Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a jak dokładnie wygląda taki spiek? Pokażesz?

Spieków jest kilkadziesiąt wzorów. Ten, który podoba mi się najbardziej, wygląda tak (ściana i fronty, tu akurat łazienka):

http://click.infospace.com/ClickHandler.ashx?du=http%3a%2f%2fwww.plytkilazienkowe.com.pl%2fpublic%2fimages%2fproducts_cat%2f1767%2f2740-zoom.jpg&ru=http%3a%2f%2fwww.plytkilazienkowe.com.pl%2fpublic%2fimages%2fproducts_cat%2f1767%2f2740-zoom.jpg&ld=20130309&ap=15&app=1&c=facemoodsv4.1161&s=facemoodsv4&coi=372380&cop=main-title&euip=89.76.63.201&npp=15&p=0&pp=0&pvaid=4e30b49d45784a20bb015dc338432ef8&ep=15&mid=9&hash=A0AE8F15A1A8BD9E20D3BAC15E952A5A

To dokładnie te same..

Hmm...ładnie wygląda, ale dalej nie kumam co w tym takiego ;) To jest tak jakby struktura kamienia na froncie?

Chyba powinnam się cieszyć że zadowolił mnie zwykły fornir :D

Co do usterek, to chyba normalne że się zdarzają, u nas głównie mąż to załatwia, ale tez co chwilę coś wychodzi...teraz np. pękły nam karton gipsy w kolejnym miejscu, już jest to dobijające...No i to, że dużo prac jest zrobionych częściowo, potem trzeba będzie je poprawić (jak np gruntowanie ścian - zostało do zrobienia za grzejnikami jak je zdejmiemy, schody zrobimy na raty - najpierw deska na antresoli, potem stopnie..)

Bami, jeszcze trochę, a Maluch już OK?

Może możesz mu brać jakieś zabawki? Mój mały myślę że zadowoliłby się kilkoma wyścigówkami :)

Po raz nty jestem wkurzona, że wszystkie usterki są na mojej głowie, i że tych usterek jest tak dużo...To chyba nie jest normalne

To jest regularny i chyba jedyny powód również mojego wkurzenia :( że generalnie wszystko jest na mojej głowie, a jak dojdą do tego jeszcze usterki, to chyba ducha wyzionę gdzieś w drodze między budową a mieszkaniem... :bash:

Nie wiem, w jakim wieku Twój maluch, ale u mnie w takich przypadkach jedno dostaje do ręki iphona, drugie ipada i mogę siedzieć na budowie pół dnia ;)

Nie wiem, w jakim wieku Twój maluch, ale u mnie w takich przypadkach jedno dostaje do ręki iphona, drugie ipada i mogę siedzieć na budowie pół dnia ;)

Ma dopiero 2 lata i 7 miesięcy. "Wytrzymuje" jeden odcinek "ciekawskiego George'a" :(

Edytowane przez bami

Widziałam, je trzeba zobaczyć na żywo, i to nie na probniczku, tylko w rzeczywistej wielkości 100 X 300 cm...

albo poczekać i zobaczyć na bamiśkowym blacie w kuchni ;)

To ja z chęcią zobaczę :)

A kiedy będzie kuchnia :D?

Co do baterii, to nie wiem czy udało mi się w tej kwestii osiągnąć sukces, ale kwota była 4 cyfrowa :) Nawet z baterią kuchenną :D

To ja z chęcią zobaczę :)

A kiedy będzie kuchnia :D?

Co do baterii, to nie wiem czy udało mi się w tej kwestii osiągnąć sukces, ale kwota była 4 cyfrowa :) Nawet z baterią kuchenną :D

oczywiscie, ze masz sukces, a nawet dwa! Najważniejszy - masz baterie. Drugi - w rozsądnej kasie. A jaką masz kuchenną?

moja kuchnia będzie pod końiec maja... Taką mam nadzieję :)

oczywiscie, ze masz sukces, a nawet dwa! Najważniejszy - masz baterie. Drugi - w rozsądnej kasie. A jaką masz kuchenną?

moja kuchnia będzie pod końiec maja... Taką mam nadzieję :)

Koniec maja...super!!! czuję się zaproszona na podziwianie :D

Kuchennej jeszcze nie widziałam ale mam Franke Lounge, mam nadzieję że jest ładna...

http://p.alejka.pl/i2/p_new/59/24/franke-lounge-chrom_0_b.jpg

Koniec maja...super!!! czuję się zaproszona na podziwianie :D

Kuchennej jeszcze nie widziałam ale mam Franke Lounge, mam nadzieję że jest ładna...

http://p.alejka.pl/i2/p_new/59/24/franke-lounge-chrom_0_b.jpg

Bateria super!!! Od Marka?

Lucuś, Ty zawsze jesteś zaproszona! Mam nadzieję, ze wraz z przyjściem wiosny poodwiedzamy się wzajemnie :)

Bateria super!!! Od Marka?

Lucuś, Ty zawsze jesteś zaproszona! Mam nadzieję, ze wraz z przyjściem wiosny poodwiedzamy się wzajemnie :)

Cały sprzęt do kuchni dostarczał nam wykonawca kuchni, dostaliśmy takie ceny jak w internecie. Tylko bateria też jest u niego, bo nam szykuje blat i wycina na nią dziurkę ;)

Bamiśka,

bierzesz spieki na blat???

Jaki kolor?

TO ma strukturę, jest gładkie, czy porowate,nierówne, jak łupek np? Jakie są ceny w przypadku metra blatu?

Nie znam się, nie widziałam na żywo:)

Tak, blat będzie spiekowy

kolor taki jak na frontach na zdjęciu łazienki, którą wkleiłam kilka postów wyżej

TO moze być gładkie, moze mieć drobną strukturę, moze być matowe lub błyszczące

cena - w zależności od tego, jjaki spiek wybierzesz (ceny są różne ) i od tego, za ile stolarz zrobi Ci blat z płyty, taki jak pod laminat. Finalnie w moim przypadku taniej niż granit, zdecydowanie taniej niż konglomerat.