lucka6 02.04.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No i rzucanie piłkami z i na antresolę A także wyłączony prąd i huk śniegu zsuwającego się z dachu! - zupełnie nowe dźwięki dla moich dzieci... czyli każdy ze śnieżnej Wielkanocy ma chyba bardziej niezapomniane wspomnienia niż z Bożego Narodzenia A mnie zaintrygowało jeszcze to rzucanie piłki na antresolę? Czy samochodziki też zjeżdzały z antresoli? Jakie siostra ma balustrady? Bo my chcemy linkowe poziome i zaczęliśmy się ostatnio zastanawiać czy dołu balustrady jakoś nie zabezpieczyć przed wyścigami samochodów Nasz syn jeździ całymi dniami i może takiej okazji nie przepuścić a nie wiem jak wytrzyma to moja podłoga na dole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.04.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Czy samochodziki też zjeżdzały z antresoli? Jakie siostra ma balustrady? Nie, tylko piłki i pluszaki... Balustrady w formie 2 pasów drewna (z dużymi prześwitami pomiędzy), oni mają schody z giętego drewna i ta balustrada jest kontynuacją. Bardzo niebezpieczne rozwiązanie przy małych dzieciach - ale oni na co dzień są tylko we dwójkę, dzieci mają już dorosłe. Małe dzieciaki (mój Młodszy i wnuczka Szwagra) były raczej na dole, a u góry tylko za rączkę. Myślę Lucuś, że Twój Synek może niedługo wyrośnie z tych samochodzików ? Najważniejsze, żeby on sam nie zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.04.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Myślę Lucuś, że Twój Synek może niedługo wyrośnie z tych samochodzików ? Najważniejsze, żeby on sam nie zleciał Może i wyrośnie, ale od 2 lat z jego 4-letniego życia nic innego właściwie nie robi, więc myślę że tak szybko mu nie przejdzie, tym bardziej że zamiłowanie do samochodów ma po tatusiu My się zastanawiamy czy dołu balustrady nie zabezpieczyć jakimś plexi albo szkłem, ale decyzję już podejmiemy po tym jak będzie balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.04.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) A ja tak z innej beczki Mam ochotę zainstalować sobie w łazience coś takiego: http://www.astrolighting.com/images/page/0760-search.jpg Podświetla, powiększa 3 lub 5 razy Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bami, co u Ciebie??? Na pewno się coś dzieje, pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bami, co u Ciebie??? Na pewno się coś dzieje, pisz! Bami spędza czas z "inteligentnym" panem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bami spędza czas z "inteligentnym" panem No nieee... Już skończyliśmy...na razie. Będzie się działo Aguś od połowy przyszłego tygodnia: Przyjedzie znowu Janek przerabiać nieco elektrykę w naszej łazience Po nim wchodzą kamieniarze na drugi pomiar tejże łazienki Na budowę przyjedzie moje Catalano i brodzik w kolorze beige Oraz baterie do tej łazienki I uwaga 36 jarzeniówek pod onyx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 wow! A ja się boję, że u mnie za dużo punktów świetlnych Kochana, znalazłam super lampę do Twojej spiżarni - http://www.cablepower.pl, jest taka jedna na oko w kolorze Twojej ościeżnicy Zakochałam się dziś w tych lampach i chyba je wsadzę gdzie się da - garderoby, pralnia, może jakaś łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 wow! A ja się boję, że u mnie za dużo punktów świetlnych Kochana, znalazłam super lampę do Twojej spiżarni - www.cablepower.pl, jest taka jedna na oko w kolorze Twojej ościeżnicy Zakochałam się dziś w tych lampach i chyba je wsadzę gdzie się da - garderoby, pralnia, może jakaś łazienka... Ale czad!!! Multicable albo bossman chyba dam do pokoi dziecięcych! Faktycznie, jeden z tych kolorków jest jak planowana ościeżnica!!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 05.04.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bami jaką będziesz mieć serię z catalano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bami jaką będziesz mieć serię z catalano? Sfera i jedną umywalkę C3. A Ty Monito jaką sobie upatrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 05.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja tez myslę nad sferą w jednej lazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.04.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale czad!!! Multicable albo bossman chyba dam do pokoi dziecięcych! Faktycznie, jeden z tych kolorków jest jak planowana ościeżnica!!! dzięki Na westwing jest teraz jakas promocja , tylko tzreba sprawdzac ceny bo nie zawsze są rewelacyjne Fajne ceny czasme mają na Pakamera i dawanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bami, Aggula, czadowe te lampy!!! Chyba też wezmę do córki albo do małego Chyba faktycznie niezłe ceny są na dawandzie - http://pl.dawanda.com/product/34963865-Lampa-CableTHREE Ja do spiżarni chciałabym taką podnoszoną i opuszczaną lampę, może nie do końca takich jakie kiedyś były, tylko bardziej nowoczesną, rzuciło Wam się w oczy coś takiego? Musi świecić na różnych wysokościach bo jak zabuduję półkami to będzie oświetlało albo górną albo dolne, a ja chciałabym mieć możliwość regulacji. Jakby Wam się coś takiego rzuciło w oczy to będę wdzięczna za info Bami, myślisz że o Cablepower możemy zapytać pana Jerzego? Może też ma je w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bami, myślisz że o Cablepower możemy zapytać pana Jerzego? Może też ma je w ofercie? Możemy ? Musimy! Pan Jerzy wczoraj dał radę z moim podświetlanym lustrem Astrolighting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja tez myslę nad sferą w jednej lazience:) Wstyd się przyznać, ale jestem posiadaczką podwieszanych wc i bidetu oraz nablatowej umywalki od kilku tygodni, ale... jaszcze ich nie widziałam Kupiłam do wc cienką deskę, fajnie to wygląda - przynajmniej na zdjęciu Sfera jest fajna, łatwo ją zestawić z innymi elementami, niekoniecznie z tej samej serii. Mam nietypową wannę i tylko Catalano Sfera mi do niej pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Bami ja tez się własnie zastanawiam nad cienka deska do Sfery - niestety nigdzie nie mogę jej zobaczyć na zywo - widziałam tylko w katalogu - jak będziesz miec mozliwosć to proszę zrób fotkę. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bami ja tez się własnie zastanawiam nad cienka deska do Sfery - niestety nigdzie nie mogę jej zobaczyć na zywo - widziałam tylko w katalogu - jak będziesz miec mozliwosć to proszę zrób fotkę. http://i3.fmix.pl/fmi2498/2839c0f3000ad87851601a4e/zdjecie.jpg Ok, tyle, że może to nastąpić nieprędko Na zachętę mogę powiedzieć, że widziałam na żywo w sklepie i jest świetna - tak jak na powyższym obrazku. Tworzywo jest białe, a sama deska dosyć ciężka (pomimo "cienkości"). Całość wygląda bardzo ekskluzywnie i nietypowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Możemy ? Musimy! Pan Jerzy wczoraj dał radę z moim podświetlanym lustrem Astrolighting zapytajcie bo to nie jedyny producent z tego typu lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 zapytajcie bo to nie jedyny producent z tego typu lampami Bami, to daj znać jak coś będziesz wiedziała, ja też dam jakby co ja muszę jeszcze od niego odebrać moje kolejne 2 gluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts