bami 15.12.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 koktajl, z kozą wszystko jest jasne mój autopoprawiacz notorycznie poprawia "super" na "dupę" przy tym tym stole, jaki wybrałyśmy, opcja rozkładana w ogóle nie wchodzi w grę ... Ale stół jest wyjątkowej urody i jestem pewna, ze zarówno z blatem szarym jak i jesionowym bedzie piękny podobnie jak Sharlot, tez jestem ciekawa Twoich wnętrz, szkoda, ze nie można ich zobaczyć - ale stół pokażesz coooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.12.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Ale nogi stołu mają tak ze 2 cm grubości. Trudno to zrobić z metalu. Listy będzie ekstremalnie ciężki, pusty w środku trudno wykonać. Podejrzewałbym jakąś sklejkę albo podobny materiał. A tak w ogóle, to trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Tez tak obstawiam z konstrukcją stołu. bardzo dziękuję za kciuki przeprowadzkowe, planujemy ogólnie pojętą wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.12.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Stół wybrałaś piękny! planujemy ogólnie pojętą wiosnę My przeprowadzkę planujemy na ogólnie pojęte "jak się wykończymy" Ja mam już dosyć pytań - kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Hej Bamiśku:D! Stół wybrałaś świetny! Spędzałam kiedyś wielokrotnie wakacje na Mazurach... był tam właśnie taki cztero-metrowy stół z jednego kawałka dębu... coś fantastycznego! Mogłam nie wstawać od tego stołu:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.12.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Stół wybrałaś piękny! My przeprowadzkę planujemy na ogólnie pojęte "jak się wykończymy" Ja mam już dosyć pytań - kiedy przeprowadzka? Ja tez... A jeszcze bardziej tych: mieszkacie juz w nowym domu? Prawda jest taka, ze w ogóle nie potrafię sobie wyobrazic, ze kiedyś tam zamieszkam. No nijak nie mogę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.12.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Hej Bamiśku:D! Stół wybrałaś świetny! Spędzałam kiedyś wielokrotnie wakacje na Mazurach... był tam właśnie taki cztero-metrowy stół z jednego kawałka dębu... coś fantastycznego! Mogłam nie wstawać od tego stołu:cool:. czterometrowy? Nie, chyba za dużo jak na dom... Chociaż sama nie wiem. Muszę go "wrysowac" w jadalnię. O nie bedzie z jednego kawałka I zupełnie nie umiem "biesiadowac" przy stole.... Na kanapie, tarasie, w kuchni, w barze Byle nie przy stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.12.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dzisiaj skręcam się z ciekawości, trwa montaż drzwi na piętrze, a ja miałam tylko kwadransik czasu, by je zobaczyć - jeszcze stojące pod ścianami kolorystycznie trafiliśmy w 10 - bielony fornir jesionowy... Dla przypomnienia - drzwi są pełne, z usłojeniem przechodzącym poziomo ze ze skrzydła na opaskę i opaska - do sufitu. jutro postaram się obfotkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 18.12.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 I zupełnie nie umiem "biesiadowac" przy stole.... Na kanapie, tarasie, w kuchni, w barze Byle nie przy stole. Mam tak samo Bami, czekamy na Twoje wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Czekam na focie z utęsknieniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.12.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Bami teraz to fotki musza być :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.12.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dziewczyny... Jestem uziemiona w domu z chorym Maluchem Nie widziałam jeszcze tych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.01.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Rasiu, dziękuję za życzenia i pamięć. Tobie oraz Wszystkim tu zaglądającym życzę samych cudownych dni w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.01.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.01.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Oraz pstryczki na dole: w tle barierka na schodach - bez było lepiej, ale tak nie mogło zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Basia, fajowo z tymi drzwiami na pewno bardzo domowo się zrobiło, ja jak patrzę na nasze gołe futryny to też wyobrażam sobie że po wstawieniu drzwi zrobi się przytulnie Pstryczki oryginalne, chyba na pierwszy rzut oka nie umiałabym ich obsłużyć w ogóle to już chyba ostatnia prosta, prawda? Jeszcze zwalczysz spieki i możecie się wprowadzać, trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.01.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Basia, fajowo z tymi drzwiami na pewno bardzo domowo się zrobiło, ja jak patrzę na nasze gołe futryny to też wyobrażam sobie że po wstawieniu drzwi zrobi się przytulnie Pstryczki oryginalne, chyba na pierwszy rzut oka nie umiałabym ich obsłużyć w ogóle to już chyba ostatnia prosta, prawda? Jeszcze zwalczysz spieki i możecie się wprowadzać, trzymam kciuki!!! Rzeczywiście, dzięki drzwiom góra wygląda na udomowioną nie nazwałabym mojej sytuacji ostatnią prostą niestety najgorsze jest to, ze całkiem straciłam zapał . Przede mną urządzanie kuchni, garderób, kupowanie lamp, kanap - kiedyś nie mogłam sie doczekać tego etapu. A teraz popadłam w budowlany stupor. Tak naprawde nie mogę się odnaleźć "budowlanie" po mojej przymusowej przerwie... próbowałam różnych sposobów, niestety wszystkie okazały się nieskuteczne. Zmuszam się do najmniejszej czynności. Mam nadzieję Lucuś, ze Ty tak nie masz i ze jesteście zadowoleni z nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.01.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przede mną urządzanie kuchni, garderób, kupowanie lamp, kanap - kiedyś nie mogłam sie doczekać tego etapu. A teraz popadłam w budowlany stupor. Tak naprawde nie mogę się odnaleźć "budowlanie" po mojej przymusowej przerwie... próbowałam różnych sposobów, niestety wszystkie okazały się nieskuteczne. Zmuszam się do najmniejszej czynności. Mam nadzieję Lucuś, ze Ty tak nie masz i ze jesteście zadowoleni z nowego domku Oj Basia Ja też mam wzloty i upadki, ostatnio mam ochote wlasnie kupować lampy czy robić garderoby, ale my wciąż na etapie zaciskania pasa Może zrób tylko kuchnię i to co najpotrzebniejsze, a reszta przyjdzie potem jak już zamieszkacie? Mi w miarę mieszkania klaruje się coraz więcej rzeczy, o których przed przeprowadzką nie myślałam.. Kanapę możecie przecież wziąć z mieszkania, inne potrzebne meble też. Garderoby jak zrobisz to fajnie, a jak nie to wieszaki by Ikea też dadzą radę przez jakiś czas Ja się od niedawna cieszę drążkiem w naszej garderobie przy sypialni, do którego zrobienia namawiałam od jakiegoś czasu męża - okazało się że trzeba się zastanowić, wydać nieco ponad 100zł i duuuża część garderoby gotowa, dorobimy jeszcze kilka półek i będzie jak znalazł. Do dzieciaków mam nadzieję że w przyszłym miesiącu kupimy choć trochę Elfy. Mnie szczerze mówiąc przeraża coraz bardziej zbliżająca się wiosna i wizja uporządkowania ogrodu, o czym nie mam zielonego pojęcia Nie mam też do końca koncepcji jak to wszystko powinno wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Bami dzwrzi i pstryczki super, chociaz tak jak lucka musiała bym sie zastanaowic co nacisnąć Zapał wróci, jak zobaczysz ze to wszystko coraz lepiej wygląda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.01.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Bami - ja w zeszłym roku zaliczyłam taki "upadek". Prawdopodobnie zaliczę niedługo kolejny, bo musimy budowę na jakiś czas zatrzymać - z powodu kasy. Także trzymaj się kobieto, odsapnij - wszystko przyjdzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts