bami 09.03.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Bami dlaczego spieków nie będzie? Cena? Plus potrzebna ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a jak dokładnie wygląda taki spiek? Pokażesz? To co w końcu będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.03.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a jak dokładnie wygląda taki spiek? Pokażesz? Spieków jest kilkadziesiąt wzorów. Ten, który podoba mi się najbardziej, wygląda tak (ściana i fronty, tu akurat łazienka): http://click.infospace.com/ClickHandler.ashx?du=http%3a%2f%2fwww.plytkilazienkowe.com.pl%2fpublic%2fimages%2fproducts_cat%2f1767%2f2740-zoom.jpg&ru=http%3a%2f%2fwww.plytkilazienkowe.com.pl%2fpublic%2fimages%2fproducts_cat%2f1767%2f2740-zoom.jpg&ld=20130309&ap=15&app=1&c=facemoodsv4.1161&s=facemoodsv4&coi=372380&cop=main-title&euip=89.76.63.201&npp=15&p=0&pp=0&pvaid=4e30b49d45784a20bb015dc338432ef8&ep=15&mid=9&hash=A0AE8F15A1A8BD9E20D3BAC15E952A5A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 09.03.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Bami, to Laminam? Piękne są te 3x1 m o grubości 3 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.03.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Bami, to Laminam? Piękne są te 3x1 m o grubości 3 mm... To dokładnie te same.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 To dokładnie te same.. Hmm...ładnie wygląda, ale dalej nie kumam co w tym takiego To jest tak jakby struktura kamienia na froncie? Chyba powinnam się cieszyć że zadowolił mnie zwykły fornir Co do usterek, to chyba normalne że się zdarzają, u nas głównie mąż to załatwia, ale tez co chwilę coś wychodzi...teraz np. pękły nam karton gipsy w kolejnym miejscu, już jest to dobijające...No i to, że dużo prac jest zrobionych częściowo, potem trzeba będzie je poprawić (jak np gruntowanie ścian - zostało do zrobienia za grzejnikami jak je zdejmiemy, schody zrobimy na raty - najpierw deska na antresoli, potem stopnie..) Bami, jeszcze trochę, a Maluch już OK? Może możesz mu brać jakieś zabawki? Mój mały myślę że zadowoliłby się kilkoma wyścigówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Lucuś, już po zawodach. Akurat ten laminam ma takie dziwne lśniące ciapki - bardzo to ładne widzisz, u Ciebie usterki załatwia mąż, a u mnie sąsiad Dzięki, Maluch znacznie lepiej. Zabawki były, trochę pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 10.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Po raz nty jestem wkurzona, że wszystkie usterki są na mojej głowie, i że tych usterek jest tak dużo...To chyba nie jest normalne To jest regularny i chyba jedyny powód również mojego wkurzenia że generalnie wszystko jest na mojej głowie, a jak dojdą do tego jeszcze usterki, to chyba ducha wyzionę gdzieś w drodze między budową a mieszkaniem... Nie wiem, w jakim wieku Twój maluch, ale u mnie w takich przypadkach jedno dostaje do ręki iphona, drugie ipada i mogę siedzieć na budowie pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.03.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem, w jakim wieku Twój maluch, ale u mnie w takich przypadkach jedno dostaje do ręki iphona, drugie ipada i mogę siedzieć na budowie pół dnia Ma dopiero 2 lata i 7 miesięcy. "Wytrzymuje" jeden odcinek "ciekawskiego George'a" Edytowane 11 Marca 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Bami spieki widziałam na razie w necie tylko, ale bardzo fajne toto. Widziałaś na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.03.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Bami spieki widziałam na razie w necie tylko, ale bardzo fajne toto. Widziałaś na żywo? Widziałam, je trzeba zobaczyć na żywo, i to nie na probniczku, tylko w rzeczywistej wielkości 100 X 300 cm... albo poczekać i zobaczyć na bamiśkowym blacie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Widziałam, je trzeba zobaczyć na żywo, i to nie na probniczku, tylko w rzeczywistej wielkości 100 X 300 cm... albo poczekać i zobaczyć na bamiśkowym blacie w kuchni To ja z chęcią zobaczę A kiedy będzie kuchnia ? Co do baterii, to nie wiem czy udało mi się w tej kwestii osiągnąć sukces, ale kwota była 4 cyfrowa Nawet z baterią kuchenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.03.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To ja z chęcią zobaczę A kiedy będzie kuchnia ? Co do baterii, to nie wiem czy udało mi się w tej kwestii osiągnąć sukces, ale kwota była 4 cyfrowa Nawet z baterią kuchenną oczywiscie, ze masz sukces, a nawet dwa! Najważniejszy - masz baterie. Drugi - w rozsądnej kasie. A jaką masz kuchenną? moja kuchnia będzie pod końiec maja... Taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.03.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 oczywiscie, ze masz sukces, a nawet dwa! Najważniejszy - masz baterie. Drugi - w rozsądnej kasie. A jaką masz kuchenną? moja kuchnia będzie pod końiec maja... Taką mam nadzieję Koniec maja...super!!! czuję się zaproszona na podziwianie Kuchennej jeszcze nie widziałam ale mam Franke Lounge, mam nadzieję że jest ładna... http://p.alejka.pl/i2/p_new/59/24/franke-lounge-chrom_0_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.03.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Koniec maja...super!!! czuję się zaproszona na podziwianie Kuchennej jeszcze nie widziałam ale mam Franke Lounge, mam nadzieję że jest ładna... http://p.alejka.pl/i2/p_new/59/24/franke-lounge-chrom_0_b.jpg Bateria super!!! Od Marka? Lucuś, Ty zawsze jesteś zaproszona! Mam nadzieję, ze wraz z przyjściem wiosny poodwiedzamy się wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Bateria super!!! Od Marka? Lucuś, Ty zawsze jesteś zaproszona! Mam nadzieję, ze wraz z przyjściem wiosny poodwiedzamy się wzajemnie Cały sprzęt do kuchni dostarczał nam wykonawca kuchni, dostaliśmy takie ceny jak w internecie. Tylko bateria też jest u niego, bo nam szykuje blat i wycina na nią dziurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.03.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bamiśka,bierzesz spieki na blat???Jaki kolor?TO ma strukturę, jest gładkie, czy porowate,nierówne, jak łupek np? Jakie są ceny w przypadku metra blatu?Nie znam się, nie widziałam na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.03.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bamiśka, bierzesz spieki na blat??? Jaki kolor? TO ma strukturę, jest gładkie, czy porowate,nierówne, jak łupek np? Jakie są ceny w przypadku metra blatu? Nie znam się, nie widziałam na żywo:) Tak, blat będzie spiekowy kolor taki jak na frontach na zdjęciu łazienki, którą wkleiłam kilka postów wyżej TO moze być gładkie, moze mieć drobną strukturę, moze być matowe lub błyszczące cena - w zależności od tego, jjaki spiek wybierzesz (ceny są różne ) i od tego, za ile stolarz zrobi Ci blat z płyty, taki jak pod laminat. Finalnie w moim przypadku taniej niż granit, zdecydowanie taniej niż konglomerat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ale, że ładne ? No i co wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bami, zdecydowanie zbyt łatwo ulegasz urokowi Demona Pewnie nie darmo ma taką ksywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts