demon D. 14.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja anioł jestem nie człowiek . To tylko ksywka od mojego 4 kopytnego zwierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bami, zdecydowanie zbyt łatwo ulegasz urokowi Demona Pewnie nie darmo ma taką ksywkę Jeszcze się bronię... Wycena skutecznie mi pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ale, że ładne ? No i co wybrałaś? wybrałam IMO, ale moze będę musiała się zadowolić Steinbergiem wtedy "na pocieszenie" kupię sobie "D" do kuchni Od dzisiaj jesteś dla mnie demonem Dornbrachta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie wiem dziewczyny, czy też tak macie, ale mi wystarczy pokazać coś ładnego i później juz nic mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 też tak mam, np przez Ciebie nie mogę przestać myśleć o drzwiach Wielgosza, ale mój stan konta skutecznie mnie powstrzymuje To prawie takie lekarstwo jak szlanka wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie wiem dziewczyny, czy też tak macie, ale mi wystarczy pokazać coś ładnego i później juz nic mi się nie podoba Podpisuję się pod tym i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 też tak mam, np przez Ciebie nie mogę przestać myśleć o drzwiach Wielgosza, ale mój stan konta skutecznie mnie powstrzymuje To prawie takie lekarstwo jak szlanka wody a kto powiedział, ze wszystkie drzwi trzeba kupować na raz? a z tymi drzwiami to tez mam tak samo... i z bateriami Demonbracht i z moim wkładem kominkowym tez tak było i z czarną lodówką sbs i z lampami też tak będzie i z aksamitem z Włoch na zasłony i obicie kanapy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Podpisuję się pod tym i ja Czy to oznacza, że będziesz miała Agape? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Czy to oznacza, że będziesz miała Agape? Nie widzę innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie widzę innej opcji Otóż to! Ale... Pomyśl, jak moglabyś spożytkować nadwyżkę, którą musisz zapłacić za Agape... Kupić coś Extra Lully, nie domkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Obecnie extra domek jest priorytetem Lully Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Obecnie extra domek jest priorytetem Lully aaaa to zmienia postać rzeczy brak Agape będzie wielką traumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja tak niestety mam ze swoim stolarzem. Jest koszmarnie drogi, ale no cóż. Pracowałam z wieloma i nikt mu do pięt nie dorasta pod żadnym względem i na każdym etapie współpracy. Kuchnie SieMatic mogą mu bić pokłony. Ale jak się raz zobaczy ich robotę to później ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja tak niestety mam ze swoim stolarzem. Jest koszmarnie drogi, ale no cóż. Pracowałam z wieloma i nikt mu do pięt nie dorasta pod żadnym względem i na każdym etapie współpracy. Kuchnie SieMatic mogą mu bić pokłony. Ale jak się raz zobaczy ich robotę to później ...... O Boziu... A ta znowu podjudza... To co takiego robi ten stolarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 bami tego nie da sie opisać słowami No jest perfekcyjny pod każdym względem. Począwszy od współpracy przy rysunkach wykonawczych, po przez wykonanie, aż do montażu. Jest dobrze zorganizowany w związku z tym nigdy nie przeciąga terminów. Każdy system okuć stolarki chodzi idealnie nawet po kilku latach. Idealnie położone forniry, lakiery. Ja robię dosyć minimalistyczne projekty mebli czy stałej zabudowy jak np. kuchnia i one choć wyglądają na bardzo proste są dużo trudniejsze w wykonaniu niż klasyczne. Po za tym dużo funkcji jest poukrywanych i trzeba to odpowiednio rozpracować żeby grało.Tam nie można ukryć optycznie jakiejkolwiek niedoróbki za woalka wałeczków, pochwytów czy miszmaszu usłojenia fornirów. Wszystko musi być idealnie spasowane. No i przede wszystkim najdrobniejszy szczegół konsultuje, a nie wymyśla sam. Czyli rozumie że 2 cm to 2 cm, a nie 2,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 14.03.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Demon, a przystojny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie zwracałam uwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.03.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 też tak mam, np przez Ciebie nie mogę przestać myśleć o drzwiach Wielgosza, ale mój stan konta skutecznie mnie powstrzymuje To prawie takie lekarstwo jak szlanka wody Przed, zamiast, czy po ??? ta szklanka wody:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.03.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 brak Agape będzie wielką traumą Nie wiem o czym mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.03.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Bami,Ty już się zapędzasz do aksamitów włoskich na zasłony???????Ja mam plan minimalistyczny - marzę, by były gotowe: łazienki, kuchnia, podłogi, pomalowane ściany, elewacja, kostka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts