bami 04.06.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wyobraźcie sobie, ze w czasie wczorajszej burzy do mojego ZAMKNIĘTEGO garażu dostała się woda :o I zalała leżące tam moje dechy na górę . Dlaczego mi się przydarzają takie rzeczy? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O matko, współczuję I co teraz? Miałaś ubezpieczenie? Nam też się cały czas coś przydarza, musieliśmy kupić drugą umywalkę i baterię do dolnej łazienki, dodatkowo okazało się że zestaw prysznicowy w naszej łązience jest jakiś trefny i nie da się go zamontować, brakuje części elementów. Jeśli nie uda mi się wywalczyć u Kludi wymiany całego zestawu to nigdy od nich nic już nie kupię, bo mnie wkurzyli dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.06.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O matko, współczuję I co teraz? Miałaś ubezpieczenie? Nam też się cały czas coś przydarza, musieliśmy kupić drugą umywalkę i baterię do dolnej łazienki, dodatkowo okazało się że zestaw prysznicowy w naszej łązience jest jakiś trefny i nie da się go zamontować, brakuje części elementów. Jeśli nie uda mi się wywalczyć u Kludi wymiany całego zestawu to nigdy od nich nic już nie kupię, bo mnie wkurzyli dzisiaj... Na szczęście szkody nie są duże, dechy były w opakowaniach i stały jedne na drugich. Moze kilka bedzie do wymiany. mi umywalkę udało się wymienić u Marka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.06.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nadal mam problem ze sprzętem AGD, nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 zobacz, może się skusisz na podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.06.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pięknie Lucuś, widzę, że już coś upichciłaś w nowej kuchni Zacny sprzęt, ale u mnie ma być czarny - i to niestety generuje problemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No tak myślałam, że za prosty dla Ciebie Czarne ma Amica? Electrolux? Gorenje? Wydaje mi się że właśnie Gorenje polecali na forum....ale lepiej chyba zobaczyć na żywo.. No i Demon ma jakieś wypasione AGD, może u niej podpatrz? Kiedy te podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.06.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No tak myślałam, że za prosty dla Ciebie O Ty wredny Lucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.06.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czarne ma Amica? Electrolux? Gorenje? Wydaje mi się że właśnie Gorenje polecali na forum....ale lepiej chyba zobaczyć na żywo.. No i Demon ma jakieś wypasione AGD, może u niej podpatrz? Kiedy te podłogi? Amiki nie chcę. Electrolux nie ma czarnych piekarnika plus piekarnika parowego. Gorenje widziałam i tez nie chcę, nie podoba mi się wykończenie detali - takie srebrne plastiki... A u Demonka pamiętam tylko szeroki piekarnik Electrolux - ale tez srebrny... Innych sprzętów nie kojarzę. A podłogi jutro powinny być położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.06.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Amiki nie chcę. Electrolux nie ma czarnych piekarnika plus piekarnika parowego. Gorenje widziałam i tez nie chcę, nie podoba mi się wykończenie detali - takie srebrne plastiki... A u Demonka pamiętam tylko szeroki piekarnik Electrolux - ale tez srebrny... Innych sprzętów nie kojarzę. A podłogi jutro powinny być położone To taki jeszcze znalazłam Albo Miele Mam piec tej firmy http://www.topmarket.pl/prod/mid/de-dietrich-dov-1145-b-56225.jpg Glusiowi pewnie się spodoba, tylko żebyś Ty mnie nie pogoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.06.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To taki jeszcze znalazłam Albo Miele Mam piec tej firmy http://www.topmarket.pl/prod/mid/de-dietrich-dov-1145-b-56225.jpg Glusiowi pewnie się spodoba, tylko żebyś Ty mnie nie pogoniła Miele za drogie... Właśnie mój mąż ukrócił moje męki i stwierdził, ze ma być Kuppersbusch platinium black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 05.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Bardzo dobry wybór . Nasz piekarnik to też Kuppersbush. Czekam na fotorelacje z podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.06.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo dobry wybór . Nasz piekarnik to też Kuppersbush. Czekam na fotorelacje z podłóg. demon, no Ty jak zwykle zorientowana!!! NIKT nie zna Kuppersbuscha.... Oprocz mojego szwagra, który 25 lat mieszkał w Niemczech... Czyli ten fikuśny piekarnik to Kuppersbusch??? Gdzie go kupowałaś? Napisz mi pliz coś o tym Kuppersbuschu. fotorelacja moze dziś wieczorem, od poniedziałku nie byłam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Lucuś jaki to model piekarnikai mikrofali ?? bo coś mi podobnie do mojego przyszłego wygląda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.06.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo proszę, początki, jeszcze nie posprzątanej, podłogi: http://images42.fotosik.pl/891/403e3feb3fc01a70med.jpg http://images50.fotosik.pl/1976/e2138da865204d45med.jpg Tu w połączeniu z buraczkami: http://images39.fotosik.pl/2062/730d5043264e7d11med.jpg Przepraszam za bałagan, ale pan Krzysio był w ferworze układania, a ja MUSIAŁAM zrobić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.06.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A to korek do "zabawialni nad garażem" http://images38.fotosik.pl/2070/f9bf0a392307eca2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 06.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Amice kupił samsung- nie wiem czy produkują jeszcze pod marka Amica( ja mam teraz płytę i piekarnik z amici bo jak je kiedyś kupowalam to tymczasowo i juz bym nie chciała drugi raz sieć tobie tez sie nie dziwie ze nie chcesz) a sprawdzalas AEG? Coprawda to electrolux ale maja dobra opinie. kupperbusch wcale lepiej cenowo nie bedzie wychodził niz miele ( z droższych to jeszcze gaggenau-wg mnie uroda nie grzeszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 06.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kolor podłogi fajny- szczególnie na tym ostatnim zdjeciu:) to deska czy panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 06.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ale fajny korek . Kuppersbusch EEB 9850.0 MX- Paweł kupił w Niemczech, nie jest to super wypasiony model 17 programów do pieczenia i smażenia, 14 funkcji piekarnika Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia System Electronics tym programowalny elektroniczny timer (czas gotowania, na koniec gotowania, opiekuna minut, czas startu) Bezpośredni programu / wybór funkcji poprzez podświetlane kontroli dotykowych sensorów Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia Przejrzysty wyświetlacz wyświetlanie tekstu i grafiki Automatyczny system waga Szybkie nagrzewanie Programy pamięci i wyłączanie-memory Removable drzwi piekarnika, zdejmowany Triple przeszklone drzwiczki Pełna przednia szybę Rozwijane dużej powierzchni grill Oświetlenie piekarnika halogenu po obu stronach, można wyłączyć Ładowarki schodzenia-out półki, zawarte Wyłącznik drzwiowy Wentylator promieniowy gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.06.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Amice kupił samsung- nie wiem czy produkują jeszcze pod marka Amica( ja mam teraz płytę i piekarnik z amici bo jak je kiedyś kupowalam to tymczasowo i juz bym nie chciała drugi raz sieć tobie tez sie nie dziwie ze nie chcesz) a sprawdzalas AEG? Coprawda to electrolux ale maja dobra opinie. kupperbusch wcale lepiej cenowo nie bedzie wychodził niz miele ( z droższych to jeszcze gaggenau-wg mnie uroda nie grzeszą) Aeg sprawdzałam, nie mają czarnych piekarników... Electrolux nie ma parowych. Z Miele tez jest ciężko dobrać wszystko z jednej linii stylistycznej. No i jest drożej niż Kuppersbusch, jezeli idzie się w czerń . Gaggenau cenowo nie do przyjęcia, bo ich uroda mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts