Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O matko, współczuję :(

I co teraz? Miałaś ubezpieczenie?

Nam też się cały czas coś przydarza, musieliśmy kupić drugą umywalkę i baterię do dolnej łazienki, dodatkowo okazało się że zestaw prysznicowy w naszej łązience jest jakiś trefny i nie da się go zamontować, brakuje części elementów. Jeśli nie uda mi się wywalczyć u Kludi wymiany całego zestawu to nigdy od nich nic już nie kupię, bo mnie wkurzyli dzisiaj...

O matko, współczuję :(

I co teraz? Miałaś ubezpieczenie?

Nam też się cały czas coś przydarza, musieliśmy kupić drugą umywalkę i baterię do dolnej łazienki, dodatkowo okazało się że zestaw prysznicowy w naszej łązience jest jakiś trefny i nie da się go zamontować, brakuje części elementów. Jeśli nie uda mi się wywalczyć u Kludi wymiany całego zestawu to nigdy od nich nic już nie kupię, bo mnie wkurzyli dzisiaj...

Na szczęście szkody nie są duże, dechy były w opakowaniach i stały jedne na drugich. Moze kilka bedzie do wymiany.

mi umywalkę udało się wymienić u Marka...

Czarne ma Amica? Electrolux? Gorenje? Wydaje mi się że właśnie Gorenje polecali na forum....ale lepiej chyba zobaczyć na żywo..

No i Demon ma jakieś wypasione AGD, może u niej podpatrz?

Kiedy te podłogi?

Amiki nie chcę. Electrolux nie ma czarnych piekarnika plus piekarnika parowego. Gorenje widziałam i tez nie chcę, nie podoba mi się wykończenie detali - takie srebrne plastiki...

A u Demonka pamiętam tylko szeroki piekarnik Electrolux - ale tez srebrny... Innych sprzętów nie kojarzę.

A podłogi jutro powinny być położone :)

Amiki nie chcę. Electrolux nie ma czarnych piekarnika plus piekarnika parowego. Gorenje widziałam i tez nie chcę, nie podoba mi się wykończenie detali - takie srebrne plastiki...

A u Demonka pamiętam tylko szeroki piekarnik Electrolux - ale tez srebrny... Innych sprzętów nie kojarzę.

A podłogi jutro powinny być położone :)

To taki jeszcze znalazłam :) Albo Miele :)

Mam piec tej firmy :)

http://www.topmarket.pl/prod/mid/de-dietrich-dov-1145-b-56225.jpg

Glusiowi pewnie się spodoba, tylko żebyś Ty mnie nie pogoniła :)

To taki jeszcze znalazłam :) Albo Miele :)

Mam piec tej firmy :)

http://www.topmarket.pl/prod/mid/de-dietrich-dov-1145-b-56225.jpg

Glusiowi pewnie się spodoba, tylko żebyś Ty mnie nie pogoniła :)

Miele za drogie...

Właśnie mój mąż ukrócił moje męki i stwierdził, ze ma być Kuppersbusch platinium black :)

Bardzo dobry wybór ;).

Nasz piekarnik to też Kuppersbush.

Czekam na fotorelacje z podłóg.

demon, no Ty jak zwykle zorientowana!!!

NIKT nie zna Kuppersbuscha.... Oprocz mojego szwagra, który 25 lat mieszkał w Niemczech... Czyli ten fikuśny piekarnik to Kuppersbusch??? Gdzie go kupowałaś? Napisz mi pliz coś o tym Kuppersbuschu.

foto​relacja moze dziś wieczorem, od poniedziałku nie byłam na budowie :(

Bardzo proszę, początki, jeszcze nie posprzątanej, podłogi:

http://images42.fotosik.pl/891/403e3feb3fc01a70med.jpg

http://images50.fotosik.pl/1976/e2138da865204d45med.jpg

Tu w połączeniu z buraczkami:

http://images39.fotosik.pl/2062/730d5043264e7d11med.jpg

Przepraszam za bałagan, ale pan Krzysio był w ferworze układania, a ja MUSIAŁAM zrobić fotki ;)

Amice kupił samsung- nie wiem czy produkują jeszcze pod marka Amica( ja mam teraz płytę i piekarnik z amici bo jak je kiedyś kupowalam to tymczasowo i juz bym nie chciała drugi raz sieć tobie tez sie nie dziwie ze nie chcesz) a sprawdzalas AEG? Coprawda to electrolux ale maja dobra opinie. kupperbusch wcale lepiej cenowo nie bedzie wychodził niz miele ( z droższych to jeszcze gaggenau-wg mnie uroda nie grzeszą:))

Ale fajny korek :yes:.

Kuppersbusch EEB 9850.0 MX- Paweł kupił w Niemczech, nie jest to super wypasiony model ;)

17 programów do pieczenia i smażenia, 14 funkcji piekarnika

Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia

System Electronics tym programowalny elektroniczny timer (czas gotowania, na koniec gotowania, opiekuna minut, czas startu)

Bezpośredni programu / wybór funkcji poprzez podświetlane kontroli dotykowych sensorów

Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia

Przejrzysty wyświetlacz wyświetlanie tekstu i grafiki

Automatyczny system waga

Szybkie nagrzewanie

Programy pamięci i wyłączanie-memory

Removable drzwi piekarnika, zdejmowany

Triple przeszklone drzwiczki

Pełna przednia szybę

Rozwijane dużej powierzchni grill

Oświetlenie piekarnika halogenu po obu stronach, można wyłączyć

Ładowarki schodzenia-out półki, zawarte

Wyłącznik drzwiowy

Wentylator promieniowy gotowanie

Amice kupił samsung- nie wiem czy produkują jeszcze pod marka Amica( ja mam teraz płytę i piekarnik z amici bo jak je kiedyś kupowalam to tymczasowo i juz bym nie chciała drugi raz sieć tobie tez sie nie dziwie ze nie chcesz) a sprawdzalas AEG? Coprawda to electrolux ale maja dobra opinie. kupperbusch wcale lepiej cenowo nie bedzie wychodził niz miele ( z droższych to jeszcze gaggenau-wg mnie uroda nie grzeszą:))

Aeg sprawdzałam, nie mają czarnych piekarników... Electrolux nie ma parowych. Z Miele tez jest ciężko dobrać wszystko z jednej linii stylistycznej. No i jest drożej niż Kuppersbusch, jezeli idzie się w czerń ;). Gaggenau cenowo nie do przyjęcia, bo ich uroda mi odpowiada :)