Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faktycznie, trochę mi ostatnio ostygł zapał do pisania, doszłam do wniosku, ze to bez sensu. Albo nikt tego nie czyta, albo czyta i poddaje surowemu osądowi... Naprawdę nie wiem, co mnie naszło, ze w ogóle zaczęłam (tu powinna być ikonka pukania się w czoło).

dlatego coś tam w komentarzach dłubię

11 :)

Barierka być musi - ale rozważamy opcję pozostawienia 3 pierwszych stopni bez barierki. Bardzo się o tę balustradę boję niestety. Muszę znaleźć właściwego wykonawcę...

moje mialy miec 10, maja 9 ale i tak sie z nich ciesze :) tez zostawiamy pierwsze stopnie od wejscia bez barierki.. dopiero od przejscia w gore bedziemy montowac.. teraz jak zajedziemy do PL to ruszamy w poszukiwania za szyba...

W koncu Onyx zobacze o ktory sie tak dopytywalam :D a taras z czego planujecie bo chyba nie doczytalam :oops: na pewno sie rozpogodzi i bedziecie go robic ze spokojem :)

moje mialy miec 10, maja 9 ale i tak sie z nich ciesze :) tez zostawiamy pierwsze stopnie od wejscia bez barierki.. dopiero od przejscia w gore bedziemy montowac.. teraz jak zajedziemy do PL to ruszamy w poszukiwania za szyba...

W koncu Onyx zobacze o ktory sie tak dopytywalam :D a taras z czego planujecie bo chyba nie doczytalam :oops: na pewno sie rozpogodzi i bedziecie go robic ze spokojem :)

Mmeliso, Twoje schody to mój forumowy number one :) - kocham jesionowe dechy

nie wiem, czy uda mi się onyx pokazać, bo chyba nie będę umiała odpalić jarzeniówek - na dole nie ma jeszcze pstryczków

Taras na początek dostanie izolację i wylewkę, następnie konstrukcję z drewna - takie częściowe zadaszenie - do wieszanie hamaków i świateł i do oplatania przez pnącza :) następnie płyty tarasowe białe Libet Venetia. A na koniec na tarasie stanie zewnętrzne jaccuzzi :)

niom u mnie nogi to takie 15cm... i gruuuby blat.. ciekawa jestem jak beda go montowac..bo bedzie pewnie ciezki...skoro i schody ledwo chlopaki wnosili rozkrecone :yes:

jezeli moge, to stol w tym wygladzie...ale wiekszy ;)

[ATTACH=CONFIG]197869[/ATTACH]

prześliczny! A jaką wielkość planujesz?

cos w granicy 280-300 na 110 :)

ja tylko powiedzialam mezowi ze chce duzy stol, on przekazal to stolarzowi przez tel...(wiec wymiary dlugosci on zna dokladniej niz ja :lol2:) i gdyby nie to zdjecie to wyglad stolu bylby ciut inny...a tak, zdjecie wyslane do stolarza wiec nic sie nie zmieni... i mezowi tez sie ten pierwszy bardziej spodobal...

ten co mial byc wg mojego M to taki

[ATTACH=CONFIG]197907[/ATTACH]ale ja chcialam inne wykonczenie na blacie... i mam nadzieje, ze dobrze zrobilam:-?

ivy17 dab ma amglad1 i tez jest booski..osobiscie macalam go i glaskalam :yes:

ale my mamy schody jesionowe wiec tez chce miec juz z tego samego drewna stol :)

acha te stoly ze zdjec to nie wiem z ktorego gatunku drzewa sa... ;) ja na swoj czekam... i jeszcze troszke poczekam,,mam czas ;)

Basia no co Ty ?! Jak to nikt nie czyta?!?? WSZYSCY czytają, tylko niektórzy nie maja czasu się zalogować, poczekać aż komp przemieli i skrobnąć, i znowu czekać, aż komp łaskawie przemieli, więc wysyłają tylko dobre fluidy :).

Pozdrowienia

A co do pogody, u mnie ledwo dali radę rade skończyć POŚkę, zaczęliby dzień później i już by nic nie zrobili, albo kopaliby kilka tygodni łopatą :(.

Równanie terenu znowu musi poczekać...