bami 06.06.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ale fajny korek . Kuppersbusch EEB 9850.0 MX- Paweł kupił w Niemczech, nie jest to super wypasiony model 17 programów do pieczenia i smażenia, 14 funkcji piekarnika Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia System Electronics tym programowalny elektroniczny timer (czas gotowania, na koniec gotowania, opiekuna minut, czas startu) Bezpośredni programu / wybór funkcji poprzez podświetlane kontroli dotykowych sensorów Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia Przejrzysty wyświetlacz wyświetlanie tekstu i grafiki Automatyczny system waga Szybkie nagrzewanie Programy pamięci i wyłączanie-memory Removable drzwi piekarnika, zdejmowany Triple przeszklone drzwiczki Pełna przednia szybę Rozwijane dużej powierzchni grill Oświetlenie piekarnika halogenu po obu stronach, można wyłączyć Ładowarki schodzenia-out półki, zawarte Wyłącznik drzwiowy Wentylator promieniowy gotowanie faktycznie, do wypasionego mu daleko marniutki bym powiedziała Demoni, czy kupowaliscie w Niemczech dlatego, ze w Polsce był niedostępny? Bo ja trochę się łudzę, ze w Niemczech moze być trochę taniej... a mój koreczek uroczy - jako jedyny jednoznacznie kojarzył się z krokiem od butelki wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 06.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Gaggenau cenowo nie do przyjęcia, bo ich uroda mi odpowiada Dobrze w takim razie ze każdemu podoba sie cos innego bo jakby wszystkim podobało sie to samo to świat byłby nudny:) a samsung? Nie ma czarnego AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.06.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dobrze w takim razie ze każdemu podoba sie cos innego bo jakby wszystkim podobało sie to samo to świat byłby nudny:) a samsung? Nie ma czarnego AGD? Ma... Ale okropnie widac na ich czerni odciski palców - wypróbowałam na sbs-ie. Wyszło, ze MUSI być Kuppersbusch, co mnie niezmiernie cieszy, bo czarna linia jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.06.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 I wygląda tak: oraz tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Rzeczywiście ładne to AGD I podłogi też super, widzisz, już się od razu domowo robi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.06.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Racja, podłogi powodują, ze dom wydaje się "gotowy" lucek co masz położone przy wejściu na zewnątrz czyli na tzw. ganku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 w wiatrołapie mam te same płytki co w korytarzu, a na zewnątrz mam aktualnie palety Będą tam schody z takich płyt jak taras, ewentualnie z kostki, jeszcze nie zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.06.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 w wiatrołapie mam te same płytki co w korytarzu, a na zewnątrz mam aktualnie palety Będą tam schody z takich płyt jak taras, ewentualnie z kostki, jeszcze nie zdecydowaliśmy Bo wlasnie zarządziłam "ganek" z płytek granitowych... Niestety nie mogę zrobić z tych płyt, co na tarasie, bo są białe, a ganek ma być ciemny. a co inni tu zaglądający robią na ganku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nasza kostka jest dość duża i zastanawiamy się w sumie czy nie zrobić schodów z elementów kostkowych, ale to jeszcze zobaczymy...na razie znów się podłamaliśmy naszą niemocą działkową (musimy po raz setny wziąć koparkę do rozgarnięcia ziemi..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.06.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nasza kostka jest dość duża i zastanawiamy się w sumie czy nie zrobić schodów z elementów kostkowych, ale to jeszcze zobaczymy...na razie znów się podłamaliśmy naszą niemocą działkową (musimy po raz setny wziąć koparkę do rozgarnięcia ziemi..) :hug:Za to środek masz już gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.06.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Lucuś jaki to model piekarnikai mikrofali ?? bo coś mi podobnie do mojego przyszłego wygląda :D Ivy, sorki że dopiero teraz, ale nie jest łatwo to odszukać To Samsung BT62TDBCT, natomiast mikrofala to Samsung FG87SUST Nie kumam ciągle jak rozpoznać że piekarnik jest już rozgrzany, bo się nigdzie nie doczytałam... [TABLE=width: 176] [TR] [TD=width: 176][/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 To Samsung BT62TDBCT, natomiast mikrofala to Samsung FG87SUST dziękuję, zastanawiam sie jeszcze nad Samsungiem BQ1VD6T131, ze względu na gotowanie parowe...tylko nie wiem czy będę z tego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.06.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 dziękuję, zastanawiam sie jeszcze nad Samsungiem BQ1VD6T131, ze względu na gotowanie parowe...tylko nie wiem czy będę z tego korzystać Ivy, trochę poczytałam o pieczeniu parowym i postanowiłam zamiast mikrofalówki kupić piekarnik parowy. Mikrofalówki używamy rzadko i tylko do podgrzewania. Podgrzać można też w piekarniku parowym, a potrawa nie wysuszy się tak, jak w mikrofali. Plus jeszcze dodatkowe funkcje pieczenia i gotowania na parze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nadrobiłam zaległości. Jak tam spotkanie z Chrisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Alicja, moje spotkanie z Chrisem jest niczym wobec Twojego dachu, jadalni i panic roomu generalnie jest tak sobie Na budowie raczej powolutku do przodu, mam juz podłogi na całej górze I kładzie się korek w zabawialni nad garażem. I ganek się robi z szarego granitu - pewnie juz by się zrobił, gdyby Aggula nie porwała mojego pana Rafała na wycieczkę po kamieniołomach tymczasem z wykończeniowego bujania w obłokach wyrwała mnie konieczność zakupienia dwóch belek - jednej długości 8m, drugiej 12 m:eek: - moze ktoś ma? Sprzedaje? Wie, gdzie kupić? Dobijają mnie moje możliwości czasowe polegające na odwiedzaniu wykończeniówki na budowie 2 X w tygodniu po 1,5 h . NIC z tym niestety nie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 O! O korku zapomniałam napisać - prezentuje się superowo! Belki stalowe, drewniane????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 O! O korku zapomniałam napisać - prezentuje się superowo! Belki stalowe, drewniane????? Drewniane, ale dam radę - "cośtam" już ustaliłam. tymczasem kombinuję, czy i jak zakupić sprzęt do kuchni w Niemczech - na razie sprawdzam ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 OK. Daj znać co ustaliłaś - muszę całe AGD prędzej czy później kupić nowe, niestety włącznie ze zmywarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja wszystko muszę kupić, sprzęt kuchenny mam w zabudowie, a pralka po siedmiu latach codziennego prania jest u kresu wytrzymałości Poza tym teraz planuję taką na 8 kg wsadu, bo mi się koce i poduszki nie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 hejka, witam się i ja, co prawda z zagramanicy ale internet mają ja też musiałam cały sprzęt kupić, jeszcze muszę nabyć pralkę, po pensji oczywiście Masz jakąś upatrzoną? Tylko że ja nie mogę drogiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts