Sharlotka 11.05.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bambino młode piękne i powabne, jak słyszę, szarość piękna - elegancka i ponadczasowa. Buraczkowy dla mnie nieco kontrowersyjny, no ale wiem, że u Ciebie będzie sporo mocnych kolorów. Ależ Ty masz tych opraw w kuchni????????:jawdrop: Ilość jak w .......sali operacyjnej - pięknie i pięknie wkomponowane w sufit. Ja chciałam u siebie dać skromniutko max ze 4 pojedyncze sztuki, ale najwidoczniej muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami - zapytaj mnie po prostu za jakieś 20-30 lat. Pewnie dostaniesz podobną odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Szanowny Dr_au pozwolilam sobie wczoraj zacytowac Twoja wypowiedz na temat podlotka a kobiety mojemu M... alez byl pod wrazeniem tych slow oczywiscie nie wygadalam sie, ze wiem o tym z forum u bami ilez to ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec na tym FM Dzien dobry bami ale wy macie tych oswietlen na suficie Muszę o tym buraczkowym powiedzieć Chrisowi, juz sobie wyobrażam, jak się zapieni i jak? pewnie przyjal to ze spokojem na klate i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No, kolory fajne, ale sufit to masz chyba trochę nierówny:cool: nierówno Moja Droga to mam raczej POD sufitem - że sama wmanewrowałam się w taką wnętrzarską improwizację z Chrisem na czele To przez zazdrość, która mnie zjada z powodu obłędnie gładkich ścian... to przez Janka. On nie wyobrażał sobie "bez gładzi" - i słusznie. Buraczkowy bez gładzi wyglądałby źle Kiedy będziesz miała zamontowane te spieki??? nieprędko niestety... I oczywiście Wam nie pokażę, bo będzie jak z burakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 nieprędko niestety... I oczywiście Wam nie pokażę, bo będzie jak z burakami czekamy na spieki, nie ma , że nie pokażę ...mogłam z tym buraczkowym nie zaczynać może pokaz jakies inne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bambino młode piękne i powabne, jak słyszę, Nieustająco szarość piękna - elegancka i ponadczasowa. Buraczkowy dla mnie nieco kontrowersyjny Szarość Drogie Ciacho jest zwyczajna i oklepana za to buraczkowy jest niezwykły i oryginalny, po prostu nikt się na nim nie poznał Ależ Ty masz tych opraw w kuchni???????? Ilość jak w .......sali operacyjnej - pięknie i pięknie wkomponowane w sufit. Ja chciałam u siebie dać skromniutko max ze 4 pojedyncze sztuki, ale najwidoczniej muszę to przemyśleć dokładnie tak miało być - jak na sali operacyjnej - planowałam oryginalne oświetlenie do takich sal (nawet pisałam kiedyś u Balbi o tym), ale wychodziło za drogo... portzebuję tam dużo światła, bo spieki są prawie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami z tymi buraczkami to byl taki zarcik... my takie kochane http://www.cheesebuerger.de/images/midi/engel/d035.gif wiec nie badz taka no http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a050.gif to kiedy zobaczymy nowe zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami - zapytaj mnie po prostu za jakieś 20-30 lat. Pewnie dostaniesz podobną odpowiedź... jeszcze nie oszalałam, pewnych tematów nie należy poruszać juz w pewnym wieku, by nie wprawiać w zakłopotanie rozmówcy. Wszystkie jesteśmy tu niezwykle ukontentowane Twoim określeniem. Zawsze to trochę ładniej niż "nadgryziona zębem czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 i jak? pewnie przyjal to ze spokojem na klate i jest ok powiem to Chrisowi osobiście, bo przez telefon nie zobaczę całości reakcji... Poza tym Chris ma nadciśnienie i w razie czego będę musiała go ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 czekamy na spieki, nie ma , że nie pokażę ...mogłam z tym buraczkowym nie zaczynać może pokaz jakies inne zdjęcie mogę pokazać, buraczkowe Mam też czekoladę, aż boję się myśleć, jak ją nazwiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami z tymi buraczkami to byl taki zarcik... my takie kochane http://www.cheesebuerger.de/images/midi/engel/d035.gif wiec nie badz taka no http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a050.gif to kiedy zobaczymy nowe zdjecia? no nie wiem... moze jak trawertyn w łazience pan Rafał położy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.05.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami, świetnie wyglądają te oprawy, tym bardziej się cieszę Mój mąż już zakupił piłkę do cięcia kartongipsu i mam nadzieję że jutro powalczymy z oprawami A tych Cable Power do chłopaków w końcu nie kupujesz? Bo ja wciaż o nich myślę dla córki...ale za jakiś czas.. A wiesz jak Pan Jerzy nazwał Chrisa? Tylko nie wiem czy mogę napisać, choć fajne to było i chyba trafne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 A wiesz jak Pan Jerzy nazwał Chrisa? Tylko nie wiem czy mogę napisać, choć fajne to było i chyba trafne no jak???? Pisz szybciutko Z cable power zrezygnowałam, chyba z lenistwa A moze z braku czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.05.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 no jak???? Pisz szybciutko Z cable power zrezygnowałam, chyba z lenistwa A moze z braku czasu? No....szalony designer Musiał być pod jego wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.05.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami - to nie kwestia komplementow, a logiki. Ja czuje sie młodo. W związku z tym ktoś, kto jest moim rowiesnikiem (nie mówiąc już o tych z późniejsza data urodzenia) jest młody. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bami - to nie kwestia komplementow, a logiki. Ja czuje sie młodo. W związku z tym ktoś, kto jest moim rowiesnikiem (nie mówiąc już o tych z późniejsza data urodzenia) jest młody. I tyle To ja mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No....szalony designer Musiał być pod jego wrażeniem Pan Jerzy jak zwykle akuratny i subtelny Chris jest kompletnie stuknięty! Szkoda, ze nie mogę Wam napisać, co mówi na temat projektantki, która projektowała nasze mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.05.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 To ja mam tak samo Więc nie opowiadaj o żadnych zębach i nadgryzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Więc nie opowiadaj o żadnych zębach i nadgryzaniu Dr, to było raczej z perspektywy osób postronnych, nie z wewnętrznych przekonań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 dokładnie tak miało być - jak na sali operacyjnej - planowałam oryginalne oświetlenie do takich sal (nawet pisałam kiedyś u Balbi o tym), ale wychodziło za drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts