ivy17 17.04.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 świetne to łózko co to ?? Bami pokażesz coś ładnego u siebie , co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 świetne to łózko co to ?? Bami pokażesz coś ładnego u siebie , co ?? Ivy, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym coś pokazać, ale naprawdę nie mam nic nowego. WSZYSTKO jest niedokończone.... I czy ładne? rzecz gustu jak zwykle... Sprzęty jeszcze w pudłach. lampy też... Łóżko Saffron beds. Marzę o łóżku kontynentalnym odkąd kiedyś przespałam się na takim w hotelu. A teraz jestem bliziutko G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Skoro już tak się rozpisałam, to napiszę, że mamy z Chrisem duży problem...Problem wygenerował inwestor strategiczny, bo zobaczył pewną lampę. Wielką i bardzo "wow". I się na nią uparł i powiedział basta i koniec i kropka i "ja ją muszę mieć" .No to my z Chrisem szukamy ratunku... żeby uratować sytuację...zrobimy coś debilnego, bo powiesimy te lampy dwie...Że też ten mój mąż zawsze musi "wejść w szkodę" i to zawsze za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ivy, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym coś pokazać, ale naprawdę nie mam nic nowego. WSZYSTKO jest niedokończone.... I czy ładne? rzecz gustu jak zwykle... Sprzęty jeszcze w pudłach. lampy też... Łóżko Saffron beds. Marzę o łóżku kontynentalnym odkąd kiedyś przespałam się na takim w hotelu. A teraz jestem bliziutko G to tak jak u mnie, wszystko zaczęte a co to jest łóżko kontynentalne, jakieś wygodniejsze ?? bo sie nie znam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.04.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 to tak jak u mnie, wszystko zaczęte a co to jest łóżko kontynentalne, jakieś wygodniejsze ?? bo sie nie znam :cool: Ma 3 materace i jest trochę wyższe. I obłędnie wygodne. A ja bardzo zwracam na to uwagę, bo mam przewlekłe bóle kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Bami, odtąd będziesz Księżniczką Na Ziarnku Grochu! Uchyl rąbka tajemnicy i pochwal się, co to za lampa, że inwestor się zakochał, a Ty wieszasz aż dwie sztuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.04.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Basia, a napiszesz jaki model zmywarki kupilas? Bo jesli sie uda, to zmienię moją felerną zmywarkę niekoniecznie na Samsunga i jesli tak, to będzie na 100% AEG bo mialam je w mieszkaniu i bylo rewelacyjne a tutaj cos mi na mózg musiało paść że kupiłam Samsunga.. Pokażesz nam coś wreszcie czy każesz czekać? Nie lubimy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Rasiu, dziękuję za życzenia, ja oczywiście znowu się nie odnalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Bami, odtąd będziesz Księżniczką Na Ziarnku Grochu! Uchyl rąbka tajemnicy i pochwal się, co to za lampa, że inwestor się zakochał, a Ty wieszasz aż dwie sztuki!!! Kurczę, nie wiem czy będę, bo Strategiczny nie szaleje na punkcie tego łóżka... A ja bym je bardzo bardzo chciała.... W dodatku nie mogę zrobić transakcji wymiennej: nie będzie miał swoich lamp, bo są za długie... Trochę kamień z serca, ale teraz nie ma jak negocjować łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Basia, a napiszesz jaki model zmywarki kupilas? Bo jesli sie uda, to zmienię moją felerną zmywarkę niekoniecznie na Samsunga i jesli tak, to będzie na 100% AEG bo mialam je w mieszkaniu i bylo rewelacyjne a tutaj cos mi na mózg musiało paść że kupiłam Samsunga.. Pokażesz nam coś wreszcie czy każesz czekać? Nie lubimy czekać ja też nie lubię, ale musiałam się przyzwyczaić dziś zamówiłam kanapy: termin realizacji 10-13 tygodni Zmywarkę mam model F99705VI1P Pokażę coś tam, ale zdjęcia są okropne, z telefonu: łazienka chłopców już z drewnem, lustrem i drzwiami do kabiny: nasza łazienka z tym samym, na drewnie stanie moja wanna Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 coś mi się urwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Garderoba u Malucha: Kolor na próbniku wyglądał spox i do tego pięknie się nazywał. Jak go zobaczyłam w masie, to mowę mi odjęło... Dobrze, że to tylko garderoba należy ją zamknąć... Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.04.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Jakie ładne antracyty (czy czerń?) w łazience!!! Drzwi BAMI macie bombowe, świetne opaski do sufitu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Basia, łazienka chłopaków wygląda świetnie!! Ja pamiętam że jak pisałaś o tych czerniach to mi wydawało mi się że może być zbyt mroczno, ale drewno bardzo ociepliło wnętrzę i jest bosko, ciekawe czy chłopcy też lubią tą łazienkę? Wasza też jest pewnie bardzo ładna, tylko na tym zdjęciu mało widać, no i na pewno dodatkowy efekt da wanna Dzięki za info o zmywarce, widzę że masz chyba najwyzszy model, ja celuję w koszt mniej więcej połowy Twojego jednak, ale generalnie o AEG mam bardzo dobre zdanie i pewnie zmywarka bedzie super. A masz ją już u siebie? Porobiłabyś mi kilka fotek jak ona wygląda w środku? Już uczulona jestem po tym głupim Samsungu, szczególnie interesuje mnie mocowanie kieliszków do wina (w obecnej potłukłam ich chyba z 6) Domek wygląda na coraz bardziej gotowy, Basia, chyba czas powoli się pakować, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Bamiśka, łazienka chłopaków rewelacyjna! Powiedz nazwę płyt ściennych, plisss . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.04.2014 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jakie ładne antracyty (czy czerń?) w łazience!!! Drzwi BAMI macie bombowe, świetne opaski do sufitu!!! Dzięki ciacho, to antracyt, płytka jest matowa i chropowata.... opaski rzeczywiście dodają drzwiom urody, to ja wymyśliłam, zeby takie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.04.2014 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Basia, łazienka chłopaków wygląda świetnie!! Ja pamiętam że jak pisałaś o tych czerniach to mi wydawało mi się że może być zbyt mroczno, ale drewno bardzo ociepliło wnętrzę i jest bosko, ciekawe czy chłopcy też lubią tą łazienkę? Wasza też jest pewnie bardzo ładna, tylko na tym zdjęciu mało widać, no i na pewno dodatkowy efekt da wanna Dzięki za info o zmywarce, widzę że masz chyba najwyzszy model, ja celuję w koszt mniej więcej połowy Twojego jednak, ale generalnie o AEG mam bardzo dobre zdanie i pewnie zmywarka bedzie super. A masz ją już u siebie? Porobiłabyś mi kilka fotek jak ona wygląda w środku? Już uczulona jestem po tym głupim Samsungu, szczególnie interesuje mnie mocowanie kieliszków do wina (w obecnej potłukłam ich chyba z 6) Domek wygląda na coraz bardziej gotowy, Basia, chyba czas powoli się pakować, prawda? Lucuś, chłopcy nie wypowiadali się na temat łazienki, po prostu przyjęli do wiadomości, ze jest ich. Teraz w łazience znajdą się kolorowe żółte i pomarańczowe ręczniki fajnie ją rozweselą. A chłopaki szybko urosną i będzie "normalnie". Nasza łazienka jeszcze jest pozbawiona lampek i faktycznie niewiele widac rzeczywiście, zmywarka to chyba najwyższy model - dostałam ją niechcący w cenie modelu dwa oczka niższego (taki wybrałam), bo jej nie było a czas dostawy mijał - btw bardzo miła niespodzianka od firmy electropoland.pl - polecam a moze byś mnie odwiedziła i sama zajrzała do tej zmywarki ? zaskoczylas mnie tymi kieliszkami, teraz nie mam żadnych specjalnych uchwytów, kieliszki wstawiam normalnie jak inne kubki i szklanki...i nic mi się nie tłucze, chyba ze je wstawiam po wypiciu butelki wina powolutku się pakuję, zwożę kartony trochę bambetli juz wywiezione nie możemy za bardzo szaleć, bo czeka nas jeszcze malowanie klatki i korytarza na górze - klatka bardzo się zniszczyła po mocowaniu stopni i balustrady. dół tak samo, zostawiłam na koniec dębowe podłogi no i okazało się, ze miejscami trzeba zeszlifować wylewkę. Ale mnie juz nic nie rusza po moim stolarzu .... na na szczescie mam nowego a nawet dwóch do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.04.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Bamiśka, łazienka chłopaków rewelacyjna! Powiedz nazwę płyt ściennych, plisss . dzięki Raś, brakuje tylko dwóch halogenków, lampiszcze nad lustro nawet już mam. Co ja mówię, nawet ręczniki do niej mam A płytki to Roca Lavagna Nero, wybrane przez Twojego (niestety mojego) ulubionego projektanta:" są zajebiste Aniołku, wyglądają jak skała ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.04.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 rzeczywiście, zmywarka to chyba najwyższy model - dostałam ją niechcący w cenie modelu dwa oczka niższego (taki wybrałam), bo jej nie było a czas dostawy mijał - btw bardzo miła niespodzianka od firmy electropoland.pl - polecam a moze byś mnie odwiedziła i sama zajrzała do tej zmywarki ? zaskoczylas mnie tymi kieliszkami, teraz nie mam żadnych specjalnych uchwytów, kieliszki wstawiam normalnie jak inne kubki i szklanki...i nic mi się nie tłucze, chyba ze je wstawiam po wypiciu butelki wina Basia, bardzo chętnie Cię odwiedzę, tylko ostatnio znowu czasu mi brakuje, szykujemy młodą do szkoły muzycznej i generalnie prawie codziennie ma jakieś dodatkowe zajęcia...Postaram się wygospodarować jakiś dzień, a jak mi się nie uda w miarę szybko to pstrykniesz mi fotkę środka, dobrze? Z tymi kieliszkami to nawet jak pakuję je nie po wypiciu wina to jakoś mi się tłukły szuflada jest dość nisko nad górnym koszem i to był jeden powód, a drugi to że to mocowanie na kieliszki w Samsungu jest wedlug mnie beznadziejne i kieliszki strasznie latwo stammtad wypadają. W moim starym AEG bylo to genialnie prosto zrobione i nic mi sie nie tluklo, a teraz czytam ze maja jakies specjalne zaczepy na kieliszki, ta Twoja zmywarka pewnie to ma, sprawdz sobie i pyknij mi fotke jesli mozesz Glupio z tym malowaniem, ale jak trzeba to pewnie lepiej teraz zrobic bo potem Wam sie nie bedzie chcialo Basia, a z ogrodem dzialasz? Bo mi z Twoją Panią nie wyszło, ale Pani od Rasi jest bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts