bami 20.04.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Widzę że Cię ruszył ten język Obiecuję że już nie będę, ale zobacz jak zadziałało skoro zdjęcia robisz i co z tego, skoro nie mogę znaleźć kabelka od aparatu??? Normalnie diabeł ogonem przykrył Lucek napisz mi pliz, może na priv, ile wyszła Ci finalna cena za drzwi... Moja całościowa oferta od W nie daje mi spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.04.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No dobrze, kabelek znaleziony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.04.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jedna z czarnych ścian (TV) Teraz ściana pod onyx: Coś moje fotki nie chcą przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.04.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bami, bardzo ładnie wyszło a jak dojdzie jeszcze onyx to będzie czad Pokażesz jeszcze czekoladowy gabinet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.04.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 o ja pierniczę. Świetna ta czerń, taka aksamitna, porażająca, mocna, a przy tym wydaje się "miła" w dotyku!!!!!Bamka,jakie masz parapety wewnętrzne? Z jasnego kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.04.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bami, bardzo ładnie wyszło a jak dojdzie jeszcze onyx to będzie czad Pokażesz jeszcze czekoladowy gabinet? Spróbuję, wczoraj mój komp odmówił współpracy Sorry za ciapki, które zrobiły się na obiektywie I jeszcze iluminacja podonyksowa: I drewno na schody z burgundem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.04.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) o ja pierniczę. Świetna ta czerń, taka aksamitna, porażająca, mocna, a przy tym wydaje się "miła" w dotyku!!!!! Bamka, jakie masz parapety wewnętrzne? Z jasnego kamienia? Dzięki Ciacho, nam się bardzo podoba, chociaż zdajemy sobie sprawę, że może tylko nam I może jeszcze Chrisowi.... Taki efekt to bez wątpienia zasługa Janka, zrobił idealną powierzchnię Na dole nie mam parapetów, bo okna są do podłogi W kuchni parapet będzie taki jak blat i ściana z oknem: z ciemnego spieku kwarcowego. W pralniokotłowni parapet łączy mi się z blatem obok zlewu i jest pokryty białymi płytkami. Na klatce schodowej parapet jest z drewna - ma grubość stopnia czyli 11 cm. O tu: A na górze z jasnego konglomeratu: to nasza sypialnia - ściana z przyszłym łóżkiem, po bokach wejścia do garderób Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nie wiem dlaczego nie dostaję powiadomień! Wy też? BAMI - ale ta powierzchnia pod onyks jest mega wielka!!!!!! Szczena mi opadła! Kolory odważne, nie powiem. I to są kolory, które w moim odczuciu dają oczom odpoczynek. Chciałam powiedzieć, że limonka się mi podoba. Świetny kolor jako dodatek. Choć na całą ścianę to faktycznie masz rację zbyt intensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nie wiem dlaczego nie dostaję powiadomień! Wy też? BAMI - ale ta powierzchnia pod onyks jest mega wielka!!!!!! Szczena mi opadła! Kolory odważne, nie powiem. I to są kolory, które w moim odczuciu dają oczom odpoczynek. Chciałam powiedzieć, że limonka się mi podoba. Świetny kolor jako dodatek. Choć na całą ścianę to faktycznie masz rację zbyt intensywny. Dzięki adk, jeżeli będziesz chciała wykorzystać gdzieś tę limonkę, to mi zostały ponad 3 litry.... Jest naprawdę piękna, tylko w małej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 22.04.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 I jeszcze iluminacja podonyksowa: [ATTACH=CONFIG]184859[/ATTACH] A mi sie strasznie podoba iluminacja w stanie obecnym . :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.04.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 A mi sie strasznie podoba iluminacja w stanie obecnym . :yes: A mnie się podoba zachodzące słońce rozświetlające łupek ech, kamień to piękny materiał ... mam nadzieję, ze onyks nie zepsuje iluminacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Tak, iluminacja jest faktycznie piękna ale ja myślę że jak dojdzie onyx też będzie cudnie Nie jestem tylko do końca przekonana do tego ciemnego sufitu, czy nie czuje się że gabinet jest niższy? Ja chyba tutaj jestem za dużą tradycjonalistką Bami, a zerkniesz na moje propozycje kostkowe? Bo znów nie wiemy co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.04.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie jestem tylko do końca przekonana do tego ciemnego sufitu, czy nie czuje się że gabinet jest niższy? Ja chyba tutaj jestem za dużą tradycjonalistką Dokładnie tak jest ale mi to nie przeszkadza a ja znowu z tradycjami wnętrzarskimi to jestem raczej na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.04.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzięki adk, jeżeli będziesz chciała wykorzystać gdzieś tę limonkę, to mi zostały ponad 3 litry.... Jest naprawdę piękna, tylko w małej ilości Pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.04.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie zdążyłam niestety pstryknąć fotki zafugowanego dołu...bo szybki pan Krzysio już ją zafoliował, ale... Po raz kolejny się powtórzę, ze biały mat był strzałem w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Pierwsza warstwa burgundu na górze już jest trochę mnie przytkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Pierwsza warstwa burgundu na górze już jest trochę mnie przytkało pozytywnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 pozytywnie ?? Nie jestem pewna... Chyba taaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Bami możesz puścić kciuki! Mam prąd!!!!!!!! Na prowizorce, ale mam!!!!! Albo wiesz...lepiej teraz trzymaj za docelową linię w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.04.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Bami możesz puścić kciuki! Mam prąd!!!!!!!! Na prowizorce, ale mam!!!!! Albo wiesz...lepiej teraz trzymaj za docelową linię w tym roku Super!!! No to teraz pójdziesz na całość To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts