dr_au 05.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ...albo - dajmy na to – garniturem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 no to podalam niezly przyklad i propozycje sie posypaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 O, mam tanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.09.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 O, mam tanio! Chciałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.09.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Może znów zacznę zapraszać potencjalnych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.09.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 to ja też mam tanio...tylko szkoda że jakoś tego nie poczuliśmy Ale fakt, że też przestraszyliśmy się drewna. Nie nadajemy się do bardziej wyszukanych i wymagających sukienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 06.09.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 na pewno macie rację wiadomo że jak coś ma być super to należy w to zainwestować - czasem są to pieniądze, czasem czas i praca. czasem jednak trzeba pójść na kompromis, nie wszystko jest czarne lub białe. na razie chodzę oglądam różne rozwiązania, każde ma swoje plusy i minusy:) raz jeszcze dzięki za info odnośnie Twojej elewacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.09.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 to ja też mam tanio...tylko szkoda że jakoś tego nie poczuliśmy Ale fakt, że też przestraszyliśmy się drewna. Nie nadajemy się do bardziej wyszukanych i wymagających sukienek Wcale się nie dziwię, ze nie poczuliście, robiąc największe okno w okolicy drewno juz nie było potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.09.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Może znów zacznę zapraszać potencjalnych wykonawców Ja juz nikogo nie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.09.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja juz nikogo nie zapraszam oj, ja też bym chciała już nikogo nie zapraszać...ale ciągle coś wychodzi jeszcze... za to dzisiaj był fajny pan - od zasłaniania okien, wstępnie coś tam wybraliśmy, zobaczymy jeszcze ile będzie to kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.09.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 oj, ja też bym chciała już nikogo nie zapraszać...ale ciągle coś wychodzi jeszcze... za to dzisiaj był fajny pan - od zasłaniania okien, wstępnie coś tam wybraliśmy, zobaczymy jeszcze ile będzie to kosztowało... też bym chciała juz nikogo nie zapraszać, ale oczywiscie jest to nierealne... a pana od zasłaniania jeszcze nie mam jezeli się sprawdzi, podzielisz się Lucuś? Nasz Marek został przeze mnie dalej polecony, mój kolega z pracy (a właściwie jego żona) jest bardzo z kontaktu zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.09.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 przybylam sie przywitac:yes: bardzo fajnie sie Ciebie czyta ,koniecznie powinnas pojsc w tym kierunku ,no chyba ze juz idziesz tylko nam nic nie wiadomo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.09.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 przybylam sie przywitac:yes: bardzo fajnie sie Ciebie czyta ,koniecznie powinnas pojsc w tym kierunku ,no chyba ze juz idziesz tylko nam nic nie wiadomo:yes: Witaj pralinko, cieszę się, ze podoba Ci się moja komedia pisana nogą Nie mogę pójść w tym kierunku, bo poszłam dokładnie w przeciwnym przeraża mnie ten deszcz za oknem, ale moj Marian nie widzi nic osobliwego w deszczu o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Bami hej ho co tam słychać na placu boju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.09.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Bami hej ho co tam słychać na placu boju ? Plac boju to bardzo adekwatne określenie, ponieważ szalała u nas ostatnio koparka i wywrotka z piachem, ziemią. Kopała, wywoziła, przywoziła, wywracała - przygotowała podwaliny pod coś, co można określić małą architekturą ogrodową "Mój Marian" uporał się z moim dachem i ociepleniem strychu - jest super, od samego patrzenia robi się cieplej Tak sobie działam z doskoku: a to zamówię rolety zewnętrzne (tak, jednak będą...) a to wkręty do drewna a to lampy do garderób, o takie: albo łóżko do Starszaka: Ivy, fajnie że założyłaś wątek - zaraz pójdę oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Bami co się u Ciebie dzieje ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.10.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Bami co się u Ciebie dzieje ????? Generalnie to na plan pierwszy wysunął się totalny brak czasu na "popychanie" budowy - a już myślałam, ze nie da się już bardziej o nią nie dbać Z rzeczy standardowych: pan od elewacji zniknął na 2 tygodnie, na szczęście powrócił nawet mnie to nie dziwi ani specjalnie nie wkurza, postanowiłam dać na luz bo inaczej zwariuję... Przykład nr 2: przenoszona niedawno skrzynka elektryczna sąsiadów wjechała trochę w linię naszego potencjalnego ogrodzenia. Więc zadzwoniłam jakieś 3 tygodnie temu do sąsiadki, ze będzie musiała ją trochę przesunąć (i tak będzie musiała, bo skrzynka stoi w świetle jej i tak wąskiego wjazdu). Wczoraj zadzwoniła i wyznała, ze nic z tą skrzynkà nie zrobi bo... Zostało jej 10 tygodni do porodu . A ja nawet sie nie wkurzyłam, bo ją bardzo lubię... No po prostu jestem ZEN! Z milszych rzeczy: zamontowalismy niezwykle sprawnie rolety zewnętrzne Z rzeczy supermiłych: przyszła moja wanna Balteco Senzo i jest.... boooska Edytowane 12 Października 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.10.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 W bólach wszystko przychodzi, w bólach... ale jednak coś się dzieje ostatnio przybyły: barierka na schodach kawał elewacjopodbitki zabudowa garazu rolety zewnętrzne i...Działający rekuperator Nie ma nadal drzwi, bo kolejna, sto pięćdziesiąta ósma próbka jest niezadowalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Hej Bamiśku! Nadrabiam miesięczne zaległości... a tu psińco... zdjęć brak........ . Noooo niby są nowe wieści, ale ja się domagam tej barierki, podbitki, garażu, rolet i reku... tup, tup... tupię nóżką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.10.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 i ja się domagam, pisz Basia i pokazuj co masz nowego a napiszesz też co to za łózko dla starszaka kupiłaś? Bo może też bym pomyślała o podobnym do mojego młodego ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts