ktoś wykupił ciekawa jestem kto ;)

Twoja Vitra chyba rzeczywiście większa...

Nie, to nie jest łazienka problemowa... Wręcz przeciwnie, jest juz cała dograna...

Wielki Problem to łazienka przy naszej sypialni, z trawertynem i Balteco Senzo i z plamami na ścianie :bash:

Jak to wykupił czarne lampy???? Kto???? I się nie bał?

Pestko, możesz być dumna z Szocikowych schodów. A najlepsze w nich są dwupoziomowy spocznik i rurki :)

a mojej łazience pomoże wielokrotne sprzątanie - na podłodze jest pełno pyłu, który siedzi w nierównościach gresu. Pod umywalką będzie wisząca szafka z tego samego drewna, co obudowa wanny.

No, to czekam z niecierpliwością na skończoną łazienkę. Uwielbiam takie proste łączenia zdecydowanych materiałów z drewnem.

Dzięki za ocenę schodów, ten dzielony spocznik to strzał w dziesiątkę. trzeba było powiększyć wejście z hallu do salonu :)

Twoja Vitra chyba rzeczywiście większa...

Nie, to nie jest łazienka problemowa... Wręcz przeciwnie, jest juz cała dograna...

Wielki Problem to łazienka przy naszej sypialni, z trawertynem i Balteco Senzo i z plamami na ścianie :bash:

Jak to wykupił czarne lampy???? Kto???? I się nie bał?

Jakie plamy BAMI, ???? To ta na górze, dach winien, czy.... ????:o:sick:

Jakie plamy BAMI, ???? To ta na górze, dach winien, czy.... ????:o:sick:

W sensie, ze ktoś mi tam pawia puścił? Eeee, nie , jeszcze nie... Dopiero jak wjadą tam 2 rodzaje trawertynu i ciemno wybarwiony teak... I czarny (sic!)sufit.

To dach. Poleciało trochę w mur, jak stopniał śnieg, który dostał się pomiędzy dachówki ( w jednym miejscu za mała zakładka) plus obróbka blacharska wokół wyłazu - do poprawki. Podobno można to naprawić szybko i bezproblemowo - chcę w to wierzyć.

W sensie, ze ktoś mi tam pawia puścił? Eeee, nie , jeszcze nie... Dopiero jak wjadą tam 2 rodzaje trawertynu i ciemno wybarwiony teak... I czarny (sic!)sufit.

To dach. Poleciało trochę w mur, jak stopniał śnieg, który dostał się pomiędzy dachówki ( w jednym miejscu za mała zakładka) plus obróbka blacharska wokół wyłazu - do poprawki. Podobno można to naprawić szybko i bezproblemowo - chcę w to wierzyć.

Czyżbyś chciała poczytać historię mojego cieknącego dachu? Nie chcę krakać, ale myśmy 4 lata polowali skąd cieknie i cały czas byliśmy przekonani że wiemy ;)

Mi się bardzo podoba Twoja umywalka.

Trzymam kciuki za malucha.

:wiggle:No to jak Tobie się podoba, to mogę spokojnie spać...

dzięki za kciuki, mam nadzieję, ze to zwykła wirusówka i jutro lub pojutrze będzie zdrów :)

mam z nim problem, bo odmawia wszelkich syropków i zawiesin i musimy jechać na czopkach...

hej bami, co to za trawertyn i teak bedziesz miec?

Wiesz ze ja mam wizualizacje lazienki i wlasnie ja zmieniam... :(

Okropne. Caly czas mi sie cos w glowie zmienia.

hej bami, co to za trawertyn i teak bedziesz miec?

Wiesz ze ja mam wizualizacje lazienki i wlasnie ja zmieniam... :(

Okropne. Caly czas mi sie cos w glowie zmienia.

W Focusie kupiłam juz dawno trochę prawie białego, szczotkowanego i ciętego w poprzek trawertynu, slaby, nie płytki. Ale jego na całą łazienkę jest za mało i nie nadaje się na podłogę i pod prysznic. Tam znajdą się polerowane trawertynowe płytki. A wolnostojąca wanna stanie na przyciemnianym teaku.

wizualizacji OCZYWIŚCIE nie mam ... Bo to Chris wymyślił

Bami to czekam na realizacje tej łazienki, koncepcja brzmi interesująco. Nieco obawiałabym się połączenia trawertynu z teakiem. Oba materiały są dosyć wyraziste. Pytanie czy się zgraja czy pogryza ?

Demonku, a u mnie jasny trawertyn z bambusem.

Wciągnę fotkę ze starego postu

IMG_2066.jpg

Troszkę kolory nie te, bo bambus bardziej brązowy i mniej czerwony, a trawertyn ciut jaśniejszy:)