Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Bami!

Skoro bedziesz miec kuchnie szara jak ja to jaki kolor robisz na scianach? Masz kuchnie polaczona z salonem?

Mysle nad kolorami i u mnie kuchnia z salonem polaczona. Wypadaloby dac ten szary w salonie a ja chcialam cos mocniejszego a teraz nie wiem czy bedzie razem gralo.

Ja chciałam biały, ale Chris upiera sie przy kolorze, który nazywa sie "szarość zen". W kuchni do pomalowania mam w zasadzie jedynie sufit i jedną ścianę (na której będzie TV i nie ma tam żadnej zabudowy) - będą w tym samym kolorze, pewnie zen ;)

Jest bardzo fajny, taki nieoczywisty szary

Moja kuchnia nie jest połączona z salonem - jedynie z jego częścią jadalnianą

Ja chciałam biały, ale Chris upiera sie przy kolorze, który nazywa sie "szarość zen". W kuchni do pomalowania mam w zasadzie jedynie sufit i jedną ścianę (na której będzie TV i nie ma tam żadnej zabudowy) - będą w tym samym kolorze, pewnie zen ;)

Jest bardzo fajny, taki nieoczywisty szary

Moja kuchnia nie jest połączona z salonem - jedynie z jego częścią jadalnianą

A jakie kolory beda w salonie?

Bami, poookaż zdjęcia. Jestem bardzo ciekaw efektów kolorystycznych.

Porobiłam masę zdjęć, ale zdaje się, ze układ optyczny mojego aparatu bardzo ucierpiał od budowlanego pyłu :( Myślałam, ze to obiektyw jest brudny, ale nie...ciapki są chyba w środku :eek:. Chyba uśmierciłam to urządzenie...

Fotki są całe uciapane - wygląda to okropnie... Muszę zrobić nowe.

Tylko, ze chyba juz po zrobieniu podłóg - obecny efekt jest przeznaczony raczej dla ludzi o bogatej wyobraźni i/lub mocnych nerwach ;)

Strategiczny na przykład nie moze tam pojechać :)

Podkręcasz moją ciekawość. Uwzględniając moje wyczyny budowlane muszę mieć mocne nerwy. Dawaj :)

Doc, jak Cię czytam - powtórzysz zdaje się moją drogę ;)

wyczuwam pewne podobieństwo działania

tez mnie początkowo fascynowały typy charakterologiczne w branży budowlanej - dziś mam na nich wszystkich alergię

naprawde zdjęcia się nie nadają - wszystko na nich wygląda jeszcze gorzej, niż w rzeczywistości ;)

na pocieszenie w związku z kolorami mam to, ze moja fryzjerka Natalia dziś (jak zwykle) nie zawiodła i kolor moich włosów jest taki, jak ma być.

Strategiczny przyszedł, obejrzał zdjęcia z budowy (jakoś dał radę ) oraz fryzurę żony (niezmienną od kilku lat) i stwierdził, ze Ziemia kręci się dalej... Przecież ściany można przemalować. Byłoby gorzej, gdyby Natalia nawaliła...

Doc, jak Cię czytam - powtórzysz zdaje się moją drogę ;)

wyczuwam pewne podobieństwo działania

tez mnie początkowo fascynowały typy charakterologiczne w branży budowlanej - dziś mam na nich wszystkich alergię

Mogę się denerwować, albo śmiać. Wolę to drugie. A poza tym to oczywiście spotyka się różnych dziwaków. Ale jak dobrze robią i uczciwie, to wybaczy się im wszystko. I śmiać się nie chce.

naprawde zdjęcia się nie nadają - wszystko na nich wygląda jeszcze gorzej, niż w rzeczywistości ;)

na pocieszenie w związku z kolorami mam to, ze moja fryzjerka Natalia dziś (jak zwykle) nie zawiodła i kolor moich włosów jest taki, jak ma być.

Strategiczny przyszedł, obejrzał zdjęcia z budowy (jakoś dał radę ) oraz fryzurę żony (niezmienną od kilku lat) i stwierdził, ze Ziemia kręci się dalej... Przecież ściany można przemalować. Byłoby gorzej, gdyby Natalia nawaliła...

Kobiety... ;)

Ufff...ja odetchnęłam :D

Ale burgund chętnie zobaczę, bo też za mną chodzi ;)

lucek, postaram sie pokazać, jak wrócę do domu.

ale jest raczej "hardkorowo" ;) jak mówi Beata "dupę urywa" - i to w tym dosłownym sensie. Najlepiej byłoby zobaczyć na własne oczęta ;)

P.S. Cholerna majówka: zimno, pada i mam zapalenie ucha - ostatni raz miałam w głębokiej podstawówce :(

Bamka,

czyli wykańczasz męża nerwowo kolorami na górze:lol2:

Niedobra dziewczynka:lol2:

ciasteczko, o dziwo, mojemu mężowi się podoba. On już tak ma, ze uwielbia zadziwiać otoczenie :)

A moja Mama, gdy powiedziałam o czarnych ścianach w salonie, wzięła to za żart :D

lucek, postaram sie pokazać, jak wrócę do domu.

ale jest raczej "hardkorowo" ;) jak mówi Beata "dupę urywa" - i to w tym dosłownym sensie. Najlepiej byłoby zobaczyć na własne oczęta ;)

P.S. Cholerna majówka: zimno, pada i mam zapalenie ucha - ostatni raz miałam w głębokiej podstawówce :(

O rety, współczuję ucha, bo to chyba jedna z gorszych chorób :(

a jak wrócisz to chętnie burgundy zobaczę :hug: