lucka6 15.03.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Przed, zamiast, czy po ??? ta szklanka wody:lol2: aaaa...to zależy od okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 15.03.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja tak niestety mam ze swoim stolarzem. Jest koszmarnie drogi, ale no cóż. Pracowałam z wieloma i nikt mu do pięt nie dorasta pod żadnym względem i na każdym etapie współpracy. Kuchnie SieMatic mogą mu bić pokłony. Ale jak się raz zobaczy ich robotę to później ...... Demon, a może dałabyś na niego namiary? Bo my z Bami lubimy mieć swoich panów, a TAKIEGO stolarza jeszcze chyba nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Bami, Ty już się zapędzasz do aksamitów włoskich na zasłony??????? Ja mam plan minimalistyczny - marzę, by były gotowe: łazienki, kuchnia, podłogi, pomalowane ściany, elewacja, kostka:) trzeba myśleć perspektywicznie... niestety włoskie aksamity pozostaną w sferze marzeń, kosztują jedyne 469 za metr bieżący szerokości 140 cm... Edytowane 15 Marca 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 bami tego nie da sie opisać słowami No jest perfekcyjny pod każdym względem. Począwszy od współpracy przy rysunkach wykonawczych, po przez wykonanie, aż do montażu. Jest dobrze zorganizowany w związku z tym nigdy nie przeciąga terminów. Każdy system okuć stolarki chodzi idealnie nawet po kilku latach. Idealnie położone forniry, lakiery. Ja robię dosyć minimalistyczne projekty mebli czy stałej zabudowy jak np. kuchnia i one choć wyglądają na bardzo proste są dużo trudniejsze w wykonaniu niż klasyczne. Po za tym dużo funkcji jest poukrywanych i trzeba to odpowiednio rozpracować żeby grało.Tam nie można ukryć optycznie jakiejkolwiek niedoróbki za woalka wałeczków, pochwytów czy miszmaszu usłojenia fornirów. Wszystko musi być idealnie spasowane. No i przede wszystkim najdrobniejszy szczegół konsultuje, a nie wymyśla sam. Czyli rozumie że 2 cm to 2 cm, a nie 2,5 cm. brzmi jak bajka... co będziesz u niego zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie wiem o czym mówisz a ja postanowiłam trochę odpuścić...po wycenie wszystkich baterii do tej łazienki na pocieszenie moze kupię Demonbrachta do kuchni i do łazienki dla p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Demon, a może dałabyś na niego namiary? Bo my z Bami lubimy mieć swoich panów, a TAKIEGO stolarza jeszcze chyba nie mamy lucuś jak zwykle czujna nie przepuści okazji, by mieć kolejnego "pana od" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 15.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 lucka wysyłam pw bami na pewno wszystko na parterze i nie od razu . Kup mojego ulubieńca do kuchni, na niego będziesz patrzeć najczęściej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 lucka wysyłam pw bami na pewno wszystko na parterze i nie od razu . Kup mojego ulubieńca do kuchni, na niego będziesz patrzeć najczęściej . Tak zrobię Demoni, wyślij mi też kontakt, jeżeli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 15.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 15.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dziękuję, zapisałam Demon, a masz jakąś opinię o Stolarni Białołęckiej? Swojego czasu mieli na Białołęce reklamy, ciekawa jestem jacy są... Trochę się boję Twojego stolarza po tym, jak zobaczyłam gdzie ma siedzibę chodzi mi o to: http://stolarnia-bialolecka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Poszło Dzięki! ups, już na pierwszy rzut oka widać, że nie jest to "zwyczajny stolarz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.03.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dziękuję, zapisałam Demon, a masz jakąś opinię o Stolarni Białołęckiej? Swojego czasu mieli na Białołęce reklamy, ciekawa jestem jacy są... Trochę się boję Twojego stolarza po tym, jak zobaczyłam gdzie ma siedzibę chodzi mi o to: http://stolarnia-bialolecka.pl/ Lucek, to też wygląda zachęcająco.. Będziesz coś u nich robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 16.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 dziękuję, zapisałam Demon, a masz jakąś opinię o Stolarni Białołęckiej? Swojego czasu mieli na Białołęce reklamy, ciekawa jestem jacy są... Trochę się boję Twojego stolarza po tym, jak zobaczyłam gdzie ma siedzibę chodzi mi o to: http://stolarnia-bialolecka.pl/ Też widziałam ich reklamy, ale nie pracowałam z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Bami, Ty i Lucka jesteście mazowieckie, o ile dobrze kojarzę? Kiedyś dla mnie robił meble do całego pokoju stolarz z Celejowa (jadąc od W-wy przed Wilgą). Robił bardzo dobrze, szybko i bardzo tanio, wg. moich rysunków. Poza tym w Dziekance są schody przez niego robione. Ciągle mam jego telefon, ale nie gwarantuję, że w tej chwili można go pod nim złapać. Mogę podać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.03.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Bami, Ty i Lucka jesteście mazowieckie, o ile dobrze kojarzę? Kiedyś dla mnie robił meble do całego pokoju stolarz z Celejowa (jadąc od W-wy przed Wilgą). Robił bardzo dobrze, szybko i bardzo tanio, wg. moich rysunków. Poza tym w Dziekance są schody przez niego robione. Ciągle mam jego telefon, ale nie gwarantuję, że w tej chwili można go pod nim złapać. Mogę podać na priv. Poproszę Pestko, Lucek pewnie też, ale tu nie zajrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.03.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wysyłam Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.03.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Byłam wczoraj u kolegi na spóźnionej parapetówce... ogromny bliźniak. Pełne piętro. Sensowny rozkład pomieszczeń. Wykończony w dość wysokim standardzie. Modne rozwiązania: ciemny parkiet przemysłowy, w każdej łazience betonowe płyty i teak, ceramika z wysokiej półki (V&B i Duravit), w kuchni lakierowany mdf i wieeeelki półwyspu z granitu, fajna szara kanapa, dizajnerski fotel a jednak... Niby wszystko ok, ale mi się nie podobało ... poczułam, że nie chciałabym, by finalnie u mnie tak wyszło nuda, przewidywalność, powtarzalność - wszystko za dużą kasę no i jak tego uniknąć???? Jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Pozwól domowi obrastać w przedmioty powoli, bez napinania się, że już. wydaje mi się,że tamten dom nie zostawił dodatniego wrażenia, bo jest wymyślony i ubrany jak modelka na wybiegu, idealnie, a jednak wrażenie sztuczności jest.Żeby był klimat dom musi dostać duszę mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 17.03.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Byłam wczoraj u kolegi na spóźnionej parapetówce... ogromny bliźniak. Pełne piętro. Sensowny rozkład pomieszczeń. Wykończony w dość wysokim standardzie. Modne rozwiązania: ciemny parkiet przemysłowy, w każdej łazience betonowe płyty i teak, ceramika z wysokiej półki (V&B i Duravit), w kuchni lakierowany mdf i wieeeelki półwyspu z granitu, fajna szara kanapa, dizajnerski fotel a jednak... Niby wszystko ok, ale mi się nie podobało ... poczułam, że nie chciałabym, by finalnie u mnie tak wyszło nuda, przewidywalność, powtarzalność - wszystko za dużą kasę no i jak tego uniknąć???? Jak??? Bami, spoko, pozwól dzieciom zrobić bałagan i juz będzie swojsko Ja w kuchni np chcę zrobić tablicę na rysunki dzieciaków, gdzieś byśmy powiesili nasze zdjęcia i już mam nadzieję że będzie lepiej... Ale niestety żeby wyszło ładnie (i nawet prosto, bez przesadnego szyku) to tanio nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts