lucka6 28.08.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Bami, to się szybko przeprowadź Ciacho dobrze mówi Wiesz, zawsze możesz kupić pralkę do domu i tam prać, a potem wozić do mieszkania Ja tak robiłam do tej pory (tylko w przeciwną stronę), da się żyć, ale jest to zdeka upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hello Lucuś!!!! gdzie byłaś, jak Cię nie było??? Podziwiam Cię - ja bym chyba zażądała zatrudnienia praczki, albo zarządziła ubrania jednorazowe:lol2: Bamka, optymizm na wyżynach naturalnie, czy naciągasz na siłę? Teraz musi być już tylko dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Bami, to się szybko przeprowadź kiedy niemogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Bamka, optymizm na wyżynach naturalnie, czy naciągasz na siłę? Teraz musi być już tylko dobrze! Naciągam trochę... Na szczęście mój mąż ma zdrowe podejście, twierdzi, że gdybyśmy ten dom kupili, to nawet nie mielibyśmy pojęcia o tym dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.08.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej Bami! Kiedy będą aktualne foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej Bami! Kiedy będą aktualne foty? nie wiem lullku nie mam co pokazywać na razie - chyba, że wełnę w rolkach albo dziurę w dachu Aktualnie oczekuję na: barierkę do schodów, drzwi zewnętrzne (wewnętrzne nie mogą się zrobić z powodu braku forniru o odpowiednim odcieniu), drewno do łazienek, wannę balteco senzo, kolejną wycenę na spieki, zlew do kuchni oraz pewną piękną baterię, którą zaraziłam się od Demona. I na elewację drewnianą - jak Marian upora się z poddaszem, zabierze się za nią . poza tym jestem zła na mojego męża i starszego syna, bo nie podoba im się łóżko, jakie temu ostatniemu zaplanowałam. Zburzyli mój cały koncept! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 O tak, powymieniaj jeszcze, zmotywuj mnie do działania, bo moja chałupa wciąż świeci chudziakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 O tak, powymieniaj jeszcze, zmotywuj mnie do działania, bo moja chałupa wciąż świeci chudziakiem jestem też o krok od wyboru przycisków do sterowania inteligencją wybrałaś coś może? muszę też wybrać tynk... i w końcu zakolegować się z jakimś stolarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.08.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 sporo tego:) a podjazd teraz też będziesz planować czy zostawiasz na później?( chodzi mi o to czy będziesz go robić przed przeprowadzką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 sporo tego:) a podjazd teraz też będziesz planować czy zostawiasz na później?( chodzi mi o to czy będziesz go robić przed przeprowadzką) chciałabym teraz, ale nie mam jeszcze projektu ani potencjalnego wykonawcy nie mam też ogrodzenia, więc raczej będzie mi ciężko ze wszystkim zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.08.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 co się stało z twoimi komentami? początek Ci wcięło i okazuje się, że dodałam twój wątek:) już nie wspominając że pierwszy post ni przypiął ni wypiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 co się stało z twoimi komentami? początek Ci wcięło i okazuje się, że dodałam twój wątek:) już nie wspominając że pierwszy post ni przypiął ni wypiął ale jaja... wygląda, jakby pierwszej strony nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 no idiotycznie... napisz do admina co się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 napisałam... może to sygnał z góry, by nie pisać ? albo nie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Już Elfir naprawiła dziękuję Elfir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hello Lucuś!!!! gdzie byłaś, jak Cię nie było??? Ania, na wsi net działa jak chce, zresztą mało czasu mam ostatnie 3 tygodnie spędzaliśmy w dużej mierze w mieszkaniu, z którego wciąż mimo pustek wyjeżdzalismy pełnym samochodem Teraz czekamy na chętnych do wynajmu, mam nadzieję że się w końcu uda bo nasze finanse ledwo już zipią...Potrzebuję wciąż strasznie dużo rzeczy, przede wszystkim jakieś półki do dzieciaków i choć kilka w garderobie. Drzwi zostawię sobie chyba na za nie wiadomo ile Ale zakup pralki to krok w dobrą stronę, właśnie ją testujemy, jest cichuteńka, pojemna i chyba baardzo fajna I marzę o prawdziwych wakacjach, nie takich w domu ze sprzątaniem i ogarnianiem wszystkiego dookoła. W ogóle w domu jest strasznie dużo tej pracy, a ja nie jestem typem gospodyni, więc wydaje się że mam permanentny bałagan Na pewno sprawy nie ułatwia brak mebli Basia, do podjazdu musisz chyba przede wszystkim wylać kawałek pod bramą, żeby brukarze mogli zrobić podjazd - przynajmniej nam tak tłumaczyli i dlatego nie zrobiliśmy kostki w zeszłym roku bo nie było ogrodzenia. Moi sąsiedzi mówią że brak kostki jest szczególnie uciążliwy zimą bo nie można łatwo odśnieżać, ja myślałam że latem bo się nosi...Moi brukarze są OK, masz chyba namiary. Choć teraz po basenie musimy ich ściągnąć żeby przełożyli kostki na tym miejscu do parkowania bo po basenie zrobiło się tam nierówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 29.08.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Hej Bami piszesz o wyborze przycisków od inteligencji . Do czego się przymierzasz ? Ja też męczę temat u siebie i decyzji brak .Może się zainspiruję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 29.08.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Basiu - kontaktowałam się ze swoim stolarzem w sprawie spieków. Długo to trwało, wybacz. Niestety nie zna tych kamieniarzy z realizacji o której Ci pisałam. Ale jako, że bardzo go prosiłam o pomoc, popytał się swoich znajomych z branży i polecili mu zakład z Duchnowa: http://www.blatyfest.pl 601.352.296, 601.097.058. Widział ich jakąś realizację i mówił, że ładnie zrobione, a znajomi móiwli, że robia podobno spieki. Tyle jestem w stanie Ci pomóc. Jeśli chodzi o dach - współczuję. Ja ciągle nie wiem czy wydać 6000 na 2 cm wylewki samopoziomującej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.08.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ciacho dobrze mówi Wiesz, zawsze możesz kupić pralkę do domu i tam prać, a potem wozić do mieszkania Ja tak robiłam do tej pory (tylko w przeciwną stronę), da się żyć, ale jest to zdeka upierdliwe Ze tez na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.08.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Hej Bami piszesz o wyborze przycisków od inteligencji . Do czego się przymierzasz ? Ja też męczę temat u siebie i decyzji brak .Może się zainspiruję ? Onoa, zdecydowaliśmy sie na takie, o których nasz pan z IQ HOUSE mówił, ze najlepiej współpracują z home serwerem. Czyli na Busch Prion. Wizualnie są dla mnie akceptowalne, wybrałam czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts