bami 01.08.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ok, ale dopiero w przyszłym tygodniu, bo sąsiedzi wyjechali na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 17.08.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Co tam slychac? Wszystkie problemy juz rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 czesc bami co nowego u Was? dawno mnie nie bylo, ale powrocilam koniec urlopu, od poniedzialku szkola... widze, ze nie tylko ja podnosilam teren..u mnie bylo to "przy okazji" (nawet nie planowalismy tego na te wakacje) 40arow na metr w gore:rolleyes: za smieszne pieniadze jak dla nas za to wszystko, tzn wywrotki (okolo 300x) plus koparka (kilka godzinek) (oczywiscie nie dalo sie wszystkiego ladnie pospychac bo pogoda przestala pozniej nam sprzyjac,ale co tam...wazne ze juz nawiezione i problem z glowy na przyszly rok:P ) pozdrawiam cieplutko i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.08.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Co tam slychac? Wszystkie problemy juz rozwiązane? Niestety nie i jeszcze długo nie Na szczęście ostatnio mam dużo innych zajęć, więc nie rozklepuję tematu. Czy Ty koktajl już mieszkasz? Pochwal sie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.08.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 czesc bami co nowego u Was? dawno mnie nie bylo, ale powrocilam koniec urlopu, od poniedzialku szkola... widze, ze nie tylko ja podnosilam teren..u mnie bylo to "przy okazji" (nawet nie planowalismy tego na te wakacje) 40arow na metr w gore:rolleyes: za smieszne pieniadze jak dla nas za to wszystko, tzn wywrotki (okolo 300x) plus koparka (kilka godzinek) (oczywiscie nie dalo sie wszystkiego ladnie pospychac bo pogoda przestala pozniej nam sprzyjac,ale co tam...wazne ze juz nawiezione i problem z glowy na przyszly rok:P ) pozdrawiam cieplutko i czekam na fotki Mmeliso, widzę, ze urlop się udał Niezmiennie podziwiam wszystkich budujących na odległość - za determinację i chęć powrotu do Pl. Na razie żadnych nowych fotek nie mam, może jak będzie już drewniana elewacja albo drzwi... Wtedy pokażę. A tak btw to byłam pewna, ze moje wątki już samoistnie skonały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 ooo to elewacje tez robicie drewniana? u nas troche sie dzialo, ale przyznam, ze ciezko sie buduje na odleglosc...teraz caly urlop mojego M spedzilismy w naszym domku, z rana wyjazd-wieczorem powrot, bylo super:wiggle: Jak tylko wybiore zdjecia do wgrania to postaram sie tez cos dodac do dziennika...a jest z czego wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 18.08.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 No wlasnie jeszcze nie mieszkamy:( a bardzo bym chciała- w zasadzie brakuje nam tylko pomalowanych ścian ( reszta pierdol typu schody, listwy przypodlogowe, szyby do prysznica) beda w tym tygodniu... Ale to malowanie wlecze sie bo sami je robimy a wiadomo ile zrobi sie po pracy... Mam nadzieje ze teraz prace nabiorą jakiegoś tempa i przyspieszymy. Mam rownież nadzieje ze u Ciebie tez wszystko pozytywnie sie rozwiąże a wątki jeszcze nie skonaly- nie martw sie o to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.08.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 ooo to elewacje tez robicie drewniana? u nas troche sie dzialo, ale przyznam, ze ciezko sie buduje na odleglosc...teraz caly urlop mojego M spedzilismy w naszym domku, z rana wyjazd-wieczorem powrot, bylo super:wiggle: Jak tylko wybiore zdjecia do wgrania to postaram sie tez cos dodac do dziennika...a jest z czego wybierac Mmeliso, czekamy na WIĘCEJ zdjęć Mam nadzieję, ze elewacja drewniana finalnie wyjdzie zgodnie z oczekiwaniami - uzyskaliśmy na próbce obiecujący kolor - zimny orzech, umiarkowanie ciemny, by nie zamalowac usłojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.08.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 No wlasnie jeszcze nie mieszkamy:( a bardzo bym chciała- w zasadzie brakuje nam tylko pomalowanych ścian ( reszta pierdol typu schody, listwy przypodlogowe, szyby do prysznica) beda w tym tygodniu... Ale to malowanie wlecze sie bo sami je robimy a wiadomo ile zrobi sie po pracy... Mam nadzieje ze teraz prace nabiorą jakiegoś tempa i przyspieszymy. Mam rownież nadzieje ze u Ciebie tez wszystko pozytywnie sie rozwiąże a wątki jeszcze nie skonaly- nie martw sie o to:) to informuj nas na bieżąco Życzę wytrwałości w malowaniu i idealnie gładkich ścian tez mam nadzieję, ze w końcu wyjdę na prostą, chociaż teraz spodziewam się juz wszystkiego... a konające wątki zawsze można dobić ręką moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 fotki dodane... z drewnianej elewacji bedziesz na pewno zadowolona, ja jestem choc efektu finalnego nie zrobilismy tak jak planowalismy, jakos zabraklo nam czasu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Bambi, nie skonały, nie skonały Mój też podupadł ale jakaś taka zaganiana jestem że nawet nie mam czasu się podrapać Mieszkanie do końca opróżniamy, ja naiwna myślałam że wszystko przewieźliśmy już kilka samochodów temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.08.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 fotki dodane... z drewnianej elewacji bedziesz na pewno zadowolona, ja jestem choc efektu finalnego nie zrobilismy tak jak planowalismy, jakos zabraklo nam czasu:rolleyes: Mmeliso, efekt finalny nie wskazuje na to, by zabrakło Wam czasu... Fajnie wyszły dechy ułożone w pionie - inaczej niż wszędzie. Jakie masz drewno i czym impregnowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.08.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Bambi, nie skonały, nie skonały Mój też podupadł ale jakaś taka zaganiana jestem że nawet nie mam czasu się podrapać Mieszkanie do końca opróżniamy, ja naiwna myślałam że wszystko przewieźliśmy już kilka samochodów temu Ja zamierzam sie w czasie przeprowadzki pozbyć połowy dobytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 bami u nas jest swierk, a impregnowane jest lakierobejca Sadolin. efekt finalny nie osiagniety (chociaz tego nie widac) chodzi o male wykonczenia przy oknach, doslownie po jednej deseczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.08.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 bami u nas jest swierk, a impregnowane jest lakierobejca Sadolin. efekt finalny nie osiagniety (chociaz tego nie widac) chodzi o male wykonczenia przy oknach, doslownie po jednej deseczce U mnie tez świerk, ale impregnowany Bondexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 U mnie tez świerk, ale impregnowany Bondexem tez z lokalnej hurtowni drewna? Dzien dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 19.08.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Bami - cieszę się, że żyjesz . Pokażesz jakieś fotki? Z ciekawości - jaki dokładnie kolor bondxu wybrałaś? Teoretycznie ja też powinienem mieć drewno w kolorze zimnego orzecha, więc jestem żywo zainteresowany . Ile płaciłaś za m2 świerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.08.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 tez z lokalnej hurtowni drewna? Dzien dobry:) Dzień dobry hmmm... chyba nie jestem w temacie bo nic nie wiem o lokalnej hurtowni drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.08.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Bami - cieszę się, że żyjesz . Pokażesz jakieś fotki? Z ciekawości - jaki dokładnie kolor bondxu wybrałaś? Teoretycznie ja też powinienem mieć drewno w kolorze zimnego orzecha, więc jestem żywo zainteresowany . Ile płaciłaś za m2 świerku? Ja też się cieszę Na razie jeszcze nie mam co pokazywać. Bondex w kolorze orzech włoski . Impregnat bezbarwny Bondex wood preserver. Bardzo szlachetnie wyglądający kolor. Cena świerku na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 26.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 nareszcie nowy wpis Co ci kierbud zawinił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts