Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

No i rzucanie piłkami z i na antresolę :D

A także wyłączony prąd i huk śniegu zsuwającego się z dachu! - zupełnie nowe dźwięki dla moich dzieci...

czyli każdy ze śnieżnej Wielkanocy ma chyba bardziej niezapomniane wspomnienia niż z Bożego Narodzenia :)

A mnie zaintrygowało jeszcze to rzucanie piłki na antresolę? Czy samochodziki też zjeżdzały z antresoli? Jakie siostra ma balustrady? Bo my chcemy linkowe poziome i zaczęliśmy się ostatnio zastanawiać czy dołu balustrady jakoś nie zabezpieczyć przed wyścigami samochodów ;) Nasz syn jeździ całymi dniami i może takiej okazji nie przepuścić a nie wiem jak wytrzyma to moja podłoga na dole...

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy samochodziki też zjeżdzały z antresoli? Jakie siostra ma balustrady?

Nie, tylko piłki :D i pluszaki... Balustrady w formie 2 pasów drewna (z dużymi prześwitami pomiędzy), oni mają schody z giętego drewna i ta balustrada jest kontynuacją. Bardzo niebezpieczne rozwiązanie przy małych dzieciach - ale oni na co dzień są tylko we dwójkę, dzieci mają już dorosłe. Małe dzieciaki (mój Młodszy i wnuczka Szwagra) były raczej na dole, a u góry tylko za rączkę.

Myślę Lucuś, że Twój Synek może niedługo wyrośnie z tych samochodzików :) ? Najważniejsze, żeby on sam nie zleciał :)

Myślę Lucuś, że Twój Synek może niedługo wyrośnie z tych samochodzików :) ? Najważniejsze, żeby on sam nie zleciał :)

Może i wyrośnie, ale od 2 lat z jego 4-letniego życia nic innego właściwie nie robi, więc myślę że tak szybko mu nie przejdzie, tym bardziej że zamiłowanie do samochodów ma po tatusiu :)

My się zastanawiamy czy dołu balustrady nie zabezpieczyć jakimś plexi albo szkłem, ale decyzję już podejmiemy po tym jak będzie balustrada

Bami spędza czas z "inteligentnym" panem :lol2:

No nieee... Już skończyliśmy...na razie.

Będzie się działo Aguś od połowy przyszłego tygodnia:

Przyjedzie znowu Janek przerabiać nieco elektrykę w naszej łazience

Po nim wchodzą kamieniarze na drugi pomiar tejże łazienki

Na budowę przyjedzie moje Catalano i brodzik w kolorze beige

Oraz baterie do tej łazienki

I uwaga 36 jarzeniówek pod onyx! :)

wow! A ja się boję, że u mnie za dużo punktów świetlnych ;)

Kochana, znalazłam super lampę do Twojej spiżarni - http://www.cablepower.pl, jest taka jedna na oko w kolorze Twojej ościeżnicy ;) Zakochałam się dziś w tych lampach i chyba je wsadzę gdzie się da - garderoby, pralnia, może jakaś łazienka...

wow! A ja się boję, że u mnie za dużo punktów świetlnych ;)

Kochana, znalazłam super lampę do Twojej spiżarni - www.cablepower.pl, jest taka jedna na oko w kolorze Twojej ościeżnicy ;) Zakochałam się dziś w tych lampach i chyba je wsadzę gdzie się da - garderoby, pralnia, może jakaś łazienka...

Ale czad!!! Multicable albo bossman chyba dam do pokoi dziecięcych!

Faktycznie, jeden z tych kolorków jest jak planowana ościeżnica!!!

dzięki :hug:

Bami, Aggula, czadowe te lampy!!! Chyba też wezmę do córki albo do małego :)

Chyba faktycznie niezłe ceny są na dawandzie -

http://pl.dawanda.com/product/34963865-Lampa-CableTHREE

Ja do spiżarni chciałabym taką podnoszoną i opuszczaną lampę, może nie do końca takich jakie kiedyś były, tylko bardziej nowoczesną, rzuciło Wam się w oczy coś takiego? Musi świecić na różnych wysokościach bo jak zabuduję półkami to będzie oświetlało albo górną albo dolne, a ja chciałabym mieć możliwość regulacji. Jakby Wam się coś takiego rzuciło w oczy to będę wdzięczna za info :D

Bami, myślisz że o Cablepower możemy zapytać pana Jerzego? Może też ma je w ofercie?

Ja tez myslę nad sferą w jednej lazience:)

Wstyd się przyznać, ale jestem posiadaczką podwieszanych wc i bidetu oraz nablatowej umywalki od kilku tygodni, ale... jaszcze ich nie widziałam :confused:

Kupiłam do wc cienką deskę, fajnie to wygląda - przynajmniej na zdjęciu :)

Sfera jest fajna, łatwo ją zestawić z innymi elementami, niekoniecznie z tej samej serii. Mam nietypową wannę i tylko Catalano Sfera mi do niej pasowała.

Bami ja tez się własnie zastanawiam nad cienka deska do Sfery - niestety nigdzie nie mogę jej zobaczyć na zywo - widziałam tylko w katalogu - jak będziesz miec mozliwosć to proszę zrób fotkę.

http://i3.fmix.pl/fmi2498/2839c0f3000ad87851601a4e/zdjecie.jpg

Ok, tyle, że może to nastąpić nieprędko :(

Na zachętę mogę powiedzieć, że widziałam na żywo w sklepie i jest świetna - tak jak na powyższym obrazku. Tworzywo jest białe, a sama deska dosyć ciężka (pomimo "cienkości"). Całość wygląda bardzo ekskluzywnie i nietypowo.