Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

o kurcze, to słabo z tymi schodami :eek: a czy pan Darek nie powinien w takim razie przygotwać innych stopni?

Fajnie że reszta idzie dobrze :)

To chyba nic nie da. Ustaliliśmy (i tak wynika z grubości wylanego stopnia), że finalnie grubość obłożonego drewnem ma wynosić 11 cm. A prześwit ma 10....

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fakt jeszcze burgund na ścianach nie wyszedł, ale kolor jako kolor wybrałaś ciekawy.

?

no raczej wyszedł, tak właśnie wygląda oglądanie kolorów w necie...

gdyby mi wyszedł buraczkowy, napisalabym, ze jest buraczkowy...

a moze to jedynie kwestia nazewnictwa :) jedni widzą burgund, inni buraczkowy, ktoś widzi "szarość zen " ;), inny - po prostu bury albo ścianę w kolorze brudu :)

Burgund u mnie też jak zabielony barszcz:cool:

no ja nie wytrzymam!!! Zabielony???? Wynika z tego, ze na ścianie mam buraki, a myślę, ze to burgund :lol2:

Ale jakie masz równiutkie ściany

Wszędzie gładzie?

:yes: Gładzie made by Janek - są idealne

I kiedy będziesz kładła te spieki na ścianie Śliczna Blondyneczko???

Balbi, spieki to tylko na jednej ścianie - tej z oknem w kuchni. I na frontach na niskiej zabudowie - na tej samej ścianie. I na wyspie - czyli niska zabudowa w spieku. Zabudowa wysoka w szarym połysku. Ale wymyśliłam coś jeszcze - drzwi do pomieszczeń gospodarczych z kuchni też mam ochotę pokryć spiekiem - kupiłam pewien zapas, więc jezeli żadna z płyt nie trzaśnie, to kto wie :)

bardzo ładnie mnie nazwałaś :hug:- ale muszę sprostować - w chwili obecnej powiedzmy, ze jestem blondynką nadgryzioną zębem czasu ;)

bami fajnie z tymi kolorami u Was wyszlo... czern, szarosc i iiiiii ten no... jak to wszyscy mowia to i ja sie przyznac musze : buraczkowy ;)

przez ten twoj burgund wlasnie barszcz czerwony gotuje, smaka mi dziewczyny narobily :lol2::lol2::lol2::lol2:

czy moglabym poprosic o wyjasnienie mi glupiutkiej blondynce, co to sa te onyx'y ? bo zerkam na necie i wyskakuje jak nie jubiler to zespol muzyczny :oops:

czy to sa te lampki na czarnej scianie ? tak? :cool:

co to sa te onyx'y ? bo zerkam na necie i wyskakuje jak nie jubiler to zespol muzyczny :oops:

czy to sa te lampki na czarnej scianie ? tak? :cool:

hihihi, Mmelisa jubiler to dobra strona :lol2:

Bami ma kawał ściany z kamienia od jubilera, podświetloną tymi lampkami na czarnej ścianie, tzn na razie ma tylko lampki ale potem będzie jeszcze też kamień :)

Efekt chyba będzie taki :)

http://www.focus-stones.pl/shared/upload/editor/porady/onyx1.jpg

o zesz w morde jeza :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

to ja poczekam na efekt finalny bo starsznie jestem jego ciekawa :popcorn:

w sumie z tym jubilerem to nie moja wina, ze tak wujcio google mi pokazywal :oops:

ale ta sciana to jak bursztyn oswietlony wyglada,..wiec cos wspolnego z nim ma :D

ale ja jestem debesciara :lol2::lol2::lol2::lol2:

Kobieta dopiero po osiągnięciu odpowiedniego wieku jest kobietą, a nie podlotkiem. W związku z tym o żadnym nadgryzieniu zębem czasu nie może być mowy!

Och Doktorze, jak pięknie wybrnąłeś :)

ciekawe, co powiedziałbyś o paniach w naprawdę starszym wieku, które podlotkami przestały być, powiedzmy, półwiecze temu ;)

tu w pokoju Starszaka:

[ATTACH=CONFIG]188420[/ATTACH]

i w pokoju malucha:

[ATTACH=CONFIG]188422[/ATTACH]

No, kolory fajne, ale sufit to masz chyba trochę nierówny:cool:

Żartuję! Rozumiem, że to tylko tak na zdjęciu:yes:?

To przez zazdrość, która mnie zjada z powodu obłędnie gładkich ścian...

Kiedy będziesz miała zamontowane te spieki???