Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

Aggula,

u mnie taki plan pewnie by nie przeszedł:) - no chyba, że bym chciała męża o zawał przyprawić, JAK mogłam SAMA takie sprawy techniczne załatwiać???:)

Ale uśmiałam się, bo pomysł niezły:)

A u mnie wyglądało to tak, ze trzeba było problem wycięcia stropu rozwiązać. Mojego męża interesuje efekt końcowy. Im bardziej problem jest techniczny, tym bardziej jest mój :(

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o, jak mnie ładnie nazywasz, Bambi, tak samo, jak Amglad:)

Ja mam, kupiliśmy w ubiegłym roku - takie:

grzejnik.jpg

grzejnik+drabina6.jpg

Polski producent - podać Ci info na pw?

Jak chcesz, usunę fotki!

O! Grzejiki. Ja potrzebuje jeden ale w poziomie. I tez nie moge znalesc.

Sharlot, przeslesz mi tez namiar? Bo ten drugi by sie nadal do pralni.

Dzieki z gory!

Bami, mi się bardzo podobał grzejnik Zebra Instal-Projektu, tylko mi się nie zmieścił :(

Mam w końcu Instal Projekt Retto a w pralni Omega R. Są OK, ale my nie kombinowaliśmy i nie szukaliśmy innej firmy...W Instal-Projekcie masz całą gamę kolorów, chrom jest chyba najtańszy

http://www.luxmart.pl/_var/gfx/620e568f21eff9f9ef91fa89c473d040.jpg

Retto:

http://klimat-bartycka.pl/wp-content/gallery/grzejniki-z-kwadratowych-profili/instal-projekt-retto-1.jpg

Bambi,

dzięki za wysłanie namiaru Beacie za mnie.

Moje grzejniki są ok, ładnie, porządnie wykonane i zapakowane, niedrogie - więc się już nad nimi bardziej nie doktoryzowałam:) - ja nie mam wersji chromowanej (wiesz, takiej błyszczącej jak baterie), bo słabo przewodzi ciepło i mało który producent grzejników robi taką wersję - moje są malowane proszkowo, siakieś takie srebrne czy silver wzięłam, już zdążyłam zapomnieć:)

Bami, mi się bardzo podobał grzejnik Zebra Instal-Projektu, tylko mi się nie zmieścił :(

Mam w końcu Instal Projekt Retto a w pralni Omega R. Są OK, ale my nie kombinowaliśmy i nie szukaliśmy innej firmy...W Instal-Projekcie masz całą gamę kolorów, chrom jest chyba najtańszy

http://www.luxmart.pl/_var/gfx/620e568f21eff9f9ef91fa89c473d040.jpg

Retto:

http://klimat-bartycka.pl/wp-content/gallery/grzejniki-z-kwadratowych-profili/instal-projekt-retto-1.jpg

lucuś a montowałaś grzałki elektryczne?

no właśnie nie montowałam, ale w Instal projekcie jest możliwość wzięcia z grzałką chyba

Trochę żałuję bo mogliśmy wziąć w łazience dzieci grzałkę, ale jakoś się zgapiliśmy...Mam możliwość włączenia osobno grzejników, osobno podłogówki, więc najwyżej tak będę sobie radzić...

Jeśli chodzi o jakość, to bez zarzutu

oż Ty burżuju, latem włączać grzejniki, by ręczniczki były cieplutkie?? - aż normalnie muszę oczami powywracać:D:rolleyes:

Burżujstwo będzie wtedy, jak inteligentna instalacja włączy mi ten grzejniczek z ręcznikami pól godziny przed obudzeniem mojej osoby :rolleyes:

Hej . Poczytuję różne dzienniki i trafiłam do Ciebie :) . Natknęłam się na temat spieków .Wlazłam na stronę żeby zbadać co to i wpadłam po uszy :) SUPER to wygląda !!! Rozumiem , że nie decydujesz się na fronty kuchenne ze względu na cenę , ale mam pytanie czy masz kogoś kto podjął by się zrobić takie fronty , bo jak zrozumiałam zakupuje się to w arkuszach ....i co dalej ? Jak wiesz napisz proszę bo jestem szczerze zainteresowana :)

witaj Onoa,

dopiero dziś zobaczyłam Twojego posta. Napiszę Ci w komentarzach, dobrze?

Hej . Poczytuję różne dzienniki i trafiłam do Ciebie . Natknęłam się na temat spieków .Wlazłam na stronę żeby zbadać co to i wpadłam po uszy SUPER to wygląda !!! Rozumiem , że nie decydujesz się na fronty kuchenne ze względu na cenę , ale mam pytanie czy masz kogoś kto podjął by się zrobić takie fronty , bo jak zrozumiałam zakupuje się to w arkuszach ....i co dalej ? Jak wiesz napisz proszę bo jestem szczerze zainteresowana

Onoa, stolarz musi Ci zrobić meble (może być zwykła płyta wiórowa laminowana, jezeli ktoś ma nieograniczone zasoby pieniężne to oczywiscie lepiej mdf). Następnie fronty jadą do kamieniarza, który tnie i przykleja spieki. Wtedy stolarz kończy swoje i instaluje kuchnię. Mam takiego kamieniarza, który pracuje ze spiekami :)

A u mnie wyglądało to tak, ze trzeba było problem wycięcia stropu rozwiązać. Mojego męża interesuje efekt końcowy. Im bardziej problem jest techniczny, tym bardziej jest mój :(

Ooo! Skąd ja to znam? :cool: A jak już znajdę rozwiązanie i wykonawcę, to słyszę "No, nie, takiej umowy to ja nie podpisuję, nie będą nam tego robili" :bash: Tak więc, ostatnio umowy podpisuję sama ;)

Bami, możesz mi też przesłać namiary na polskie grzejniki, które pokazała Sharlotka?

Ooo! Skąd ja to znam? :cool: A jak już znajdę rozwiązanie i wykonawcę, to słyszę "No, nie, takiej umowy to ja nie podpisuję, nie będą nam tego robili" :bash: Tak więc, ostatnio umowy podpisuję sama ;)

Bami, możesz mi też przesłać namiary na polskie grzejniki, które pokazała Sharlotka?

Aaaa...to jednak nie mamy tego samego męża. Mój nie widuje żadnych umów. Nie protestuje nigdy (chyba, że chodzi o coś, co on MUSI mieć, a ja nie przewiduję np. inteligentna instalacja albo zewnętrzne jaccuzi). Gdyż albowiem, każdy protest mógłby się skończyć propozycją, by sam się tym zajął :)

Także... mogę szaleć bezkarnie!

A Sharlotka pokazała grzejniki Hejan. Napiszę tu, bo muszę za dużo privków wysyłać :)

Wdech, wydech

wdech, wydech

mój ulubiony mąż oświadczył, ze MUSI mieć UWAGA chłodziarkę na wino UWAGA koniecznie dwustrefową :bash::bash::bash:

To się nazywa obudzić nawet nie za pięć, ale za minutę dwunasta... Jutro pomiar kuchni.

jakbyście chciały ujrzeć aureolę nad moją głową, to właśnie się pojawiła...

bo to ja w ciągu kwadransa znalazłam odpowiednią: musiała być czarna, nieduża no i dwustrefowa...