Sharlotka 19.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak się dowiesz, to napisz:DJa też mam mieć płytę indukcyjną - najchętniej taką zupełnie "gładką", bez widocznych pól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak się dowiesz, to napisz:D Ja też mam mieć płytę indukcyjną - najchętniej taką zupełnie "gładką", bez widocznych pól. Marzy mi się Kupperschbusch. Z naciskiem na MARZY. To firma od lat produkująca profesjonalne gadżety, mają linie "domowe". Tylko ceny domowe nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 przedwczoraj miałam okazję przedyskutować wyposażenie mojej kuchni z jednym z topowych polskich kucharzy i z jego mniej medialnym, ale równie utalentowanym kolegą ; namówili mnie na indukcję... Wyciągnęłam tez od nich kilka praktycznych rad i.... dostałam zaproszenie do ich kuchni, zeby trochę popodglądać i się pouczyć a zawsze wszyscy twierdzili ze prawdziwi kucharze nie "uznają" indukcji i musi byc gaz a czy coś poza domino wpadło Ci w oko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 eeeeeeeeeee- to ja raczej pozostanę przy marce Siemens czy Bosch.Na takie po 10-20 tysiaków mnie nie stać, ani nie wydałabym takich pieniędzy na sprzęt, który służy TYLKO do gotowania/ smażenia- wiem, narażam się niektórym:D - ale odkąd wiem z pierwszej ręki (od pracownika linii montażowej), że super drogi, szykowny i ekskluzywny Gaggenau jest montowany na tej samej linii, co dwa wyżej wymienione (zmieniają się oczywiście tabliczki, obudowy, pewnie podzespoły ma ciut lepsze niż "pospolite" marki itp), to szybko mi wywietrzały z głowy takie cuda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a zawsze wszyscy twierdzili ze prawdziwi kucharze nie "uznają" indukcji i musi byc gaz a czy coś poza domino wpadło Ci w oko ? Ivy, i ja tak twierdziłam... Więc zapytałam Prawdziwych bez wątpienia kucharzy, w ich własnej kuchni. Gotują na indukcji. O jakości jedzenia nie wspomnę, znakomite to za mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 eeeeeeeeeee- to ja raczej pozostanę przy marce Siemens czy Bosch. Na takie po 10-20 tysiaków mnie nie stać, ani nie wydałabym takich pieniędzy na sprzęt, który służy TYLKO do gotowania/ smażenia- wiem, narażam się niektórym:D - ale odkąd wiem z pierwszej ręki (od pracownika linii montażowej), że super drogi, szykowny i ekskluzywny Gaggenau jest montowany na tej samej linii, co dwa wyżej wymienione (zmieniają się oczywiście tabliczki, obudowy, pewnie podzespoły ma ciut lepsze niż "pospolite" marki itp), to szybko mi wywietrzały z głowy takie cuda:D Kurczę, ale mnie zaskoczyłaś... Sprzęt już wybrałam - wszystko Bosch oprócz okapu Falmec'a. A Kuppersbusch ma piekarnik parowo-konwekcyjny, o którym marzę... Płyty indukcyjne też ma fantastyczne, ale ta, która mi się podoba (bez pól) kosztuje 7 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja też byłam zaskoczona, nie ukrywam. Ale (wiem, nie zaczyna się zdania od ale) skoro on namawia nas na Boscha i/lub Siemensa, bez szaleństw,fanaberii i pogoni za Wielkimi Markami i Ekskluzywnymi Nazwami, a je również produkuje, to ja mu ufam - jest zdroworozsądkowy, jak my: sprzęt ma spełniać swą rolę, działać bezawaryjnie, najlepiej jak najdłużej, i TYLE:) Ale, ale!!!! Ty masz już wc-ty i umywalki????? No i limonkową ścianę - ale to przemalujesz, spox:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Bami, a jaka ta limonka była? Bo ja synkowi chciałam pomalować na zielono, myślałam o takim jasnym zielonym, takiej limonce jasnej Z jakiej firmy i który numerek? Nawet myślałam że mogłybyśmy się w weekend umówić ale synek mi się znów rozchorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No pewnie Ciacho, mam WC-ty, umywalki, baterie (nie wszystkie), już nawet maluję nie mam: tynku i drewna na elewacji, podbitki, drzwi zewnętrznych (na szczęście juz skonfigurowane), kostki, ogrodzenia, tarasu....kuchni, schodów, zabudowy garderób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Bami, a jaka ta limonka była? Bo ja synkowi chciałam pomalować na zielono, myślałam o takim jasnym zielonym, takiej limonce jasnej Z jakiej firmy i który numerek? Nawet myślałam że mogłybyśmy się w weekend umówić ale synek mi się znów rozchorował limonka była cudna, zaraz postaram się wstawić. Była piękna, ale po wejściu do pokoju można było dostać szału. Numerek mogę Ci spisać jutro. Ja co prawda mam dzieci zdrowe, ale i tak w ten weekend nie dam rady: mam Mamę w szpitalu (do środy)i moj mąż wyjeżdża w niedzielę. Generalnie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Wstawiam ku przestrodze i ogólnej wesołości http://images48.fotosik.pl/670/2a8ea587a98eb4b3med.jpg http://images36.fotosik.pl/453/2ee49ce42a665528med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Sami zobaczcie, że nic się nie wydarzyło... to dla Lucka żądnego zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Basia, dziękuję bardzo !!! Teraz się na trochę odczepię W sumie to rzadko pokazujesz zdjęcia a masz piękne przestrzenie Bardzo podoba mi się na górze rozwiązanie z garderobami, salon i kuchnia też wyglądają super Limonka rzeczywiście żywa A co będzie na podłodze w kuchni? Drewno? Kiedy je kładziesz? Jeszcze trochę zostało, ale zobaczysz, jak w końcu przyjdą wykonawcy to myślę że kilka dni i będzie drastyczna zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.04.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A nie, to chyba nie była kuchnia...co to za pomieszczenie z narożnym oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A nie, to chyba nie była kuchnia...co to za pomieszczenie z narożnym oknem? gabinet. kuchnia jest z tunelami na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.04.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Basia, dziękuję bardzo !!! Teraz się na trochę odczepię W sumie to rzadko pokazujesz zdjęcia a masz piękne przestrzenie Bardzo podoba mi się na górze rozwiązanie z garderobami, salon i kuchnia też wyglądają super Limonka rzeczywiście żywa A co będzie na podłodze w kuchni? Drewno? Kiedy je kładziesz? Jeszcze trochę zostało, ale zobaczysz, jak w końcu przyjdą wykonawcy to myślę że kilka dni i będzie drastyczna zmiana Otóż drastyczna zmiana nastąpiła JUŻ... jedna ze ścian, sufit oraz podciąg w gabinecie z narożnym oknem są w kolorze gorzkiej czekolady dwie ściany (na razie) w salonie są czarne wyszły boooosko burgund widziałam na razie na próbce i ...po prostu brak mi słów viva Chris- kolorysta Zachowawczy dotąd Strategiczny był wniebowzięty, szczególnie, gdy odpaliliśmy iluminację pod onyx Lucku podłoga w kuchni już jest - biały gres, taki jak na całym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.04.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Otóż drastyczna zmiana nastąpiła JUŻ... jedna ze ścian, sufit oraz podciąg w gabinecie z narożnym oknem są w kolorze gorzkiej czekolady dwie ściany (na razie) w salonie są czarne wyszły boooosko burgund widziałam na razie na próbce i ...po prostu brak mi słów viva Chris- kolorysta Zachowawczy dotąd Strategiczny był wniebowzięty, szczególnie, gdy odpaliliśmy iluminację pod onyx Lucku podłoga w kuchni już jest - biały gres, taki jak na całym dole. wow, to super!! a zrobiłaś zdjęcia żeby nam pokazać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.04.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Bami, tyle zmian, a Ty nam wrzucasz stare fotki Dawaj te czernie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.04.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Bami, tyle zmian, a Ty nam wrzucasz stare fotki Dawaj te czernie! Wrzuciłam wcale nie stare, bo Lucka się wkurzyła i nawet jęzor pokazywała a czarne zrobiłam dopiero dziś i jak tylko mi dzieciaki pozwolą to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wrzuciłam wcale nie stare, bo Lucka się wkurzyła i nawet jęzor pokazywała a czarne zrobiłam dopiero dziś i jak tylko mi dzieciaki pozwolą to wrzucę Widzę że Cię ruszył ten język Obiecuję że już nie będę, ale zobacz jak zadziałało skoro zdjęcia robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts