bami 18.05.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Bami swego czasu też byłam zafascynowana spiekami, planowałam je również u siebie ale mój architekt ostudził mój zapał. Odradził je zdecydowanie na blaty , podobno pękają. Widziałam kolory spieków, ktore wybralas na zywo - są piękne. Trzymam kciuki i podglądam Monita, zmartwiłaś mnie , ale nic nie jest w stanie mnie powstrzymać Jeżeli widziałaś je na żywo, to rozumiesz mnie, prawda? Szczególnie ten biały jest zjawiskowy Swego czasu gaworzyłyśmy o Catalano, wybrałaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 18.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wszystkie spieki maja coś w sobie:) szczególnie robią wrażenie jak się ogląda te ogromne płyty... Odnośnie Catalano wybrałam verso oraz sfere 54 z cienką deską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 18.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ha, właśnie się miałem pytać o pękanie spieków w czasie bicia kotletów, a tu okazało się, że jest ryzyko. A szkoda, bo rzeczywiście piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wszystkie spieki maja coś w sobie:) szczególnie robią wrażenie jak się ogląda te ogromne płyty... Odnośnie Catalano wybrałam verso oraz sfere 54 z cienką deską. Też mam tę ostatnią, deska jest bardzo wyrafinowana Spieki nie wszystkie mi się podobają, ale na punkcie serii oxide mam małą obsesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.05.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ha, właśnie się miałem pytać o pękanie spieków w czasie bicia kotletów, a tu okazało się, że jest ryzyko. A szkoda, bo rzeczywiście piękne. Sprawa jest prosta Doktorze. Kotletów nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.05.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Wiedziałam, że nie odpuścisz!!!!! Najwyżej kotlety będziesz tłuc, bo ja wiem, na stole w jadalni?? Albo zamówisz u rodziców, bądź w restauracji! A poważnie - kurczę, naprawdę jednak te cudne spieki mają jakieś minusy, i to tak poważne, jak podatność na pękanie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.05.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Wiedziałam, że nie odpuścisz!!!!! Najwyżej kotlety będziesz tłuc, bo ja wiem, na stole w jadalni?? Albo zamówisz u rodziców, bądź w restauracji! ? kotlety nie są wystarczającym powodem, by rezygnować ze spieków przynajmniej nie dla mnie kotlety wymagające tłuczenia robię bardzo rzadko a i tak tłukę je na grubej drewnianej desce, pod deską ściereczka i na podłodze hałas jest wtedy mniejszy i zawsze moje dziecię ma radochę A poważnie - kurczę, naprawdę jednak te cudne spieki mają jakieś minusy, i to tak poważne, jak podatność na pękanie????? ciastko, zauważyłam już dawno, ze to co cudne zazwyczaj ma mnóstwo wad. Pierwszą jest zawsze cena a następnie cały rządek innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.05.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Uprzejmie donoszę, ze w łazience zwanej wielkim problemem jest już trawertyn Płyty wyglądają booosko. Po prostu jest czad. Strategiczny oniemiał Jak będzie posprzątane, wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.05.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 wow, to pokaż koniecznie!!! nawet nie musisz jakoś bardzo sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.05.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 wow, to pokaż koniecznie!!! nawet nie musisz jakoś bardzo sprzątać o, Lucek się znalazł co robiłaś Lucy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 19.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Bami pokaż trawertyny. Bierz spieki i przejdź na wegetarianizm, a problem bicia kotletów będziesz mieć z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 o, Lucek się znalazł co robiłaś Lucy? jak to?? Nigdzie nie znikłam chyba mieliśmy imprezowy weekend, dlatego mało mnie na forumie było a jeśli chodzi Ci o budowę to nic nie robiłam Oprócz tego że mąż wyciął dziury na lampy w kuchni i wybraliśmy kolor drzwi na parter, bo zdecydowaliśmy się zamówić 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.05.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Bami pokaż trawertyny. Bierz spieki i przejdź na wegetarianizm, a problem bicia kotletów będziesz mieć z głowy Dopiero we wtorek będę na budowie ... Oczywiście "biorę" spieki, nie ma ryzyka, nie ma zabawy poradz Demon, czy taka bateria jak Twoja (odkąd ją zobaczyłam inne mi się średnio podobają, zresztą obiecałam sobie, że zainstaluję Demonbrachta w kuchni) nie bedzie za wysoka do wyspy 170x100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.05.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 a jeśli chodzi Ci o budowę to nic nie robiłam Oprócz tego że mąż wyciął dziury na lampy w kuchni i wybraliśmy kolor drzwi na parter, bo zdecydowaliśmy się zamówić 3 szt. i jaki ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 i jaki ten kolor? ciemny tak jak reszta drewna na dole, dokładnie Aniegre 5. Drzwi bierzemy ostatecznie z Dewro, bo mimo wszystko okazali się bardziej elastyczni niż W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.05.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 ciemny tak jak reszta drewna na dole, dokładnie Aniegre 5. Drzwi bierzemy ostatecznie z Dewro, bo mimo wszystko okazali się bardziej elastyczni niż W Bardziej elastyczni cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.05.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Bardziej elastyczni cenowo? Cenowo tak, dodatkowo u W musimy się konkretnie zadeklarować kiedy zamówimy resztę drzwi, natomiast tutaj o to nie pytają, a my cenimy sobie nasz komfort psychiczny Z panami od W rozmawia się fajnie, natomiast na linii ognia jest pani, która wydaje mi się bardzo zasadnicza i mało elastyczna, nie za bardzo podoba mi się kontakt z nią. Ostatecznie sobie odpuściliśmy, mam nadzieję że nie będziemy żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.05.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Pewnie, ze nie dlaczego mielibyście żałować? Ja z panią nie gadam , kontaktuję się wyłącznie z Juniorem, bardzo mi przypadł do gustu lubi nowe i nietypowe historie, wkręcił się w moją malinę i spiek na drzwi - o ludzie, a ja znowu o tych spiekach... Obiecuję, ze już nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.05.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Bami, podglądam regularnie i podziwiam! Gnacie jak należy Pięknie u Ciebie! Czekam na resztę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 21.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 nie bedzie za wysoka do wyspy 170x100? Bami za wysoka to ona nie będzie. Ale... ona przez to,że jest dosyć intensywna sama w sobie to potrzebuje czystki wizualnej wokół siebie. Czyli żadnych w bliskim tle szafek górnych, nie łączenia materiałów okładzinowych na frontach ( np fornir + lakierowany mdf) i takich tam. Ty mi sie wydaje idziesz w kierunku takiego ujednolicenia, zatem bierz baterię bo będzie ona piękną ozdobą Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts