Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bambino młode piękne i powabne, jak słyszę:D,

szarość piękna - elegancka i ponadczasowa. Buraczkowy dla mnie nieco kontrowersyjny, no ale wiem, że u Ciebie będzie sporo mocnych kolorów.

Ależ Ty masz tych opraw w kuchni????????:jawdrop::jawdrop:

Ilość jak w .......sali operacyjnej - pięknie i pięknie wkomponowane w sufit.

Ja chciałam u siebie dać skromniutko max ze 4 pojedyncze sztuki, ale najwidoczniej muszę to przemyśleć:D

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowny Dr_au :D

pozwolilam sobie wczoraj zacytowac Twoja wypowiedz na temat podlotka a kobiety mojemu M... alez byl pod wrazeniem tych slow :lol2:

oczywiscie nie wygadalam sie, ze wiem o tym z forum u bami :rotfl:

ilez to ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec na tym FM :cool:

Dzien dobry bami ;) ale wy macie tych oswietlen na suficie :jawdrop:

Muszę o tym buraczkowym powiedzieć Chrisowi, juz sobie wyobrażam, jak się zapieni :)

i jak? pewnie przyjal to ze spokojem na klate i jest ok :D

No, kolory fajne, ale sufit to masz chyba trochę nierówny:cool:

nierówno Moja Droga to mam raczej POD sufitem - że sama wmanewrowałam się w taką wnętrzarską improwizację z Chrisem na czele

To przez zazdrość, która mnie zjada z powodu obłędnie gładkich ścian...

to przez Janka. On nie wyobrażał sobie "bez gładzi" - i słusznie. Buraczkowy bez gładzi wyglądałby źle ;)

Kiedy będziesz miała zamontowane te spieki???

nieprędko niestety... I oczywiście Wam nie pokażę, bo będzie jak z burakami :p

nieprędko niestety... I oczywiście Wam nie pokażę, bo będzie jak z burakami :p

czekamy na spieki, nie ma , że nie pokażę :no: ...mogłam z tym buraczkowym nie zaczynać :cool: może pokaz jakies inne zdjęcie :D

Bambino młode piękne i powabne, jak słyszę:D,

Nieustająco :cool:

szarość piękna - elegancka i ponadczasowa. Buraczkowy dla mnie nieco kontrowersyjny

Szarość Drogie Ciacho jest zwyczajna i oklepana ;)

za to buraczkowy :rolleyes: jest niezwykły i oryginalny, po prostu nikt się na nim nie poznał :p

Ależ Ty masz tych opraw w kuchni????????

Ilość jak w .......sali operacyjnej - pięknie i pięknie wkomponowane w sufit.

Ja chciałam u siebie dać skromniutko max ze 4 pojedyncze sztuki, ale najwidoczniej muszę to przemyśleć

dokładnie tak miało być - jak na sali operacyjnej - planowałam oryginalne oświetlenie do takich sal (nawet pisałam kiedyś u Balbi o tym), ale wychodziło za drogo...

portzebuję tam dużo światła, bo spieki są prawie czarne

Bami z tymi buraczkami to byl taki zarcik... my takie kochane http://www.cheesebuerger.de/images/midi/engel/d035.gif wiec nie badz taka no http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a050.gif

to kiedy zobaczymy nowe zdjecia? :D

Bami - zapytaj mnie po prostu za jakieś 20-30 lat. Pewnie dostaniesz podobną odpowiedź... ;)

jeszcze nie oszalałam, pewnych tematów nie należy poruszać juz w pewnym wieku, by nie wprawiać w zakłopotanie rozmówcy.

Wszystkie jesteśmy tu niezwykle ukontentowane Twoim określeniem. Zawsze to trochę ładniej niż "nadgryziona zębem czasu"

i jak? pewnie przyjal to ze spokojem na klate i jest ok :D

powiem to Chrisowi osobiście, bo przez telefon nie zobaczę całości reakcji... Poza tym Chris ma nadciśnienie i w razie czego będę musiała go ratować

czekamy na spieki, nie ma , że nie pokażę :no: ...mogłam z tym buraczkowym nie zaczynać :cool: może pokaz jakies inne zdjęcie :D

mogę pokazać, buraczkowe :yes:

Mam też czekoladę, aż boję się myśleć, jak ją nazwiecie :o

Bami z tymi buraczkami to byl taki zarcik... my takie kochane http://www.cheesebuerger.de/images/midi/engel/d035.gif wiec nie badz taka no http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a050.gif

to kiedy zobaczymy nowe zdjecia? :D

no nie wiem...

moze jak trawertyn w łazience pan Rafał położy

Bami, świetnie wyglądają te oprawy, tym bardziej się cieszę :yes: Mój mąż już zakupił piłkę do cięcia kartongipsu i mam nadzieję że jutro powalczymy z oprawami ;)

A tych Cable Power do chłopaków w końcu nie kupujesz? Bo ja wciaż o nich myślę dla córki...ale za jakiś czas..

A wiesz jak Pan Jerzy nazwał Chrisa? Tylko nie wiem czy mogę napisać, choć fajne to było i chyba trafne :)

A wiesz jak Pan Jerzy nazwał Chrisa? Tylko nie wiem czy mogę napisać, choć fajne to było i chyba trafne :)

no jak???? Pisz szybciutko

Z cable power zrezygnowałam, chyba z lenistwa :(

A moze z braku czasu?

Bami - to nie kwestia komplementow, a logiki. Ja czuje sie młodo. W związku z tym ktoś, kto jest moim rowiesnikiem (nie mówiąc już o tych z późniejsza data urodzenia) jest młody. I tyle ;)
Bami - to nie kwestia komplementow, a logiki. Ja czuje sie młodo. W związku z tym ktoś, kto jest moim rowiesnikiem (nie mówiąc już o tych z późniejsza data urodzenia) jest młody. I tyle ;)

To ja mam tak samo :)

No....szalony designer :D

Musiał być pod jego wrażeniem :)

Pan Jerzy jak zwykle akuratny i subtelny :)

Chris jest kompletnie stuknięty! Szkoda, ze nie mogę Wam napisać, co mówi na temat projektantki, która projektowała nasze mieszkanie :rolleyes: