bami 09.05.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 o kurcze, to słabo z tymi schodami a czy pan Darek nie powinien w takim razie przygotwać innych stopni? Fajnie że reszta idzie dobrze To chyba nic nie da. Ustaliliśmy (i tak wynika z grubości wylanego stopnia), że finalnie grubość obłożonego drewnem ma wynosić 11 cm. A prześwit ma 10.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.05.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 A oto "szarość zen" na kuchennym suficie i jednej ze ścian. Widać też burgund z hallu - jeszcze w mazy, wymaga kolejnej warstwy farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 szarość bardzo ładna burgund taki jasny buraczkowy u mnie na monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.05.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 szarość bardzo ładna burgund taki jasny buraczkowy u mnie na monitorze to dopiero byłaby katastrofa... zamawialiśmy burgund, a nie barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Bardzo ładna szarość burgund za mały żeby coś powiedzieć, u mnie też buraczkowy chyba mam niedosyt Twoich wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.05.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 to dopiero byłaby katastrofa... zamawialiśmy burgund, a nie barszcz Fakt jeszcze burgund na ścianach nie wyszedł, ale kolor jako kolor wybrałaś ciekawy. Czy tez na hasło burgund myślisz od razu o winie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.05.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Fakt jeszcze burgund na ścianach nie wyszedł, ale kolor jako kolor wybrałaś ciekawy. ? no raczej wyszedł, tak właśnie wygląda oglądanie kolorów w necie... gdyby mi wyszedł buraczkowy, napisalabym, ze jest buraczkowy... a moze to jedynie kwestia nazewnictwa jedni widzą burgund, inni buraczkowy, ktoś widzi "szarość zen " , inny - po prostu bury albo ścianę w kolorze brudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.05.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Szary pięęęękny!Burgund u mnie też jak zabielony barszcz:cool:Ale jakie masz równiutkie ściany:eek:Wszędzie gładzie?I kiedy będziesz kładła te spieki na ścianie Śliczna Blondyneczko:)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Burgund u mnie też jak zabielony barszcz:cool: no ja nie wytrzymam!!! Zabielony???? Wynika z tego, ze na ścianie mam buraki, a myślę, ze to burgund Ale jakie masz równiutkie ściany Wszędzie gładzie? Gładzie made by Janek - są idealne I kiedy będziesz kładła te spieki na ścianie Śliczna Blondyneczko??? Balbi, spieki to tylko na jednej ścianie - tej z oknem w kuchni. I na frontach na niskiej zabudowie - na tej samej ścianie. I na wyspie - czyli niska zabudowa w spieku. Zabudowa wysoka w szarym połysku. Ale wymyśliłam coś jeszcze - drzwi do pomieszczeń gospodarczych z kuchni też mam ochotę pokryć spiekiem - kupiłam pewien zapas, więc jezeli żadna z płyt nie trzaśnie, to kto wie bardzo ładnie mnie nazwałaś - ale muszę sprostować - w chwili obecnej powiedzmy, ze jestem blondynką nadgryzioną zębem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 10.05.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ale, że co??? Po 30/40 ce nie można być ślicznym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) Ale, że co??? Po 30/40 ce nie można być ślicznym ? No można...tyle, że nadgryzionym zębem czasu Może jedyny mężczyzna tu zaglądający zajmie stanowisko - tak, to do Ciebie, doktorze! Edytowane 10 Maja 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 10.05.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Kobieta dopiero po osiągnięciu odpowiedniego wieku jest kobietą, a nie podlotkiem. W związku z tym o żadnym nadgryzieniu zębem czasu nie może być mowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 bami fajnie z tymi kolorami u Was wyszlo... czern, szarosc i iiiiii ten no... jak to wszyscy mowia to i ja sie przyznac musze : buraczkowy przez ten twoj burgund wlasnie barszcz czerwony gotuje, smaka mi dziewczyny narobily :lol2::lol2: czy moglabym poprosic o wyjasnienie mi glupiutkiej blondynce, co to sa te onyx'y ? bo zerkam na necie i wyskakuje jak nie jubiler to zespol muzyczny czy to sa te lampki na czarnej scianie ? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 co to sa te onyx'y ? bo zerkam na necie i wyskakuje jak nie jubiler to zespol muzyczny czy to sa te lampki na czarnej scianie ? tak? hihihi, Mmelisa jubiler to dobra strona Bami ma kawał ściany z kamienia od jubilera, podświetloną tymi lampkami na czarnej ścianie, tzn na razie ma tylko lampki ale potem będzie jeszcze też kamień Efekt chyba będzie taki http://www.focus-stones.pl/shared/upload/editor/porady/onyx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 o zesz w morde jeza :jawdrop::jawdrop: to ja poczekam na efekt finalny bo starsznie jestem jego ciekawa w sumie z tym jubilerem to nie moja wina, ze tak wujcio google mi pokazywal ale ta sciana to jak bursztyn oswietlony wyglada,..wiec cos wspolnego z nim ma ale ja jestem debesciara :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) Dzięki, Lucuś mnie wyręczyła tyle, ze u mnie kamień nie jest taki ładny, bardziej... buraczkowy Muszę o tym buraczkowym powiedzieć Chrisowi, juz sobie wyobrażam, jak się zapieni Edytowane 10 Maja 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Kobieta dopiero po osiągnięciu odpowiedniego wieku jest kobietą, a nie podlotkiem. W związku z tym o żadnym nadgryzieniu zębem czasu nie może być mowy! Och Doktorze, jak pięknie wybrnąłeś ciekawe, co powiedziałbyś o paniach w naprawdę starszym wieku, które podlotkami przestały być, powiedzmy, półwiecze temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 tu w pokoju Starszaka: i w pokoju malucha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A teraz kuchnia już z oprawami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.05.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 tu w pokoju Starszaka: [ATTACH=CONFIG]188420[/ATTACH] i w pokoju malucha: [ATTACH=CONFIG]188422[/ATTACH] No, kolory fajne, ale sufit to masz chyba trochę nierówny:cool: Żartuję! Rozumiem, że to tylko tak na zdjęciu:yes:? To przez zazdrość, która mnie zjada z powodu obłędnie gładkich ścian... Kiedy będziesz miała zamontowane te spieki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts