lucka6 14.07.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 wolisz białe czy czerwone? A Balbi? powrót zaplanuj po prostu następnego dnia - nad garażem mam salonik dla gości - wyłożony korkiem. Taki korek prześlicznie pachnie Latem to chyba wolę białe schłodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.07.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Latem to chyba wolę białe schłodzone A to tak, jak ja W końcu na coś się glusiowa lodóweczka przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Latem to chyba wolę białe schłodzone Ja też, ja też! Białe zawsze, poza zimą i grzańcem z czerwonego:bye: Basia, napisz, please, z jakiego drewna masz schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.07.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ja też, ja też! Białe zawsze, poza zimą i grzańcem z czerwonego:bye: Basia, napisz, please, z jakiego drewna masz schody? Schody są z dębu mogłyby być troszkę jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 15.07.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Bami głowa do góry. Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.07.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dzięki Demoni, Dzis mam głowę do góry i uśmiech na twarzy, bo na moją budowę zawitała dzis wielka skrzynia wypełniona spiekami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.07.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) A dziś dla odmiany, znowu dołek... Mam ocieplenie strychu, oględnie mówiąc, do uzupełnienia... oraz poprawki nierówności elewacji, kolejna warstwa siatki i kleju - na CAŁEJ elewacji! Ech, szkoda gadać Edytowane 17 Lipca 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.07.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A dziś dla odmiany, znowu dołek... Mam ocieplenie strychu, oględnie mówiąc, do uzupełnienia... oraz poprawki nierówności elewacji, kolejna warstwa siatki i kleju - na CAŁEJ elewacji! Ech, szkoda gadać Bami pokaż spieki ...i elementy do poprawki Pozachwycamy się trochę i zobaczymy co tam do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.07.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Bambino,jak to do uzupełnienia????? Zabudowane k-g???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.07.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Bami pokaż spieki ...i elementy do poprawki Pozachwycamy się trochę i zobaczymy co tam do poprawki Elewacja jest deczko nierówna :(A bambi lubi równo... A spieki leżą jeszcze w trumnie i nie mają wyglądu... Wyglądają jak industrialny odpad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.07.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Bambino, jak to do uzupełnienia????? Zabudowane k-g???? No tak...od dołu jest sufit z kg, na szczęście jest tam dojście od strony stryszku. Bo ja mam pełne piętro a nad nim nieuzytkowe poddasze, mam mały kąt nachylenia dachu, typowy dla południa Europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.07.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Naprawdę, niewiele mi dzis brakowało, żebym sie na budowie poryczała - tylko mi było wstyd przed panem Mańkiem, który mam nadzieję zrobi z tym wszystkim porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.07.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie łam się - najważniejsze, że wszystko da się poprawić!!!!!Jeśli ktoś czuwa i wyłapał bubla w porę, będzie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.07.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie łam się - najważniejsze, że wszystko da się poprawić!!!!! Jeśli ktoś czuwa i wyłapał bubla w porę, będzie OK! mam taką nadzieję Pokażę jednak industrialny odpad : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 17.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Basia, odpad świetny!! Dziewczyny dobrze piszą, lepiej teraz niż jakbyście mieli potem robić rewolucję już mieszkając Choć tez nie lubię takich niespodziewanych akcji a na elewacji to wiesz....może jakieś zielsko posadzisz i zniknie nierówność? Ja czasami sobie myślę że my się tak wszystkim przejmujemy a potem naprawdę nie zwraca się na wiele rzeczy uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.07.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Basia, odpad świetny!! Dziewczyny dobrze piszą, lepiej teraz niż jakbyście mieli potem robić rewolucję już mieszkając Choć tez nie lubię takich niespodziewanych akcji a na elewacji to wiesz....może jakieś zielsko posadzisz i zniknie nierówność? Ja czasami sobie myślę że my się tak wszystkim przejmujemy a potem naprawdę nie zwraca się na wiele rzeczy uwagi Lucku, to nie tylko nierówności - trzeba poprawić narożniki, bo inaczej za jakiś czas popękają Białe spieki są o wiele piękniejsze, ale leżą pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.07.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Bami jestem w miarę na bieżąco. Współczuję "wpadek" na Twojej budowie. Z tym ociepleniem to nie wiem czy dobrze rozumuję, do dołożenia jest ocieplenie dachu tak? Dobrze, że można tam wejść bez rujnacji zabudowy gk. :hug:dla Ciebie. Ja ze swoim progiem przy Was to po prostu zwykła maruda jestem, głupio mi aż. Elewację poprawią i też będzie dobrze. A jak osuszacie zamoknięte ściany? Zrobili to już? Wysyłam buziaki, a spieki piękne. Już się zapowiadam na wizytę kiedyś kiedyś, żeby je pooglądać w pełnej krasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.07.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Bami jestem w miarę na bieżąco. Współczuję "wpadek" na Twojej budowie. Z tym ociepleniem to nie wiem czy dobrze rozumuję, do dołożenia jest ocieplenie dachu tak? Dobrze, że można tam wejść bez rujnacji zabudowy gk. :hug:dla Ciebie. Ja ze swoim progiem przy Was to po prostu zwykła maruda jestem, głupio mi aż. Elewację poprawią i też będzie dobrze. A jak osuszacie zamoknięte ściany? Zrobili to już? Wysyłam buziaki, a spieki piękne. Już się zapowiadam na wizytę kiedyś kiedyś, żeby je pooglądać w pełnej krasie . Alicja, dzięki za słowa pocieszenia popatrzec na spieki możesz w każdej chwili, nawet leżące w trumnie w salonie są piękne Taka płytka wielkości 1m X 3 m naprawdę robi wrażenie Spieki są moim kolejnym zmartwieniem, mam mały problem ze znalezieniem doświadczonego z tym materiałem wykonawcy - muszę znaleźć kogoś, kto juz blaty spiekowe robił - o dziwo, nie jest to proste...a ja jeszcze mam w planach oklejenie drzwi i ściany co zamokniętej ściany, na szczęście nie jest tego dużo - na ok. 4 m długości do wysokości 20-25 cm nad podłogą . Styropian jest tam zdjęty i pustaki schną. Od środka muszę puścić jakąś dmuchawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.07.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Puk, puk, jest tutaj ktoś? Niech pisze szybciutko co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.07.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) Jak to co się dzieje? był tydzień cudownej laby rodzinnie i w miłym towarzystwie znajomych teraz pora działać ! A na moją działkę, dzięki miłemu forumowemu koledze - (pozdrawiam Piotrze, namawiam na założenie dziennika - z miejsca będziesz miał kilka nowych koleżanek ) - przyjechały tony piachu!!! Edytowane 27 Lipca 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts