Aggula 23.08.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pijawka na pewno powerowi nie służy Bami, rozumiem po kolorze, że bramę Hormana kupujesz? Gdziekolwiek, czy starannie wybrałaś punkt sprzedaży? Też myślę o titan metalic, choć wolałabym coś mniej oklepanego... ale muszę się zmieścić w budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.08.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pijawka na pewno powerowi nie służy Bami, rozumiem po kolorze, że bramę Hormana kupujesz? Gdziekolwiek, czy starannie wybrałaś punkt sprzedaży? Też myślę o titan metalic, choć wolałabym coś mniej oklepanego... ale muszę się zmieścić w budżecie Zamierzam kupić w polecanym na FM punkcie na Bartyckiej. Nie jest to na pewno szczyt oryginalnosci, ale oni na przykład takiej realizacji jeszcze nie mieli... Tez próbowałam kombinować z bramą obłozoną drewnem, ale z tym jest dużo korowodu i cena x2. Myślę, ze wyjdzie ok, bo ja mam sporo drewna na elewacji, a przecież musi mi jeszcze starczyć na mój trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 24.08.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Chodzi o punkt H na Bartyckiej? Czy kogoś innego, kto ma ich bramy? Jeśli chodzi o ogrodzenie, to IMO wcale nie porażka Życzę Ci takiego pasma zwycięstw do końca urządzania Świetny wkład komikowy, właśnie takiego będę poszukiwać, tzn. szerokiego. Wyobrażasz sobie, ile to do czyszczenia? Możesz mi coś skrobnąć na pw nt. oferty na ten wkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.08.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Chodzi o punkt H na Bartyckiej? Czy kogoś innego, kto ma ich bramy? Jeśli chodzi o ogrodzenie, to IMO wcale nie porażka Życzę Ci takiego pasma zwycięstw do końca urządzania Świetny wkład komikowy, właśnie takiego będę poszukiwać, tzn. szerokiego. Wyobrażasz sobie, ile to do czyszczenia? Możesz mi coś skrobnąć na pw nt. oferty na ten wkład? Punkty H na Bartyckiej są co najmniej 3... Jak się spiszą to polecę Co do ogrodzenia, to ich porażka... Ale kij ma zawsze 2 końce. Co tu dużo pisać, wszystko jest na mojej głowie i inaczej nie będzie Nie pomyślałam o czyszczeniu... to jest argument przeciw. Może zejdę do 136 cm W wolnej chwili podeślę Ci ofertę, jaką dostałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 28.08.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Bami, to nie tylko mąż... syna tez mamy takiego samego U mnie także FCB RULES Trzymam kciuki, żebyś już wyluzowała będąc na wakacjach, wyłączyła myślenie i zapomniała o budowie A jak masz super gościa od instalacji, to dawaj! Podziel się, sąsiadko Dzięki za maila nt. kominków, choć i tak ceny mnie dobiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Bami, to nie tylko mąż... syna tez mamy takiego samego U mnie także FCB RULES Trzymam kciuki, żebyś już wyluzowała będąc na wakacjach, wyłączyła myślenie i zapomniała o budowie A jak masz super gościa od instalacji, to dawaj! Podziel się, sąsiadko Dzięki za maila nt. kominków, choć i tak ceny mnie dobiły... Mój ma 7 lat a Twój? Gościa od instalacji mogę podać choćby zaraz, ale może lepiej poczekam aż skończy, może będziesz chciała zobaczyć jego dokonania? Trochę miałam opory by go zatrudnić, ale był z polecenia Chrisa i skusiło mnie to, że zrobił mi WSZYSTKIE instalacje. Jak wiesz, u mnie z czasem raczej krótko i komfort załatwienia wszystkiego był kuszący. Poza tym nikt na nikogo nie zwalał winy i nie wchodził sobie w drogę. Moja dobra rada dla budujących "trochę za mną" MINIMALIZOWAĆ LICZBĘ EKIP NA BUDOWIE. Kominki zabójcze, cena też... Jutro mecz FC Barcelona - Real Madryt. mieliśmy na niego jechać... Starszak kocha Barcę i piłkę w ogóle. Zamierza być drugim Messim. A ja po cichutku wolę CR7, co wywołuje pełne pogardy prychanie Starszaka i Strategicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 29.08.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mój ma 7 lat a Twój? No to zgadłam, mamy tego samego Mój też ma 7 i kompletnego bzika na punkcie Barcy, był nawet na eliminacjach (zaznaczam - to nie był mój pomysł ) do FCB Varsovia, czy jakoś tak. Czeka cierpliwie na liście rezerwowej i też wierzy, że będzie drugim Messim Do tej pory udawało mi się wymigać z wożenia go na treningi 3 razy w tygodniu (i tak wożę go codziennie na coś...), ale obawiam się, że w tym roku bez piłki już nie przejdzie... Tak do końca nie jestem pewna, gdzie się budujesz... bo jeśli rzeczywiście tak niedaleko, to może będziemy się na treningach spotykać w jakimś okolicznym klubie? A Twoje młodsze to może dziewczynka? To by były dopiero jaja Minimalizacja ekip na budowie to stanowczo dobry pomysł. Inny dobry to zebranie do kupy ekip, które się znają i razem pracują od lat - taką mam możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.08.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No nie! Chwilę mnie nie było, a tu widzę, że i "mojego" męża już poznałyście:p To ja się zgłaszam do trygonu!!! Rybka jestem:wiggle: I mój siedmiolatek szaleje za piłką Ale nie chce być Mezzi, tylko Najlepszym Na Świecie Bramkarzem, co żadnej piłki nie przepuści;) Bambi! Jakiej firmy to wkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.08.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aaaaa.... I napisz, please, jaką wybrałaś trampolinę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.08.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No nie! Chwilę mnie nie było, a tu widzę, że i "mojego" męża już poznałyście:p To ja się zgłaszam do trygonu!!! Rybka jestem:wiggle: I mój siedmiolatek szaleje za piłką Ale nie chce być Mezzi, tylko Najlepszym Na Świecie Bramkarzem, co żadnej piłki nie przepuści;) Bambi! Jakiej firmy to wkład? Wkład Brunner... A mój też raczej ma warunki na bramkarza, a nie na Messiego, który ma 166 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.08.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No to zgadłam, mamy tego samego Mój też ma 7 i kompletnego bzika na punkcie Barcy, był nawet na eliminacjach (zaznaczam - to nie był mój pomysł ) do FCB Varsovia, czy jakoś tak. Czeka cierpliwie na liście rezerwowej i też wierzy, że będzie drugim Messim Do tej pory udawało mi się wymigać z wożenia go na treningi 3 razy w tygodniu (i tak wożę go codziennie na coś...), ale obawiam się, że w tym roku bez piłki już nie przejdzie... Tak do końca nie jestem pewna, gdzie się budujesz... bo jeśli rzeczywiście tak niedaleko, to może będziemy się na treningach spotykać w jakimś okolicznym klubie? A Twoje młodsze to może dziewczynka? To by były dopiero jaja Minimalizacja ekip na budowie to stanowczo dobry pomysł. Inny dobry to zebranie do kupy ekip, które się znają i razem pracują od lat - taką mam możliwość. Aggula, co do ekip to Twoje rozwiązanie jest świetne, jeżeli ekipy są bezgranicznie uczciwe, albo jak masz bardzo zaangażowanego Kierbuda. Zaprzyjaźnione ekipy mają tendencję do ukrywania przed inwestorem niedoróbek . Ja tak miałam z tynkarzami i instalatorami - bardzo się zakolegowali. Natomiast na linii instalatorzy- Górale mocno iskrzy i kablują mi jedni na drugich... Moje młodsze to chłopczyk A my chyba tylko pozornie jesteśmy sąsiadkami - tam gdzie teraz mieszkam i Twojej budowy. A wyprowadzimy się na prawą stronę Wisły - i tam będę musiała znaleźć szkółkę piłkarską. Mój Młody też marzył o szkółce FCB, ale nie miałam jak go wozić na Ursynów 3x w tygodniu ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.08.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aaaaa.... I napisz, please, jaką wybrałaś trampolinę??? Trampolinę Funtek - wpisz w wyszukiwarkę, bo u mnie do zamówienia daleeeeeeko - prawie roczek (jak dobrze pójdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 06.09.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Widzę, że wszystkie ucichłyśmy wraz z nadejściem roku szkolnego Czyli jak się streszczę, to może zamówimy razem 3 trampoliny i wynegocjujemy 2+1 gratis? Balbina, ja też ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.09.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Zaniedbany ten mój dziennik, urlop, rok szkolny... po prostu "nie zdanżam" Teraz mam: - całą instalację ogrzewania podłogowego - oraz resztę instalacji - oprócz wentylacji-reku - firma wchodzi w poniedziałek Więc zaraz po nich wylewki i tadam! będę miała stan deweloperski - trochę długo to trwało bo 15 miesięcy... No właśnie - wychodzi moje zakręcenie - to był post do dziennika Edytowane 27 Września 2012 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A zdjęcia...?. Nie uwierzę jak nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.09.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No właśnie... ja chyba też! Na razie można podziwiać srebrne podłogi z wijącymi się wężami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Bami, kto Ci w końcu robi WM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.09.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 ano zgadnij Lully Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.09.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Robią mi też orurowanie i okablowanie pod przyszłą ewentualną klimę w salonie i w naszej sypialni. Na razie profi. W poniedziałek będę ich oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Super, cieszę się, że się dogadaliście Mam nadzieję, że obie będziemy zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts