bami 13.04.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Dzisiaj wybraliśmy kanapy Dwie identyczne, jedna jasno-, druga ciemnoszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.04.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Niemal każdy (oprócz okapu) element wyposażenia kuchni uległ zmianie. Nowa koncepcja lodówki: oraz pozostałe sprzęty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ehh Bami, pięękne te sprzęty I kanapy też super, co to za firma? A jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.04.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ehh Bami, pięękne te sprzęty I kanapy też super, co to za firma? A jak kuchnia? mi tez sie podobają, szczególnie lodówka. Kanapy Natuzzi. moja kuchnia to najbardziej problematyczny punkt. Obecnie piąty tydzień czekam na zlewozmywak.... Wrrrrrr dzięki temu, ze powstaje długo i w bólach, ciągle coś zmieniam - całkiem mi się w głowie pomieszało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Zmieniaj, zmieniaj póki możesz Tylko zmywarki Samsunga nie kupuj, bo ja chyba z nimi na wojnę pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Zmieniaj, zmieniaj póki możesz Tylko zmywarki Samsunga nie kupuj, bo ja chyba z nimi na wojnę pójdę Lucuś a co się stało ze zmywarką ??/ Bami świeta lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Lucuś a co się stało ze zmywarką ??/ Bami świeta lodówka Ivy, oględnie rzecz biorąc to cały czas jest nieszczelna....zniszczyła mi już szafkę w zabudowie wyspy, była 3 razy naprawiana, obecnie czekam na jej wymianę choć wolałabym zwrot pieniędzy... Nie wiem jeszcze jak to się skończy ale już na pewno nikomu zmywarki Samsunga nie polecę ani sobie nie kupię...Mam jeszcze piekarnik i mikrofalę od nich i są OK, ale ta zmywarka to jakaś porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.04.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ivy, oględnie rzecz biorąc to cały czas jest nieszczelna....zniszczyła mi już szafkę w zabudowie wyspy, była 3 razy naprawiana, obecnie czekam na jej wymianę choć wolałabym zwrot pieniędzy... Nie wiem jeszcze jak to się skończy ale już na pewno nikomu zmywarki Samsunga nie polecę ani sobie nie kupię...Mam jeszcze piekarnik i mikrofalę od nich i są OK, ale ta zmywarka to jakaś porażka... dopytuję bo mam różne rzeczy tego producenta i odpukać było ok, jakiś straszny niefart z tą zmywarką :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.04.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Lucuś a co się stało ze zmywarką ??/ Bami świeta lodówka Dzięki Ivy dawno temu się do niej przymierzałam, ale w poprzednim modelu zdarzały sie awarie kostkarek. Ten model mam nadzieję jest "poprawiony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.04.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ivy, oględnie rzecz biorąc to cały czas jest nieszczelna....zniszczyła mi już szafkę w zabudowie wyspy, była 3 razy naprawiana, obecnie czekam na jej wymianę choć wolałabym zwrot pieniędzy... Nie wiem jeszcze jak to się skończy ale już na pewno nikomu zmywarki Samsunga nie polecę ani sobie nie kupię...Mam jeszcze piekarnik i mikrofalę od nich i są OK, ale ta zmywarka to jakaś porażka... współczuję Lucuś, szczególnie zniszczonej szafki... Oby nowa okazała się bezawaryjna. ja wybrałam zmywarkę AEG. Tak się zdezorientowałam milionem zmywarek, ze w końcu wybrałam najcichszą, zeby skończyć swoje męki... dzisiaj juz przyjechała, podobnie jak okap i srebrna płyta indukcyjna. Chociaż tak naprawdę to ona raczej jest szara a nie srebrna. przyjechała tez bateria do kuchni - w końcu zdecydowałam się na Blanco Culina w chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Cześć Zgubo Nasza, gdzieś była, jak Cię nie było?!!!!!! Fajnie, że się przeprowadzasz już za chwilkę - pisz i pokazuj, co u Ciebie - a ogrodzenie zrobiłaś?? Natuzzi, piękne - niestety miałam okazję tylko przykleić nos do szyby salonu, będąc niedawno w Mediolanie:( - nie miałam czasu na prywaty wnętrzarskie i tylko późnym wieczorem oglądałam wystawy, niestety........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.04.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ciasteczko..... Ogrodzenie zrobiłam - mur od frontu a po bokach panele w ocynku. Wygląda bardzo ok. Tylko mur jeszcze nie otynkowany.. A Ty kiedy się przeprowadzasz? Napisz co robisz... w Mediolanie byłaś ech.... Marzę o zakupach w Mediolanie - ale ciuchowych i "butowych" Salon Natuzzi w Mediolanie zapewne różni się od tych kilku sofek w Polsce, ale mi akurat "podpasowały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Bambino, co robię, no się wykańczam:lol2: - albo dom? W sumie, momentami, jedno i drugie, wiesz jak jest:D Kończymy elewację; zaraz dokończenie kostki; i zaraz za momencik ogrodzenie. Z prac w środku zostały nam meble, podłogi i drzwi. Chciałabym się przeprowadzić w wakacje, może koniec czerwca, może lipiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Bambino, co robię, no się wykańczam:lol2: - albo dom? W sumie, momentami, jedno i drugie, wiesz jak jest:D Kończymy elewację; zaraz dokończenie kostki; i zaraz za momencik ogrodzenie. Z prac w środku zostały nam meble, podłogi i drzwi. Chciałabym się przeprowadzić w wakacje, może koniec czerwca, może lipiec? to tak jak ja. kostkowego mam dopiero na początek lipca... przyślesz mi jakieś fotki? A jakie drzwi planujesz? naaaaapisz coś. u mnie dzisiaj mieli byc szklarze... Ale zadzwonili, ze będą w środę... Wrrrr dlaczego mnie to nie dziwi? Ale im akurat wybaczam, bo są bardzo mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.04.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No dooooobra, naaaaapiszę coś - @ Ci wyślę. Drzwi wybrane, Asilo, Colombo 5, wersja bezprzylgowa, ukryte zawiasy, zamki magnetyczne, kolor na 99% śnieżna biel (choć kusi mnie jeszcze dąb szary, fornir, ale jeszcze nie wiem, czy będzie nam do całości pasował - nie wiem, bo nie wybrałam podłóg). Jeśli szklarze (a co Ci szklą???) pojawią się w środę, to git, też bym im wybaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No dooooobra, naaaaapiszę coś - @ Ci wyślę. Drzwi wybrane, Asilo, Colombo 5, wersja bezprzylgowa, ukryte zawiasy, zamki magnetyczne, kolor na 99% śnieżna biel (choć kusi mnie jeszcze dąb szary, fornir, ale jeszcze nie wiem, czy będzie nam do całości pasował - nie wiem, bo nie wybrałam podłóg). Jeśli szklarze (a co Ci szklą???) pojawią się w środę, to git, też bym im wybaczyła. szklarze robią kabinę w łazience, szklane drzwi do prysznica u małolatów i 3 lustra. W drugim etapie szklaną ścianę i drzwi pomiędzy hallem i kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Aaaa, zapomniałabym: ukryte zawiasy i magnetyczne zamki działają suuuper - tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Marzy mi się do sypialni takie oto łóżko: do tego takie lampy, tylko klosz w kolorze srebrzystobiałym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.04.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jakie lustra???? Pokaż pokaż!! Z jakiej firmy masz drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jakie lustra???? Pokaż pokaż!! Z jakiej firmy masz drzwi? No nie mogę pokazć, bo ich nie ma.... będą w środę normalne lusterka klejone do ściany w łazienkach nic specjalnego... oprócz tego, że w jednej z łazienek zamówiłam je w szkle opti-white. Drzwi mam lokalnej firmy Wielgosz Drzwi - jakość jest powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts