Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

Ale fajny korek :yes:.

Kuppersbusch EEB 9850.0 MX- Paweł kupił w Niemczech, nie jest to super wypasiony model ;)

17 programów do pieczenia i smażenia, 14 funkcji piekarnika

Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia

System Electronics tym programowalny elektroniczny timer (czas gotowania, na koniec gotowania, opiekuna minut, czas startu)

Bezpośredni programu / wybór funkcji poprzez podświetlane kontroli dotykowych sensorów

Podświetlane pokrętło z funkcją potwierdzenia

Przejrzysty wyświetlacz wyświetlanie tekstu i grafiki

Automatyczny system waga

Szybkie nagrzewanie

Programy pamięci i wyłączanie-memory

Removable drzwi piekarnika, zdejmowany

Triple przeszklone drzwiczki

Pełna przednia szybę

Rozwijane dużej powierzchni grill

Oświetlenie piekarnika halogenu po obu stronach, można wyłączyć

Ładowarki schodzenia-out półki, zawarte

Wyłącznik drzwiowy

Wentylator promieniowy gotowanie

faktycznie, do wypasionego mu daleko ;) marniutki bym powiedziała :lol2:

Demoni, czy kupowaliscie w Niemczech dlatego, ze w Polsce był niedostępny? Bo ja trochę się łudzę, ze w Niemczech moze być trochę taniej...

a mój koreczek uroczy - jako jedyny jednoznacznie kojarzył się z krokiem od butelki wina :)

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze w takim razie ze każdemu podoba sie cos innego bo jakby wszystkim podobało sie to samo to świat byłby nudny:) a samsung? Nie ma czarnego AGD?

Ma... Ale okropnie widac na ich czerni odciski palców - wypróbowałam na sbs-ie.

Wyszło, ze MUSI być Kuppersbusch, co mnie niezmiernie cieszy, bo czarna linia jest piękna :)

w wiatrołapie mam te same płytki co w korytarzu, a na zewnątrz mam aktualnie palety :D

Będą tam schody z takich płyt jak taras, ewentualnie z kostki, jeszcze nie zdecydowaliśmy

:D

Bo wlasnie zarządziłam "ganek" z płytek granitowych... Niestety nie mogę zrobić z tych płyt, co na tarasie, bo są białe, a ganek ma być ciemny.

a co inni tu zaglądający robią na ganku?

Nasza kostka jest dość duża i zastanawiamy się w sumie czy nie zrobić schodów z elementów kostkowych, ale to jeszcze zobaczymy...na razie znów się podłamaliśmy naszą niemocą działkową (musimy po raz setny wziąć koparkę do rozgarnięcia ziemi..)

:hug:Za to środek masz już gotowy

Lucuś jaki to model piekarnikai mikrofali ?? bo coś mi podobnie do mojego przyszłego wygląda :D:D

Ivy, sorki że dopiero teraz, ale nie jest łatwo to odszukać

To Samsung BT62TDBCT, natomiast mikrofala to Samsung FG87SUST

Nie kumam ciągle jak rozpoznać że piekarnik jest już rozgrzany, bo się nigdzie nie doczytałam...

[TABLE=width: 176]

[TR]

[TD=width: 176][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

dziękuję, zastanawiam sie jeszcze nad Samsungiem BQ1VD6T131, ze względu na gotowanie parowe...tylko nie wiem czy będę z tego korzystać:cool:

Ivy, trochę poczytałam o pieczeniu parowym i postanowiłam zamiast mikrofalówki kupić piekarnik parowy. Mikrofalówki używamy rzadko i tylko do podgrzewania. Podgrzać można też w piekarniku parowym, a potrawa nie wysuszy się tak, jak w mikrofali. Plus jeszcze dodatkowe funkcje pieczenia i gotowania na parze.

Alicja,

moje spotkanie z Chrisem jest niczym wobec Twojego dachu, jadalni i panic roomu :)

generalnie jest tak sobie

Na budowie raczej powolutku do przodu, mam juz podłogi na całej górze :wiggle: I kładzie się korek w zabawialni nad garażem. I ganek się robi z szarego granitu - pewnie juz by się zrobił, gdyby Aggula nie porwała mojego pana Rafała na wycieczkę po kamieniołomach ;)

tymczasem z wykończeniowego bujania w obłokach wyrwała mnie konieczność zakupienia dwóch belek - jednej długości 8m, drugiej 12 m:eek: - moze ktoś ma? Sprzedaje? Wie, gdzie kupić?

Dobijają mnie moje możliwości czasowe polegające na odwiedzaniu wykończeniówki na budowie 2 X w tygodniu po 1,5 h :bash:.

NIC z tym niestety nie mogę zrobić :(