lullaby 14.08.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A ja myślałam, że TA łazienka będzie w kolorach tęczy Zrób fotki tego piaskowca, to ocenimy. Może lepszy szaro-betonowy niż żółty, jak na Ronsonowskich blokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.08.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 A ja myślałam, że TA łazienka będzie w kolorach tęczy Zrób fotki tego piaskowca, to ocenimy. Może lepszy szaro-betonowy niż żółty, jak na Ronsonowskich blokach Ale on miał być w kolorze kości słoniowej - nie żółty... Śmiechem-żartem, ale na razie nie mogę pojechać... Prosto po pracy lecę do domu, niania mojego synka ma Mamę w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.08.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 I powiem Ci, ze jak pójdę na rękę mężowatemu (bo nie jest to dla mnie strategiczne, a żeby też miał poczucie, że jego zdanie się liczy) to w 90% jest do luftu Skad ja to znam :.. .... chyba tylko za autopsji Jak juz sie zdobedziesz na odwagę i pojedziesz na budowę, to od razu zrob zdjecie sciany z piaskowca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.08.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dzisiaj w naszym nowym domu było naprawdę fajowo - piaskowiec OK, zachód Słońca, pogaduszki z sąsiadami... Inwestor Strategiczny, który rzadko tam zagląda, był zachwycony, nazywał mnie nawet swoją "kochaną deweloperką" - pewnie czegoś chce A foty w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Piaskowiec moze byc Dobra, zartuje zaje..sty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.08.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 MSU, Ty figlaro... ale mi ciśnienie podniosłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Poradźcie czy dać poler czy mat? Nie do konca kumam, ktora to mialaby byc plytka podlogowa Moze polpoler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.08.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie do konca kumam, ktora to mialaby byc plytka podlogowa Moze polpoler? Płytka jest hipotetyczna (tzn. mam kilka wzorów na względzie). Gres ten jest podstawowym elementem podłogi na dole (80% - reszta to drewno), czyli hall, salon, jadalnia, kuchnia. Ma być jasny (krem/biały/kość słoniowa), tylko nie mogę zdecydować się na wykończenie... Półmat odpada, bo postanowiłam nie iść na kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Bami - piaskowiec miodzio! A co do podłogi - byłam u koleżanki, ma jak Ty to mówisz lustro, nie było posprzątane i nie było widać paproszków i itp. Sama się zdziwiłam. Nie było też jakoś zabójczo ślisko - wszyscy w skarpetkach byliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.08.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Bami - piaskowiec miodzio! A co do podłogi - byłam u koleżanki, ma jak Ty to mówisz lustro, nie było posprzątane i nie było widać paproszków i itp. Sama się zdziwiłam. Nie było też jakoś zabójczo ślisko - wszyscy w skarpetkach byliśmy. Dzięki Alicja, Piaskowiec wyszedł ok . Kolejny plusik za polerem...chyba powinnam przytargać kilka płycisk i zobaczyć je w realu... Tylko kiedy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Piaskowiec świetny!Będzie gdzieś jeszcze? Ja się w kwestii polerów nie wypowiadam, bo jestem przeciwniczką błyszczących podłóg, lubię naturalnie, matowo. Szczególnie na płytkach. Moja podłoga w kuchni, jadalni i wiatrołapu, której baaaaardzo długo szukałam (bo miała być jak najbardziej podobna do surowego betonu) była tylko w jednej wersji - pod światło wygląda coś jak półpoler, na codzień matowo. I wkurzam się za każdym razem jak widzę ten nawet niewielki połysk:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No ja też preferuję mat, ale są ludzie którzy sobie innej niż błyszcząca podłogi nie wyobrażają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.08.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Piaskowiec świetny! Będzie gdzieś jeszcze? Ja się w kwestii polerów nie wypowiadam, bo jestem przeciwniczką błyszczących podłóg, lubię naturalnie, matowo. Szczególnie na płytkach. Moja podłoga w kuchni, jadalni i wiatrołapu, której baaaaardzo długo szukałam (bo miała być jak najbardziej podobna do surowego betonu) była tylko w jednej wersji - pod światło wygląda coś jak półpoler, na codzień matowo. I wkurzam się za każdym razem jak widzę ten nawet niewielki połysk:-( Piaskowiec będzie jeszcze od strony tarasowej, w ogrodzie i na ogrodzeniu - niestety tylko od frontu (cięcie kosztów )w towarzystwie drewna. Ja tez uwielbiam naturalne materiały i faktury i byłam przekonana do matu. Błysk jest wizją Chrisa. I rzeczywiście, drewno, które wybraliśmy, zdecydowanie lepiej gra z polerem. Poler wydobywa urok tej ciemnej, podwędzanej dechy. Mam ochotę popłynąć z wizją Chrisa chociaz tu on nawet się nie upiera, twierdzi, ze mat "tez się broni" - to kolejne z jego powiedzonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jestem jeszcze przed wyborem drzwi. Jestem daaaleeeeko w lesie za Tobą . Ale poprosiłam o wycenę drzwi wejściowych wg projektu u producenta okien. Twój dostawca okien nie robi drzwi indywidualnych? Adresami niestety nie dysponuję jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.08.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie robią drzwi... Tylko okna i to raczej dla biurowców i innych wielkich obiektów. Już wiem, że z drzwiami będzie problem wykonawczy, ma być drewno i szkło, projekt made by Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Fajne to zestawienie trawertyn i mozaika. Słuchaj, Rasia bardzo chwaliła Aprel jako dostawcę bramy garażowej. Może robią też drzwi. W sensie na zamówienie, bo drzwi jako takie gotowe maja w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.08.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Mają jakieś drzwi, ale gotowce... jeszcze się nie przyglądałam... A tak btw to "Stary" z Aprela olał ostatnio mojego smsa Chyba ma mnie za wariatkę w związku z naszymi niedoszłymi kontaktami okiennymi. Trudno, będę musiała zamówić Normstahl albo Hormanna u kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.08.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Hormann poleca swojego przedstawiciela na Bartyckiej, ale jeszcze nie byłam. Co do drzwi wewnętrznych, podoba mi się http://www.piudesign.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ojej, przecież to normalne że robisz rozeznanie i decydujesz się albo nie. Oni to powinni rozumieć najlepiej. Słuchaj, na szybko wpisz drzwi na zamówienie w wyszukiwarce i coś znajdziesz. http://i-drzwi.com.pl/oferta.html http://www.gmp-meble.pl/drzwi.html http://edendrzwi.com.pl/taxonomy/term/1 Przecieraj szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 www.piudesign.pl Piękne! A orientujesz się ile mogą mniej więcej kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts