Beata Weronika 28.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Hej Bami!Skoro bedziesz miec kuchnie szara jak ja to jaki kolor robisz na scianach? Masz kuchnie polaczona z salonem?Mysle nad kolorami i u mnie kuchnia z salonem polaczona. Wypadaloby dac ten szary w salonie a ja chcialam cos mocniejszego a teraz nie wiem czy bedzie razem gralo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.04.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Hej Bami! Skoro bedziesz miec kuchnie szara jak ja to jaki kolor robisz na scianach? Masz kuchnie polaczona z salonem? Mysle nad kolorami i u mnie kuchnia z salonem polaczona. Wypadaloby dac ten szary w salonie a ja chcialam cos mocniejszego a teraz nie wiem czy bedzie razem gralo. Ja chciałam biały, ale Chris upiera sie przy kolorze, który nazywa sie "szarość zen". W kuchni do pomalowania mam w zasadzie jedynie sufit i jedną ścianę (na której będzie TV i nie ma tam żadnej zabudowy) - będą w tym samym kolorze, pewnie zen Jest bardzo fajny, taki nieoczywisty szary Moja kuchnia nie jest połączona z salonem - jedynie z jego częścią jadalnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ja chciałam biały, ale Chris upiera sie przy kolorze, który nazywa sie "szarość zen". W kuchni do pomalowania mam w zasadzie jedynie sufit i jedną ścianę (na której będzie TV i nie ma tam żadnej zabudowy) - będą w tym samym kolorze, pewnie zen Jest bardzo fajny, taki nieoczywisty szary Moja kuchnia nie jest połączona z salonem - jedynie z jego częścią jadalnianą A jakie kolory beda w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.04.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A jakie kolory beda w salonie? Ściany są czarne i białe, sufit tez zostaje biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Super!!! No to teraz pójdziesz na całość To kiedy przeprowadzka? Będę się cieszyć jak uda się w tym roku. Celowałam na koniec sierpnia, ale nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 29.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Bami, poookaż zdjęcia. Jestem bardzo ciekaw efektów kolorystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.04.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Bami, poookaż zdjęcia. Jestem bardzo ciekaw efektów kolorystycznych. Porobiłam masę zdjęć, ale zdaje się, ze układ optyczny mojego aparatu bardzo ucierpiał od budowlanego pyłu Myślałam, ze to obiektyw jest brudny, ale nie...ciapki są chyba w środku . Chyba uśmierciłam to urządzenie... Fotki są całe uciapane - wygląda to okropnie... Muszę zrobić nowe. Tylko, ze chyba juz po zrobieniu podłóg - obecny efekt jest przeznaczony raczej dla ludzi o bogatej wyobraźni i/lub mocnych nerwach Strategiczny na przykład nie moze tam pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 29.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Podkręcasz moją ciekawość. Uwzględniając moje wyczyny budowlane muszę mieć mocne nerwy. Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.04.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Podkręcasz moją ciekawość. Uwzględniając moje wyczyny budowlane muszę mieć mocne nerwy. Dawaj Doc, jak Cię czytam - powtórzysz zdaje się moją drogę wyczuwam pewne podobieństwo działania tez mnie początkowo fascynowały typy charakterologiczne w branży budowlanej - dziś mam na nich wszystkich alergię naprawde zdjęcia się nie nadają - wszystko na nich wygląda jeszcze gorzej, niż w rzeczywistości na pocieszenie w związku z kolorami mam to, ze moja fryzjerka Natalia dziś (jak zwykle) nie zawiodła i kolor moich włosów jest taki, jak ma być. Strategiczny przyszedł, obejrzał zdjęcia z budowy (jakoś dał radę ) oraz fryzurę żony (niezmienną od kilku lat) i stwierdził, ze Ziemia kręci się dalej... Przecież ściany można przemalować. Byłoby gorzej, gdyby Natalia nawaliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 29.04.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 na pocieszenie w związku z kolorami mam to, ze moja fryzjerka Natalia dziś (jak zwykle) nie zawiodła i kolor moich włosów jest taki, jak ma być. I to najważniejsze . Strasznie jestem ciekawa efektów kolorystycznych na ścianach, skoro fryzura niezmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Oj Aniołku! Dawaj te kolorystyczne ciapki... !!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 01.05.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Doc, jak Cię czytam - powtórzysz zdaje się moją drogę wyczuwam pewne podobieństwo działania tez mnie początkowo fascynowały typy charakterologiczne w branży budowlanej - dziś mam na nich wszystkich alergię Mogę się denerwować, albo śmiać. Wolę to drugie. A poza tym to oczywiście spotyka się różnych dziwaków. Ale jak dobrze robią i uczciwie, to wybaczy się im wszystko. I śmiać się nie chce. naprawde zdjęcia się nie nadają - wszystko na nich wygląda jeszcze gorzej, niż w rzeczywistości na pocieszenie w związku z kolorami mam to, ze moja fryzjerka Natalia dziś (jak zwykle) nie zawiodła i kolor moich włosów jest taki, jak ma być. Strategiczny przyszedł, obejrzał zdjęcia z budowy (jakoś dał radę ) oraz fryzurę żony (niezmienną od kilku lat) i stwierdził, ze Ziemia kręci się dalej... Przecież ściany można przemalować. Byłoby gorzej, gdyby Natalia nawaliła... Kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.05.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Bamka,czyli wykańczasz męża nerwowo kolorami na górze:lol2:Niedobra dziewczynka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.05.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ściany są czarne i białe, sufit tez zostaje biały Ufff...ja odetchnęłam Ale burgund chętnie zobaczę, bo też za mną chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.05.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Oj Aniołku! Dawaj te kolorystyczne ciapki... !!! :cool: Ale nie teraz Raśku, jestem poza cywilizacją, z netem w telefonie... chciałam jeszcze zauważyć i się poskarżyć, ze Twój faworyt przechodzi sam siebie - o ile to w ogóle jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.05.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ufff...ja odetchnęłam Ale burgund chętnie zobaczę, bo też za mną chodzi lucek, postaram sie pokazać, jak wrócę do domu. ale jest raczej "hardkorowo" jak mówi Beata "dupę urywa" - i to w tym dosłownym sensie. Najlepiej byłoby zobaczyć na własne oczęta P.S. Cholerna majówka: zimno, pada i mam zapalenie ucha - ostatni raz miałam w głębokiej podstawówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.05.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Kobiety... doktorze, widzę, ze nie znajduję Twojego zrozumienia - zupełnie niesłusznie... Uzyskanie właściwego odcienia koloru blond jest wielką sztuką: mały błąd i kolor wygląda tandetnie a nam znowu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.05.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Bamka, czyli wykańczasz męża nerwowo kolorami na górze:lol2: Niedobra dziewczynka:lol2: ciasteczko, o dziwo, mojemu mężowi się podoba. On już tak ma, ze uwielbia zadziwiać otoczenie A moja Mama, gdy powiedziałam o czarnych ścianach w salonie, wzięła to za żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.05.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 lucek, postaram sie pokazać, jak wrócę do domu. ale jest raczej "hardkorowo" jak mówi Beata "dupę urywa" - i to w tym dosłownym sensie. Najlepiej byłoby zobaczyć na własne oczęta P.S. Cholerna majówka: zimno, pada i mam zapalenie ucha - ostatni raz miałam w głębokiej podstawówce O rety, współczuję ucha, bo to chyba jedna z gorszych chorób a jak wrócisz to chętnie burgundy zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.05.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Muszę szybko podjąć decyzję, czy fronty w kuchni mają być matowe czy w połysku... I niestety mam wrażenie, ze obojętnie, jakie wybiorę, będę żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts