Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też tak mam, np przez Ciebie nie mogę przestać myśleć o drzwiach Wielgosza, ale mój stan konta skutecznie mnie powstrzymuje ;)

To prawie takie lekarstwo jak szlanka wody :lol2:

a kto powiedział, ze wszystkie drzwi trzeba kupować na raz?

a z tymi drzwiami to tez mam tak samo...

i z bateriami Demonbracht :)

i z moim wkładem kominkowym tez tak było

i z czarną lodówką sbs

i z lampami też tak będzie

i z aksamitem z Włoch na zasłony i obicie kanapy...

Ja tak niestety mam ze swoim stolarzem. Jest koszmarnie drogi, ale no cóż. Pracowałam z wieloma i nikt mu do pięt nie dorasta pod żadnym względem i na każdym etapie współpracy. Kuchnie SieMatic mogą mu bić pokłony. Ale jak się raz zobaczy ich robotę to później ......

O Boziu... A ta znowu podjudza...

To co takiego robi ten stolarz???

bami tego nie da sie opisać słowami :D

No jest perfekcyjny pod każdym względem. Począwszy od współpracy przy rysunkach wykonawczych, po przez wykonanie, aż do montażu. Jest dobrze zorganizowany w związku z tym nigdy nie przeciąga terminów. Każdy system okuć stolarki chodzi idealnie nawet po kilku latach. Idealnie położone forniry, lakiery. Ja robię dosyć minimalistyczne projekty mebli czy stałej zabudowy jak np. kuchnia i one choć wyglądają na bardzo proste są dużo trudniejsze w wykonaniu niż klasyczne. Po za tym dużo funkcji jest poukrywanych i trzeba to odpowiednio rozpracować żeby grało.Tam nie można ukryć optycznie jakiejkolwiek niedoróbki za woalka wałeczków, pochwytów czy miszmaszu usłojenia fornirów.

Wszystko musi być idealnie spasowane. No i przede wszystkim najdrobniejszy szczegół konsultuje, a nie wymyśla sam. Czyli rozumie że 2 cm to 2 cm, a nie 2,5 cm.

też tak mam, np przez Ciebie nie mogę przestać myśleć o drzwiach Wielgosza, ale mój stan konta skutecznie mnie powstrzymuje ;)

To prawie takie lekarstwo jak szlanka wody :lol2:

Przed, zamiast, czy po ??? ta szklanka wody:lol2: