lucka6 27.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wow, ale super!!!! Miałam właśnie pisać żebyś uaktualniła swój dziennik bo coś przycichłaś ostatnio.. Basia, w przyszłym tygodniu pewnie uda się z tarasem, bynajmniej ja mam nadzieję zacząć układać kostkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.06.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Faktycznie, trochę mi ostatnio ostygł zapał do pisania, doszłam do wniosku, ze to bez sensu. Albo nikt tego nie czyta, albo czyta i poddaje surowemu osądowi... Naprawdę nie wiem, co mnie naszło, ze w ogóle zaczęłam (tu powinna być ikonka pukania się w czoło).dlatego coś tam w komentarzach dłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 11 Barierka być musi - ale rozważamy opcję pozostawienia 3 pierwszych stopni bez barierki. Bardzo się o tę balustradę boję niestety. Muszę znaleźć właściwego wykonawcę... moje mialy miec 10, maja 9 ale i tak sie z nich ciesze tez zostawiamy pierwsze stopnie od wejscia bez barierki.. dopiero od przejscia w gore bedziemy montowac.. teraz jak zajedziemy do PL to ruszamy w poszukiwania za szyba... W koncu Onyx zobacze o ktory sie tak dopytywalam a taras z czego planujecie bo chyba nie doczytalam na pewno sie rozpogodzi i bedziecie go robic ze spokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.06.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 moje mialy miec 10, maja 9 ale i tak sie z nich ciesze tez zostawiamy pierwsze stopnie od wejscia bez barierki.. dopiero od przejscia w gore bedziemy montowac.. teraz jak zajedziemy do PL to ruszamy w poszukiwania za szyba... W koncu Onyx zobacze o ktory sie tak dopytywalam a taras z czego planujecie bo chyba nie doczytalam na pewno sie rozpogodzi i bedziecie go robic ze spokojem Mmeliso, Twoje schody to mój forumowy number one - kocham jesionowe dechy nie wiem, czy uda mi się onyx pokazać, bo chyba nie będę umiała odpalić jarzeniówek - na dole nie ma jeszcze pstryczków Taras na początek dostanie izolację i wylewkę, następnie konstrukcję z drewna - takie częściowe zadaszenie - do wieszanie hamaków i świateł i do oplatania przez pnącza następnie płyty tarasowe białe Libet Venetia. A na koniec na tarasie stanie zewnętrzne jaccuzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 to mi teraz szczene rozziawilas i zeby posypaly sie na podloge:jawdrop: ale extra! to ja w takim razie poczekam ze spokojem na efekt finalny wszystkich tych cudnownosci jakie wymienilas ale z tym number one to chyba troche przesadzilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.06.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ale z tym number one to chyba troche przesadzilas ani troszkę Mmeliso ... Jestem fanką jesionu jasnego najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 w takim razie moj stol tez sie Tobie spodoba... narazie jest zamowiony... realizacja nie wiem kiedy bo i tak nie ma warunkow aby go wstawic iiii dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.06.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 w takim razie moj stol tez sie Tobie spodoba... narazie jest zamowiony... realizacja nie wiem kiedy bo i tak nie ma warunkow aby go wstawic iiii dziekuje bardzo Rownież planuję jesionowy stół. A raczej gruby jesionowy blat i czarne nogi- nienogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 niom u mnie nogi to takie 15cm... i gruuuby blat.. ciekawa jestem jak beda go montowac..bo bedzie pewnie ciezki...skoro i schody ledwo chlopaki wnosili rozkrecone jezeli moge, to stol w tym wygladzie...ale wiekszy [ATTACH=CONFIG]197869[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 niom u mnie nogi to takie 15cm... i gruuuby blat.. ciekawa jestem jak beda go montowac..bo bedzie pewnie ciezki...skoro i schody ledwo chlopaki wnosili rozkrecone jezeli moge, to stol w tym wygladzie...ale wiekszy [ATTACH=CONFIG]197869[/ATTACH] prześliczny! A jaką wielkość planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 cos w granicy 280-300 na 110 ja tylko powiedzialam mezowi ze chce duzy stol, on przekazal to stolarzowi przez tel...(wiec wymiary dlugosci on zna dokladniej niz ja ) i gdyby nie to zdjecie to wyglad stolu bylby ciut inny...a tak, zdjecie wyslane do stolarza wiec nic sie nie zmieni... i mezowi tez sie ten pierwszy bardziej spodobal... ten co mial byc wg mojego M to taki [ATTACH=CONFIG]197907[/ATTACH]ale ja chcialam inne wykonczenie na blacie... i mam nadzieje, ze dobrze zrobilam:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 prześliczny! A jaką wielkość planujesz? śliczny kolorek...jamyślalamo dębie ale jesion też śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 ivy17 dab ma amglad1 i tez jest booski..osobiscie macalam go i glaskalam ale my mamy schody jesionowe wiec tez chce miec juz z tego samego drewna stol acha te stoly ze zdjec to nie wiem z ktorego gatunku drzewa sa... ja na swoj czekam... i jeszcze troszke poczekam,,mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.06.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Basia no co Ty ?! Jak to nikt nie czyta?!?? WSZYSCY czytają, tylko niektórzy nie maja czasu się zalogować, poczekać aż komp przemieli i skrobnąć, i znowu czekać, aż komp łaskawie przemieli, więc wysyłają tylko dobre fluidy . Pozdrowienia A co do pogody, u mnie ledwo dali radę rade skończyć POŚkę, zaczęliby dzień później i już by nic nie zrobili, albo kopaliby kilka tygodni łopatą . Równanie terenu znowu musi poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Basia no co Ty ?! Jak to nikt nie czyta?!?? WSZYSCY czytają, tylko niektórzy nie maja czasu się zalogować, poczekać aż komp przemieli i skrobnąć, i znowu czekać, aż komp łaskawie przemieli, więc wysyłają tylko dobre fluidy . to u mnie tak jest w pracy, komp masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 to u mnie tak jest w pracy, komp masakra skarge zglosic do szefostwa i powiedziec zeby zakupili lepsze kompy i zamowili szybszy internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 A to skoro sytuacja nie wygląda tak źle To może pokażę ONYX, jeszcze niepodświetlony, ale efekt jest extra - musicie mi uwierzyć na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Nie zwracajcie proszę uwagi na zaciski, nie mogłam czekać kilku dni, aż je zdejmą Edytowane 29 Czerwca 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Onyx zapowiada sie bardzo bardzo interesująco:) mysle ze po podswietleniu i odslonieciu podłogi bedzie wyglądać fajowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 wow! ale odjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts