pestka56 22.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Musi, co oglądał w nocy n-tv W salonie poczekaj jeszcze chwilę z decyzjami, bo pokazywali też humidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.03.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Musi, co oglądał w nocy n-tv W salonie poczekaj jeszcze chwilę z decyzjami, bo pokazywali też humidor Humidor gdzieś upchnę A teraz ogląda mecz i mówi różne okropne słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Napisałam, a potem pomyślałam, że powinnam, od razu poradzić Ci, żebyś do tego poszukała u Ruszczyca w Poster Plate ładnej blachy z wyraźną aluzją, że palenie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.03.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Napisałam, a potem pomyślałam, że powinnam, od razu poradzić Ci, żebyś do tego poszukała u Ruszczyca w Poster Plate ładnej blachy z wyraźną aluzją, że palenie szkodzi Nie muszę, Strategiczny jest mocno usportowiony, nie pali. Ma tylko takiego jednego kolegę, z którym czasem jakieś cygarko wypalają. Częstotliwość - jakieś 3 razy do roku. a wino oboje lubimy, ja kieliszek, mąż resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Bambi, jak tam sobota, owocna w ustalenia budowlano - wykończeniowe??? U nas TAK!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.03.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 U mnie też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 To super!!!Rany, Ty JUŻ kuchnię ustalasz, i schody - ja jestem parę kroków za Tobą.Schody będzie robił Lasek? Bardzo fajny, pomocny człowiek - udzielał mi paru informacji i porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.03.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 U mnie też!!! No to pisz, pisz, bo my ciekawi!!! U mnie jakoś tak powoli wszystko, spokojnie....za woooolno... po świętach podłogi na parterze, ale ze schodziarzem boję się że może coś nie wyjść, bo wymyśla wciąż problemy i wydłuża terminy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.03.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 No dobrze, to po kolei... Po pierwsze był na pomiarach pan Darek Lasek - schody będą w ciemnym dębie korytarz na górze miał być kontynuacją ciemnego drewna, odcięcie miało być na poziomie pokoi (w których uparłam się na jasne bielone podłogi). Teraz stanęło na odcięciu na poziomie schodów. Jasne drewno z korytarza będzie "wchodziło" do pokoi oraz będzie "wchodziło" na drzwi - będą również bielone, z usłojeniem przechodzącym na boczne opaski, a górna opaska - być może będzie do sufitu bo byliśmy też z Chrisem w manufakturze drzwi - i pan Jarek obiecał idealnie dobrać próbki do drzwi Po drugie był pan Waldek od kuchni - fronty będą jasnoszare - ale to jest złe słowo, bo ten szary nie jest pochodną czarnego, tylko fioletu. Do tego czarne AGD. Blaty oxide Nero. Będzie też jedna odważna niespodzianka w postaci drzwi prowadzących do części gospodarczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.03.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 WOW!!! To faktycznie dużo!! Ja też robię odcięcie koloru na końcu schodów, tzn schody i opaska dookoła antresoli będą jeszcze ciemne, ale korytarz na górze i pokoje mają już jasne drewno. Z tym że my drzwi robimy ciemne, w kolorze schodów i podłogi na dole raczej... A czy ten pan Jarek to Wielgosz ? Ja jednak u nich nie kupuję ,bo w Dewro wyszło prawie 3tys. taniej, a dla mnie to w obecnej chwili duża różnica... Kuchnia zapowiada się fajnie, pewnie drzwi gospodarcze będą różowe jak KA, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.03.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Kuchnia zapowiada się fajnie, pewnie drzwi gospodarcze będą różowe jak KA, co? no Sherlock Holmes normalnie... zepsuł Lucek niespodziankę no może nie całe - wnętrze opaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Bami - genialne posunięcie - chodzi mi o drzwi gospodarcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 1. jakie konkretnie odcienie drewna bierzecie? Pokaż proszę i jasne, bielone, i ciemne! 2. fajny pomysł na fronty szaraki - to pewnie będzie nowy trend, po białych! 3. z różową ościeżnicą - czad!!!!!! - faktycznie świetne nawiązanie do KA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.03.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Bami - genialne posunięcie - chodzi mi o drzwi gospodarcze! dzięki bałam się, że finalnie kuchnia wyjdzie bardzo ponura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 no Sherlock Holmes normalnie... zepsuł Lucek niespodziankę no może nie całe - wnętrze opaski Prawdę mówiąc zawsze myślałam że będę detektywem tylko wyszło jakoś inaczej albo możesz to nazwać kobiecą intuicją, bo facet by tego nie wymyślił Tak czy siak zapowiada się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.03.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 1. jakie konkretnie odcienie drewna bierzecie? Pokaż proszę i jasne, bielone, i ciemne! 2. fajny pomysł na fronty szaraki - to pewnie będzie nowy trend, po białych! 3. z różową ościeżnicą - czad!!!!!! - faktycznie świetne nawiązanie do KA!!! Ciachu ad. 1 na górze będzie jesion bielony natur, nie mam jeszcze fot bo nie mam drewna; na dole znowu powstał zonk: Strategicznemu znowu drewno się nie podoba "jak w domu dla starych dziadów" ad. 2 szare fronty są kłopotliwe (planowałam białe), efekt końcowy może być "smutny" ad. 3 dobrze, ze Wy (przynajmniej niektóre), też tak uważacie bo w domu pełnym facetów nie ma miejsca na malinę - bo to raczej malinowy niż różowy, kolor będzie dopasowany spektroskopem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.03.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Prawdę mówiąc zawsze myślałam że będę detektywem tylko wyszło jakoś inaczej albo możesz to nazwać kobiecą intuicją, bo facet by tego nie wymyślił Tak czy siak zapowiada się fajnie Dzięki Lucku, a na zmiany nigdy nie jest za późno a całe rozwiązanie było efektem twórczego myślenia dwóch facetów i mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.03.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Myślałam, że tylko mój M ma takie, wyjątkowo obrazowe, porównania Dopiszę jeszcze, że będę czekać na zdjęcia kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 24.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Aaaa...to jednak nie mamy tego samego męża. No wciąż nie mam pewności Też składam propozycje, żeby zajmował sam i momentalnie dostaję błogosławieństwa na dalsze bezkarne działanie Też wypija zawsze butelkę wina pomniejszoną o mój kieliszek, i też jedyną rzeczą, którą wypala z jednym kolegą jest cygaro, ale może nie aż 3 razy do roku. Tylko mój jeszcze o chłodziarce nie wspomniał, ale w końcu u mnie jeszcze nie jest za minutę dwunasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.03.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Myślałam, że tylko mój M ma takie, wyjątkowo obrazowe, porównania Dopiszę jeszcze, że będę czekać na zdjęcia kuchni... Lulu, to tylko jedno porównanie, wiele z nich nie nadaje się do publikacji. podobnie było z "łazienką dla p..." No i teraz tak nazywamy to pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts