Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Budowlanej Komedii w Odcinkach bami

bami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

świetne to łózko :-) co to ??

Bami pokażesz coś ładnego u siebie , co ??

Ivy,

nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym coś pokazać, ale naprawdę nie mam nic nowego. WSZYSTKO jest niedokończone.... I czy ładne? rzecz gustu jak zwykle... Sprzęty jeszcze w pudłach. lampy też...

Łóżko Saffron beds. Marzę o łóżku kontynentalnym odkąd kiedyś przespałam się na takim w hotelu. A teraz jestem bliziutko :)

G

Skoro już tak się rozpisałam, to napiszę, że mamy z Chrisem duży problem...

Problem wygenerował inwestor strategiczny, bo zobaczył pewną lampę. Wielką i bardzo "wow". I się na nią uparł i powiedział basta i koniec i kropka i "ja ją muszę mieć" .

No to my z Chrisem szukamy ratunku... żeby uratować sytuację...zrobimy coś debilnego, bo powiesimy te lampy dwie...

Że też ten mój mąż zawsze musi "wejść w szkodę" i to zawsze za późno...

Ivy,

nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym coś pokazać, ale naprawdę nie mam nic nowego. WSZYSTKO jest niedokończone.... I czy ładne? rzecz gustu jak zwykle... Sprzęty jeszcze w pudłach. lampy też...

Łóżko Saffron beds. Marzę o łóżku kontynentalnym odkąd kiedyś przespałam się na takim w hotelu. A teraz jestem bliziutko :)

G

to tak jak u mnie, wszystko zaczęte :cool:

a co to jest łóżko kontynentalne, jakieś wygodniejsze ?? bo sie nie znam :cool::cool::cool:

Basia, a napiszesz jaki model zmywarki kupilas? Bo jesli sie uda, to zmienię moją felerną zmywarkę niekoniecznie na Samsunga i jesli tak, to będzie na 100% AEG bo mialam je w mieszkaniu i bylo rewelacyjne a tutaj cos mi na mózg musiało paść że kupiłam Samsunga..

Pokażesz nam coś wreszcie czy każesz czekać? Nie lubimy czekać :D

Bami,

odtąd będziesz Księżniczką Na Ziarnku Grochu!:D

Uchyl rąbka tajemnicy i pochwal się, co to za lampa, że inwestor się zakochał, a Ty wieszasz aż dwie sztuki!!!

Kurczę, nie wiem czy będę, bo Strategiczny nie szaleje na punkcie tego łóżka... A ja bym je bardzo bardzo chciała....

W dodatku nie mogę zrobić transakcji wymiennej: nie będzie miał swoich lamp, bo są za długie... Trochę kamień z serca, ale teraz nie ma jak negocjować łóżka :(

Basia, a napiszesz jaki model zmywarki kupilas? Bo jesli sie uda, to zmienię moją felerną zmywarkę niekoniecznie na Samsunga i jesli tak, to będzie na 100% AEG bo mialam je w mieszkaniu i bylo rewelacyjne a tutaj cos mi na mózg musiało paść że kupiłam Samsunga..

Pokażesz nam coś wreszcie czy każesz czekać? Nie lubimy czekać :D

ja też nie lubię, ale musiałam się przyzwyczaić :)

dziś zamówiłam kanapy: termin realizacji 10-13 tygodni :popcorn:

Zmywarkę mam model F99705VI1P

Pokażę coś tam, ale zdjęcia są okropne, z telefonu:

łazienka chłopców już z drewnem, lustrem i drzwiami do kabiny:

IMG_1672.jpgIMG_1673.jpgIMG_1674.jpg

nasza łazienka z tym samym, na drewnie stanie moja wanna

Edytowane przez bami

Basia, łazienka chłopaków wygląda świetnie!! Ja pamiętam że jak pisałaś o tych czerniach to mi wydawało mi się że może być zbyt mroczno, ale drewno bardzo ociepliło wnętrzę i jest bosko, ciekawe czy chłopcy też lubią tą łazienkę?

Wasza też jest pewnie bardzo ładna, tylko na tym zdjęciu mało widać, no i na pewno dodatkowy efekt da wanna :)

Dzięki za info o zmywarce, widzę że masz chyba najwyzszy model, ja celuję w koszt mniej więcej połowy Twojego jednak, ale generalnie o AEG mam bardzo dobre zdanie i pewnie zmywarka bedzie super. A masz ją już u siebie? Porobiłabyś mi kilka fotek jak ona wygląda w środku? Już uczulona jestem po tym głupim Samsungu, szczególnie interesuje mnie mocowanie kieliszków do wina (w obecnej potłukłam ich chyba z 6)

Domek wygląda na coraz bardziej gotowy, Basia, chyba czas powoli się pakować, prawda?

Basia, łazienka chłopaków wygląda świetnie!! Ja pamiętam że jak pisałaś o tych czerniach to mi wydawało mi się że może być zbyt mroczno, ale drewno bardzo ociepliło wnętrzę i jest bosko, ciekawe czy chłopcy też lubią tą łazienkę?

Wasza też jest pewnie bardzo ładna, tylko na tym zdjęciu mało widać, no i na pewno dodatkowy efekt da wanna :)

Dzięki za info o zmywarce, widzę że masz chyba najwyzszy model, ja celuję w koszt mniej więcej połowy Twojego jednak, ale generalnie o AEG mam bardzo dobre zdanie i pewnie zmywarka bedzie super. A masz ją już u siebie? Porobiłabyś mi kilka fotek jak ona wygląda w środku? Już uczulona jestem po tym głupim Samsungu, szczególnie interesuje mnie mocowanie kieliszków do wina (w obecnej potłukłam ich chyba z 6)

Domek wygląda na coraz bardziej gotowy, Basia, chyba czas powoli się pakować, prawda?

Lucuś, chłopcy nie wypowiadali się na temat łazienki, po prostu przyjęli do wiadomości, ze jest ich. Teraz w łazience znajdą się kolorowe żółte i pomarańczowe ręczniki :) fajnie ją rozweselą. A chłopaki szybko urosną i będzie "normalnie".

Nasza łazienka jeszcze jest pozbawiona lampek i faktycznie niewiele widac

rzeczywiście, zmywarka to chyba najwyższy model - dostałam ją niechcący w cenie modelu dwa oczka niższego (taki wybrałam), bo jej nie było a czas dostawy mijał - btw bardzo miła niespodzianka od firmy electropoland.pl - polecam

a moze byś mnie odwiedziła i sama zajrzała do tej zmywarki ? :)

zaskoczylas mnie tymi kieliszkami, teraz nie mam żadnych specjalnych uchwytów, kieliszki wstawiam normalnie jak inne kubki i szklanki...i nic mi się nie tłucze, chyba ze je wstawiam po wypiciu butelki wina ;)

powolutku się pakuję, zwożę kartony ;)

trochę bambetli juz wywiezione

nie możemy za bardzo szaleć, bo czeka nas jeszcze malowanie klatki i korytarza na górze - klatka bardzo się zniszczyła po mocowaniu stopni i balustrady.

dół tak samo, zostawiłam na koniec dębowe podłogi no i okazało się, ze miejscami trzeba zeszlifować wylewkę.

Ale mnie juz nic nie rusza po moim stolarzu ....

na na szczescie mam nowego a nawet dwóch do wyboru :)

Bamiśka, łazienka chłopaków rewelacyjna! :yes: Powiedz nazwę płyt ściennych, plisss :).

dzięki Raś, brakuje tylko dwóch halogenków, lampiszcze nad lustro nawet już mam. Co ja mówię, nawet ręczniki do niej mam :wiggle:

A płytki to Roca Lavagna Nero, wybrane przez Twojego (niestety mojego) ulubionego projektanta:" są zajebiste Aniołku, wyglądają jak skała ..."

rzeczywiście, zmywarka to chyba najwyższy model - dostałam ją niechcący w cenie modelu dwa oczka niższego (taki wybrałam), bo jej nie było a czas dostawy mijał - btw bardzo miła niespodzianka od firmy electropoland.pl - polecam

a moze byś mnie odwiedziła i sama zajrzała do tej zmywarki ? :)

zaskoczylas mnie tymi kieliszkami, teraz nie mam żadnych specjalnych uchwytów, kieliszki wstawiam normalnie jak inne kubki i szklanki...i nic mi się nie tłucze, chyba ze je wstawiam po wypiciu butelki wina ;)

Basia, bardzo chętnie Cię odwiedzę, tylko ostatnio znowu czasu mi brakuje, szykujemy młodą do szkoły muzycznej i generalnie prawie codziennie ma jakieś dodatkowe zajęcia...Postaram się wygospodarować jakiś dzień, a jak mi się nie uda w miarę szybko to pstrykniesz mi fotkę środka, dobrze?

Z tymi kieliszkami to nawet jak pakuję je nie po wypiciu wina to jakoś mi się tłukły ;) szuflada jest dość nisko nad górnym koszem i to był jeden powód, a drugi to że to mocowanie na kieliszki w Samsungu jest wedlug mnie beznadziejne i kieliszki strasznie latwo stammtad wypadają. W moim starym AEG bylo to genialnie prosto zrobione i nic mi sie nie tluklo, a teraz czytam ze maja jakies specjalne zaczepy na kieliszki, ta Twoja zmywarka pewnie to ma, sprawdz sobie i pyknij mi fotke jesli mozesz :)

Glupio z tym malowaniem, ale jak trzeba to pewnie lepiej teraz zrobic bo potem Wam sie nie bedzie chcialo :)

Basia, a z ogrodem dzialasz? Bo mi z Twoją Panią nie wyszło, ale Pani od Rasi jest bardzo fajna :)