bami 20.03.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aggula, u mnie taki plan pewnie by nie przeszedł - no chyba, że bym chciała męża o zawał przyprawić, JAK mogłam SAMA takie sprawy techniczne załatwiać??? Ale uśmiałam się, bo pomysł niezły:) A u mnie wyglądało to tak, ze trzeba było problem wycięcia stropu rozwiązać. Mojego męża interesuje efekt końcowy. Im bardziej problem jest techniczny, tym bardziej jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.03.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 o, jak mnie ładnie nazywasz, Bambi, tak samo, jak Amglad Ja mam, kupiliśmy w ubiegłym roku - takie: Polski producent - podać Ci info na pw? Jak chcesz, usunę fotki! O! Grzejiki. Ja potrzebuje jeden ale w poziomie. I tez nie moge znalesc. Sharlot, przeslesz mi tez namiar? Bo ten drugi by sie nadal do pralni. Dzieki z gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.03.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O! Grzejiki. Ja potrzebuje jeden ale w poziomie. I tez nie moge znalesc. Sharlot, przeslesz mi tez namiar? Bo ten drugi by sie nadal do pralni. Dzieki z gory! Ja Ci prześlę Beatko, bo Sharlotka jest offline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bami, mi się bardzo podobał grzejnik Zebra Instal-Projektu, tylko mi się nie zmieścił Mam w końcu Instal Projekt Retto a w pralni Omega R. Są OK, ale my nie kombinowaliśmy i nie szukaliśmy innej firmy...W Instal-Projekcie masz całą gamę kolorów, chrom jest chyba najtańszy http://www.luxmart.pl/_var/gfx/620e568f21eff9f9ef91fa89c473d040.jpg Retto: http://klimat-bartycka.pl/wp-content/gallery/grzejniki-z-kwadratowych-profili/instal-projekt-retto-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bambi, dzięki za wysłanie namiaru Beacie za mnie. Moje grzejniki są ok, ładnie, porządnie wykonane i zapakowane, niedrogie - więc się już nad nimi bardziej nie doktoryzowałam:) - ja nie mam wersji chromowanej (wiesz, takiej błyszczącej jak baterie), bo słabo przewodzi ciepło i mało który producent grzejników robi taką wersję - moje są malowane proszkowo, siakieś takie srebrne czy silver wzięłam, już zdążyłam zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.03.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bambi, dzięki za wysłanie namiaru Beacie za mnie. a czy ja tez mogę prosic o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.03.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bami, mi się bardzo podobał grzejnik Zebra Instal-Projektu, tylko mi się nie zmieścił Mam w końcu Instal Projekt Retto a w pralni Omega R. Są OK, ale my nie kombinowaliśmy i nie szukaliśmy innej firmy...W Instal-Projekcie masz całą gamę kolorów, chrom jest chyba najtańszy http://www.luxmart.pl/_var/gfx/620e568f21eff9f9ef91fa89c473d040.jpg Retto: http://klimat-bartycka.pl/wp-content/gallery/grzejniki-z-kwadratowych-profili/instal-projekt-retto-1.jpg lucuś a montowałaś grzałki elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.03.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no właśnie nie montowałam, ale w Instal projekcie jest możliwość wzięcia z grzałką chybaTrochę żałuję bo mogliśmy wziąć w łazience dzieci grzałkę, ale jakoś się zgapiliśmy...Mam możliwość włączenia osobno grzejników, osobno podłogówki, więc najwyżej tak będę sobie radzić... Jeśli chodzi o jakość, to bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ivy,wysłałam! Dziewczyny,my też mamy wersję bez grzałki - zdecydowaliśmy się tylko na zwykłe podpięcie do c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A ja uwielbiam ciepłe ręczniczki dzieciaki też przyzwyczaiłam Latem ręczniki bez kaloryfera słabo schną i mnie to wkurza, bo latam z nimi na balkon i z powrotem pewnie można coś pokombinować na poziomie rozdzielaczy ogrzewania, ale chyba wolę grzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.03.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 oż Ty burżuju, latem włączać grzejniki, by ręczniczki były cieplutkie?? - aż normalnie muszę oczami powywracać:D:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Bambi,czy Ty masz białe płytki na całym dole? Z białą fugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Bambi, czy Ty masz białe płytki na całym dole? Z białą fugą? Bambi ma białe płytki na całym dole. One nie są takie całkiem białe, mają raczej kolor zdrowej kości słoniowej fugi jeszcze nie ma, ale raczej będzie lekko szara w kolorze brudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 oż Ty burżuju, latem włączać grzejniki, by ręczniczki były cieplutkie?? - aż normalnie muszę oczami powywracać:D:rolleyes: Burżujstwo będzie wtedy, jak inteligentna instalacja włączy mi ten grzejniczek z ręcznikami pól godziny przed obudzeniem mojej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hej . Poczytuję różne dzienniki i trafiłam do Ciebie . Natknęłam się na temat spieków .Wlazłam na stronę żeby zbadać co to i wpadłam po uszy SUPER to wygląda !!! Rozumiem , że nie decydujesz się na fronty kuchenne ze względu na cenę , ale mam pytanie czy masz kogoś kto podjął by się zrobić takie fronty , bo jak zrozumiałam zakupuje się to w arkuszach ....i co dalej ? Jak wiesz napisz proszę bo jestem szczerze zainteresowana witaj Onoa, dopiero dziś zobaczyłam Twojego posta. Napiszę Ci w komentarzach, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hej . Poczytuję różne dzienniki i trafiłam do Ciebie . Natknęłam się na temat spieków .Wlazłam na stronę żeby zbadać co to i wpadłam po uszy SUPER to wygląda !!! Rozumiem , że nie decydujesz się na fronty kuchenne ze względu na cenę , ale mam pytanie czy masz kogoś kto podjął by się zrobić takie fronty , bo jak zrozumiałam zakupuje się to w arkuszach ....i co dalej ? Jak wiesz napisz proszę bo jestem szczerze zainteresowana Onoa, stolarz musi Ci zrobić meble (może być zwykła płyta wiórowa laminowana, jezeli ktoś ma nieograniczone zasoby pieniężne to oczywiscie lepiej mdf). Następnie fronty jadą do kamieniarza, który tnie i przykleja spieki. Wtedy stolarz kończy swoje i instaluje kuchnię. Mam takiego kamieniarza, który pracuje ze spiekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Burżujstwo będzie wtedy, jak inteligentna instalacja włączy mi ten grzejniczek z ręcznikami pól godziny przed obudzeniem mojej osoby no fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 21.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A u mnie wyglądało to tak, ze trzeba było problem wycięcia stropu rozwiązać. Mojego męża interesuje efekt końcowy. Im bardziej problem jest techniczny, tym bardziej jest mój Ooo! Skąd ja to znam? A jak już znajdę rozwiązanie i wykonawcę, to słyszę "No, nie, takiej umowy to ja nie podpisuję, nie będą nam tego robili" Tak więc, ostatnio umowy podpisuję sama Bami, możesz mi też przesłać namiary na polskie grzejniki, które pokazała Sharlotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ooo! Skąd ja to znam? A jak już znajdę rozwiązanie i wykonawcę, to słyszę "No, nie, takiej umowy to ja nie podpisuję, nie będą nam tego robili" Tak więc, ostatnio umowy podpisuję sama Bami, możesz mi też przesłać namiary na polskie grzejniki, które pokazała Sharlotka? Aaaa...to jednak nie mamy tego samego męża. Mój nie widuje żadnych umów. Nie protestuje nigdy (chyba, że chodzi o coś, co on MUSI mieć, a ja nie przewiduję np. inteligentna instalacja albo zewnętrzne jaccuzi). Gdyż albowiem, każdy protest mógłby się skończyć propozycją, by sam się tym zajął Także... mogę szaleć bezkarnie! A Sharlotka pokazała grzejniki Hejan. Napiszę tu, bo muszę za dużo privków wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.03.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Wdech, wydech wdech, wydech mój ulubiony mąż oświadczył, ze MUSI mieć UWAGA chłodziarkę na wino UWAGA koniecznie dwustrefową :bash: To się nazywa obudzić nawet nie za pięć, ale za minutę dwunasta... Jutro pomiar kuchni. jakbyście chciały ujrzeć aureolę nad moją głową, to właśnie się pojawiła... bo to ja w ciągu kwadransa znalazłam odpowiednią: musiała być czarna, nieduża no i dwustrefowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts