Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

Bambino młode piękne i powabne, jak słyszę:D,

szarość piękna - elegancka i ponadczasowa. Buraczkowy dla mnie nieco kontrowersyjny, no ale wiem, że u Ciebie będzie sporo mocnych kolorów.

Ależ Ty masz tych opraw w kuchni????????:jawdrop::jawdrop:

Ilość jak w .......sali operacyjnej - pięknie i pięknie wkomponowane w sufit.

Ja chciałam u siebie dać skromniutko max ze 4 pojedyncze sztuki, ale najwidoczniej muszę to przemyśleć:D

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowny Dr_au :D

pozwolilam sobie wczoraj zacytowac Twoja wypowiedz na temat podlotka a kobiety mojemu M... alez byl pod wrazeniem tych slow :lol2:

oczywiscie nie wygadalam sie, ze wiem o tym z forum u bami :rotfl:

ilez to ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec na tym FM :cool:

Dzien dobry bami ;) ale wy macie tych oswietlen na suficie :jawdrop:

Muszę o tym buraczkowym powiedzieć Chrisowi, juz sobie wyobrażam, jak się zapieni :)

i jak? pewnie przyjal to ze spokojem na klate i jest ok :D

No, kolory fajne, ale sufit to masz chyba trochę nierówny:cool:

nierówno Moja Droga to mam raczej POD sufitem - że sama wmanewrowałam się w taką wnętrzarską improwizację z Chrisem na czele

To przez zazdrość, która mnie zjada z powodu obłędnie gładkich ścian...

to przez Janka. On nie wyobrażał sobie "bez gładzi" - i słusznie. Buraczkowy bez gładzi wyglądałby źle ;)

Kiedy będziesz miała zamontowane te spieki???

nieprędko niestety... I oczywiście Wam nie pokażę, bo będzie jak z burakami :p

Bambino młode piękne i powabne, jak słyszę:D,

Nieustająco :cool:

szarość piękna - elegancka i ponadczasowa. Buraczkowy dla mnie nieco kontrowersyjny

Szarość Drogie Ciacho jest zwyczajna i oklepana ;)

za to buraczkowy :rolleyes: jest niezwykły i oryginalny, po prostu nikt się na nim nie poznał :p

Ależ Ty masz tych opraw w kuchni????????

Ilość jak w .......sali operacyjnej - pięknie i pięknie wkomponowane w sufit.

Ja chciałam u siebie dać skromniutko max ze 4 pojedyncze sztuki, ale najwidoczniej muszę to przemyśleć

dokładnie tak miało być - jak na sali operacyjnej - planowałam oryginalne oświetlenie do takich sal (nawet pisałam kiedyś u Balbi o tym), ale wychodziło za drogo...

portzebuję tam dużo światła, bo spieki są prawie czarne

Bami - zapytaj mnie po prostu za jakieś 20-30 lat. Pewnie dostaniesz podobną odpowiedź... ;)

jeszcze nie oszalałam, pewnych tematów nie należy poruszać juz w pewnym wieku, by nie wprawiać w zakłopotanie rozmówcy.

Wszystkie jesteśmy tu niezwykle ukontentowane Twoim określeniem. Zawsze to trochę ładniej niż "nadgryziona zębem czasu"

Bami, świetnie wyglądają te oprawy, tym bardziej się cieszę :yes: Mój mąż już zakupił piłkę do cięcia kartongipsu i mam nadzieję że jutro powalczymy z oprawami ;)

A tych Cable Power do chłopaków w końcu nie kupujesz? Bo ja wciaż o nich myślę dla córki...ale za jakiś czas..

A wiesz jak Pan Jerzy nazwał Chrisa? Tylko nie wiem czy mogę napisać, choć fajne to było i chyba trafne :)